Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yardınm isteyenlerr...

Tepki Skoru
0
pastel boya, kullanılmış panduf (eski değil), eğitici kitap yardımı vemrmk istiyorum. okulumuz kapandığı için bana ait olanalrı dağıtıorum. doğuya yardım yapmam. batıda çalışıpta zor şartlarda çalışan öğretmenelre yardım yaparım özelime mesaj atmanız yeterli...

Tepki Skoru
0
arkadaşım benım okulumun ihtiyaçları var msjımla ilgilenırsen çok sevinirim samsun / vezirköprüde görev yapıyorum gerçekten zor durumdayız okulumuz 4 öğretmenli 2 sınıflık küçüzük bir ilkokul köylü yardım etmiyo çıldıracam şimdiden teşekkürler...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
pastel boya, kullanılmış panduf (eski değil), eğitici kitap yardımı vemrmk istiyorum. okulumuz kapandığı için bana ait olanalrı dağıtıorum. doğuya yardım yapmam. batıda çalışıpta zor şartlarda çalışan öğretmenelre yardım yaparım özelime mesaj atmanız yeterli...
yardımız için teşekkür ederiz

Tepki Skoru
0

Tepki Skoru
0
Merhaba öncelikle yardım desteğiniz için teşekkürler Ben Muş Korkut Kapılı İlköğretim Okulu Anasınıfı öğretmeniyim.İlgilenirseniz çok sevinirim.Doğudaki bir çok okul gibi bizimde ihtiyaçlarımız var.asya2056@hotmail.com

Tepki Skoru
0
doğudakı okulumu yardım yapmaya kalksan da ben kabul etmem zaten ne demek doğuya yardım yapmam?? bu zıhnıyetle sen hıc bıryere yadım yapma bence ...

Tepki Skoru
0
TIRTIL ın doğuya hiç gelmediği, ordaki çocukların ilgiye, sevgiye daha çok ihtiyacı olduğunu onların gözlerinden görmediği belli oluyor.. etmesin yardım kimseye... elbet yardım edenler bulunur... geçen sene bizim de hiç bir şeyimiz yoktu.. çok şükür bu sene yavaş yavaş ödeneklerle tamamlandı.... artık tv miz de var, dvd miz de.. fotokopi makinemizde... şimdi tek eksiğimiz oyuncak.. hiç yok değil ama yetersiz.. elbet bir gün bu sorunda hallolur :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diyarbakır da görev yapıyorum ve sınıfımın oyuncak ihtiyacı bulunmakta, çocuklar oyuncak azlığından oyun oynayamıyorlar ve oyuncak eksikliğini çok hissediyoruz, yardımda bulunabilecek arkadaşlar varsa benimle lütfen iletişime geçer misiniz? şimdiden tşkler...

Tepki Skoru
0
TIRTIL ın doğuya hiç gelmediği, ordaki çocukların ilgiye, sevgiye daha çok ihtiyacı olduğunu onların gözlerinden görmediği belli oluyor.. etmesin yardım kimseye... elbet yardım edenler bulunur... geçen sene bizim de hiç bir şeyimiz yoktu.. çok şükür bu sene yavaş yavaş ödeneklerle tamamlandı.... artık tv miz de var, dvd miz de.. fotokopi makinemizde... şimdi tek eksiğimiz oyuncak.. hiç yok değil ama yetersiz.. elbet bir gün bu sorunda hallolur :)
haklıısn hocamm yavaş yavaşş girio düzene bende siiznle aynı durumdayım fotokopi makinamız daha yeni gelmiş ayaklı matbaa makinası olmaktan kurtuldum çok şükğr:):) tek eksik oyuncak kitap vs.. inşallah hepsi yavaş yavaş yoluna girecekk üzülme arkadaşım..

Tepki Skoru
0
zaten sizin gibi düşünenlerin yardımına doğunun hiç ihtiyacı yok yardımdan ne hayr bekliyorsunuz merak ettim doğrusu....doğuda, batıda ne fark eder ögrenci her yerde çocuk ve sevgiye ihtiyacı var...

Tepki Skoru
1
Bireysel olarak 2- 3 tane kalem, silgi ve birkaç tane hikaye kitabı gönderebilmek için doğuda çalışan öğretmen arkadaşlarıma bakıyordum forumdan ama doğuya yardım yapmam yazısını görünce şok oldum gerçekten.Bir öğretmen olarak da çok şaşırdım bu lafa.

Tepki Skoru
0
Yarın bir gün hepimiz doğuya gidebiliriz. Malesef böyle zihniyetlerin öğretmen olması çok acı birşey. Doğudakide öğrenci batıdakide. Neye göre ayırıyolar anlamış değilim. Doğuya yardım yapmam diyenler siz hiçbiryere yardım yapmayın hatta öğretmenlik bile yapmayın haketmiyosunuz. çünkü o çocuklara yardımlaşmayı paylaşmayı öğretebileceğinizi zannetmiyorum:))

Tepki Skoru
0
çok acı.... bi öğmetmenin bu zihniyette olması içimi acıttı..doğudaki çocukların gözleri kırık, kirli,2 el olan 3-4 parça oyuncakla da parlar..sizin yardımınıza gerek yok...siz kendinizi düşünün.

Tepki Skoru
0
erzurum karaçoban ilçesinin duman köyünde çalışıyorum. sınıfım içler acısı. oyuncak desen yok.kırık dökük şeyler. yardıma ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olun. teşekkür ediyorum şimdiden...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle