Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yardım (:

tlb

Tepki Skoru
0
merhabalar herkese.
kafam çok karışık ve tercih dönemindeyim.yardımcı olursanız sevinirim.
okul öncesini yazmayı düşünüyorum.
ve tutuyor da puanım.
hacettepe dahil hepsi tutuyor. çok da hoşuma gidiyor bu meslek ama herşey dışarıdan göründüğü gibide olamıyor bazen.
başka bölümleri tercih şansımda var ama eğer en başa oku löncesi yazarsam kesin tutacak .
bu araştırma dönemimde lütfen yardımcı olur musunuz?

Tepki Skoru
0
merhabalar herkese.
ve tutuyor da puanım.
hacettepe dahil hepsi tutuyor. çok da hoşuma gidiyor bu meslek ama herşey dışarıdan göründüğü gibide olamıyor bazen.
başka bölümleri tercih şansımda var ama eğer en başa oku löncesi yazarsam kesin tutacak .
allah hayirli kararlar alsin İnŞ.ben kİmseye akil vermeyİ sevmem Şunu yap bunu yap dİyemem kardeŞİm sadece kendİ hayatimdan bİr Örnek verebİlİrİm sonra dİĞer arkadaŞlarinda yorumlarini okuyup sİz sÜzgecİnİzden sÜzerek gÖnlÜnÜzden gelenİ yaparsiniz İnŞ. ÇÜnkÜ kendİnİzİ en İyİ taniyan sİzsİnİz...
Ben İlkokulda İken anneme ÖĞretmenİm kesİnlİkle anasinifi ÖĞretmenİ olmali demİŞtİ nedenİ İse tenefÜslerde herkes koŞtururken benİm yukari kattakİ anasiniflarna kaÇip oralara bÜyÜk bİr hayranlikla bakmamdi...
Hep İlgİmİ Çektİ hep renklİ bİr dÜnya gÖrÜrÜm ÇocukluĞumdan berİ oralarda
hala Öyle benİm İÇİn eĞer ÜzÜntÜm sikintim varsa meleklerİmİn arasinda unutabİlİyorum o kapidan gİrİnce her Şey gÜzel gelİyor.
Kisacasi Çocuklari sevİyor musunuz? Sabirli misiniz? Sevgİnİzİ hİÇ ayirt etmeden hepsİne sunacak kadar adİl mİsİnİz? Merhametlİ mİsİnİz? Bu sorularin cevabi sİzde kardeŞİm bİr İŞten aldiĞimiz maaŞ karnimizi doyurur fakat o İŞİ severek yaparsak ruhumuz doyar! DÜnyanin en gÜzel Şeyİ bence İnsanin sevdİĞİ mesleĞİ yapmasidir.
Yİne dİyorum allah hayirli kararlar aldirir İnŞ. Kendİnİzİ nerede hayal edİyorsaniz oraya yÖnelİn bunu dİyebİlİrİm zaten sevİyorsaniz zorluklari yenersİnİz
zorluk olmadan olur mu her İŞİn zorluklari var.
BaŞarilar dİlerİm allah yar ve yardimciniz olsun.

Tepki Skoru
0
Şunu da ekleyeyİm unuttum yazmayi rehabİlİtasyon merkezİnde ÇaliŞtim fakat ben baŞvurmadim durum farkli gelİŞtİ teklİf kurumdan geldİ. Anasinifindan baŞka bİr yerde mutlu olamam dİye kabul etmedİm fakat sonra bİr gÜn kurum sahİbİ israrla kuruma gÖtÜrdÜ benİm yeĞenİmde Özel eĞİtİme muhtaÇti ve 1 yil olmamiŞti onu kaybedelİ:( gİttİĞİmde yeĞenİmİn hastaliĞinda bİr bebek gÖrdÜm Çok duygulandim ve anİ bİr kararla onlara bİr hİzmetİm bulunsun dedİm bİr cesaretle kabul ettİm. 7 ay kaldim orada bu hafta İstİfa verdİm atandiĞim İÇİn zevklİ Çok Özel bİr İŞ o yavrulara ÖĞretmen olmak Çok ŞÜkÜr o da nasİp oldu fakat en son Şunu sÖyleceĞİm demek kİ mevlam bana okulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİnİ uygun gÖrmİŞ kİ ben en Çok kendİ mesleĞİmİ sevİyorum.

Tepki Skoru
0
canım ya sen yazmışsın ben burda duygulandın yapma huzurum ya zaten ayrılacağız:(

Tepki Skoru
0
merhabalar herkese.
ve tutuyor da puanım.
çocukları çok seviyorsan hiççç düşünmeee..daha güzel meslek olamazzz.sabırlı bir kişiliğinde varsaa süper...

tlb

Tepki Skoru
0
Yazdıklarınızın hepsini okudum. ilk başta bu kadar kapsamlı cevaplar alabileceğimi düşünmemiştim. öncelikle Allah razı olsun sizden.
çok teşekkür ederim.
ben hem seviyorum hem de yapabileceğime inanıyorum evet. ama etrafımdaki çok insan uyardı düşün taşın diye.
bir de herkes işin maddi yönü konusunda uyarıyor. yok atanmazsın yok maaşı yok falan diyorlar. önemsemiyorum ama sonuçta ciddi bi tercih bu. kafam karışmıştı. çok teşekkür ederim.
İnşallah dediğiniz gibi olur.Hayırlı bi karar veririm inş. teşk. tekrar. ayrıca Allah rahmet eylesin yeğeninize :(

Tepki Skoru
0
Yazdıklarınızın hepsini okudum. ilk başta bu kadar kapsamlı cevaplar alabileceğimi düşünmemiştim. öncelikle Allah razı olsun sizden.
çok teşekkür ederim.
ben hem seviyorum hem de yapabileceğime inanıyorum evet. ama etrafımdaki çok insan uyardı düşün taşın diye.
bir de herkes işin maddi yönü konusunda uyarıyor. yok atanmazsın yok maaşı yok falan diyorlar. önemsemiyorum ama sonuçta ciddi bi tercih bu. kafam karışmıştı. çok teşekkür ederim.
İnşallah dediğiniz gibi olur.Hayırlı bi karar veririm inş. teşk. tekrar. ayrıca Allah rahmet eylesin yeğeninize :(
aminn cümlemizden inş.hımm evet babam da bana dadı mı olacaksın diyordu:) hayır baba tamam ben gerekirsa özbakım becerilerini kazandırana kadar fiziksel bakımda yaparım ama asıl beyinlerine hitap edeceğim derdim.bugün benim dadı olduğumu düşünmüyor ki taaa kars'a kadar gönderiyor çok şükür Rabbimde fırsat verdi bu vatana hizmet edeceğim hep hayalimdi köy öğretmenliği bakalım neler bekliyor bizi hayırlısı olur inş.hepimiz için herşey...
teşekkür ederim meleğim uçtu ama bizlere çok şey öğretti gitti:(

tlb

Tepki Skoru
0
aminn cümlemizden inş.hımm evet babam da bana dadı mı olacaksın diyordu:) hayır baba tamam ben gerekirsa özbakım becerilerini kazandırana kadar fiziksel bakımda yaparım ama asıl beyinlerine hitap edeceğim derdim.bugün benim dadı olduğumu düşünmüyor ki taaa kars'a kadar gönderiyor çok şükür Rabbimde fırsat verdi bu vatana hizmet edeceğim hep hayalimdi köy öğretmenliği bakalım neler bekliyor bizi hayırlısı olur inş.hepimiz için herşey...
teşekkür ederim meleğim uçtu ama bizlere çok şey öğretti gitti:(
kreş açarım dediğimde dükkan mı açıcan diye dalga geçenlerde var :)
bende öyle düşünmüyorum. ama işte kazınmış bir kere herkesin aklına belli başlı meslekler.
bense mühendislik falan okumaya hiç sıcak bakmıyorum.
neyse.yine aynı yere dönüyor konu :) ne diyelim hayırlısı..

Tepki Skoru
0
ben kendimi bir masa başında otururken hayal ettiğimde hiç mutlu olmuyordum ben içimdeki o cıvıl cıvıl sesi dinledim
sabah 7 buçukta gelir meleklerim uykulu olurlar biraz
biraz hareketli bir müzik seçer sesini biraz açar yavaş yavaş uyanmalarını sağladıktan sonra başlarım onları bilgilerle sulamaya...
Birşeyleri öğretmek için ne kendimi ne de onları yormam oyunlaştırırım işte bütün sır burada :)
her hareketimde bir msj vardır.
"siz oyun oynatmaktan başka bir şey bilmezsiniz" diyen küçük beyinli insancıklar anlamazlar yüzeysel baktıkları için
ben bilirim ne yaptığımı hiç birşeye takılmam!
sana son kez şunları yazayım canım bu bir sevdadır en masum halini ellerinde hissediyorsun o yavruların haklarına girmekte var:( haklarını vermekte!
SEN ve senin gibi seçim aşamasında olan arkadaşlarıma dua ediyorum inş.olmanız gereken yere hayırlıca varırsınız.(AMİN)

tlb

Tepki Skoru
0
ben kendimi bir masa başında otururken hayal ettiğimde hiç mutlu olmuyordum ben içimdeki o cıvıl cıvıl sesi dinledim
sabah 7 buçukta gelir meleklerim uykulu olurlar biraz
biraz hareketli bir müzik seçer sesini biraz açar yavaş yavaş uyanmalarını sağladıktan sonra başlarım onları bilgilerle sulamaya...
Birşeyleri öğretmek için ne kendimi ne de onları yormam oyunlaştırırım işte bütün sır burada :)
her hareketimde bir msj vardır.
"siz oyun oynatmaktan başka bir şey bilmezsiniz" diyen küçük beyinli insancıklar anlamazlar yüzeysel baktıkları için
ben bilirim ne yaptığımı hiç birşeye takılmam!
sana son kez şunları yazayım canım bu bir sevdadır en masum halini ellerinde hissediyorsun o yavruların haklarına girmekte var:( haklarını vermekte!
SEN ve senin gibi seçim aşamasında olan arkadaşlarıma dua ediyorum inş.olmanız gereken yere hayırlıca varırsınız.(AMİN)
Allah razı olsun ablacm:)
Amin.
sağol tekrar.

tlb

Tepki Skoru
0
Hacettepe okul öncesini kazanmış bulunmaktayım (:)
herkese teşekkür ederim önerileri için.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.