Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

YAŞAM İÇİN 13 İFADE

Tepki Skoru
0
YAŞAM İÇİN 13 İFADE

1- Seni sen olduğun için değil, senin yanında olduğum zaman, ben olduğum için seviyorum.

2- Hiç kimse senin gözyaşlarını hak etmez, onu hak eden seni asla ağlatmayacak olandır.

3- Birinin seni senin istediğin gibi sevmemesi, onun seni tüm varlığıyla sevmediği anlamına gelmez.

4- Gerçek dost, elini tuttuğunda kalbine de dokunandır.

5- Birini özlemenin en kötü yolu, yan yana oturduğun halde onu hiçbir zaman elde edemeyeceğini bilmendir.

6- Üzüntülü olduğun zamanlarda bile gülümsemeyi asla bırakma, biri gülümsemene aşık olabilir.

7- Bu dünyada bir insan olabilirsin ama birisi için bir dünya olabilirsin.

8- Zamanını seninle geçirmekle ilgilenmeyen biriyle zamanını harcama.

9- Belki de Allah doğru kişi ile karşılaşmadan önce yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir. Minnet duygusunu böyle tadacağız.

10-Bir sona geldiğin için ağlama, onu yaşadığın için gülümse.

11- Seni kıracak insanlar her zaman olacaktır, öyleyse güvenmeye ihtiyacın var, sadece dikkatli ol.

12- Daha iyi bir insan ol ve yeni bir insanla karşılaşmadan o kişinin de senin kim olduğunu bildiğini ümit etmeden önce kendinin kim olduğunu bildiğinden emin ol.

13- Çok fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur.

Bunu, çok sık görüşmeseniz de, çok fazla aramasanız da, her ne sebeple olursa olsun arkadaşınız olanlara gönderin, hatırlatın.

“OLAN HERŞEYİN ARKASINDA BİR SEBEP VARDIR.”

HİÇBİR ŞEY TESADÜF DEĞİLDİR.

Tepki Skoru
0
"5- Birini özlemenin en kötü yolu, yan yana oturduğun halde onu hiçbir zaman elde edemeyeceğini bilmendir"
Ben bu hissi her zaman yaşıyorum ve bu beni mutsuz ediyor...

Tepki Skoru
0
3- birinin seni senin istediğin gibi sevmemesi, onun seni tüm varlığıyla sevmediği anlamına gelmez
çok teşekkürler hepsi çok güzeldi :D

Tepki Skoru
0
6- Üzüntülü olduğun zamanlarda bile gülümsemeyi asla bırakma, biri gülümsemene aşık olabilir.

7- Bu dünyada bir insan olabilirsin ama birisi için bir dünya olabilirsin.

8- Zamanını seninle geçirmekle ilgilenmeyen biriyle zamanını harcama.

Diğerleri de güzel teşekkürler paylaşım için...

Tepki Skoru
0
birinin seni senin istediğin gibi sevmemesi, onun seni tüm varlığıyla sevmediği anlamına gelmez... teşekkürler...

Tepki Skoru
0
her an hatırlanması gereken bir paylaşım teşekkür ederim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle