Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yardım yapabileceğimiz anasınıfı arıyoruz

Tepki Skoru
0
muş hasköy düzkışla iöo kırtasiye yardımnına çok ama çok ihtiyacım var

Tepki Skoru
0
merhaba ben mardin sultanköy ilköğretim okulunda anasınıfı öğretim sınıfımıza hertürlü yardıma ihtiyacımız var yardımcı olabilcekseniz çok sevinirm okul yeni yapıldı fakat anasınıfında doğru düzgün malzeme yok velilerin alım gücü ise hiç yok ancak kendi imkanlarımızla bişeyler yapabiliyoruz adres SULTANKÖY İLKÖĞRETİM OKULU SULTANKOY/MARDİN TELEFONU 04822231114 ZEYNEP KADAYIFCI OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

Tepki Skoru
0
merhaba ben mardin sultanköy ilköğretim okulunda anasınıfı öğretim sınıfımıza hertürlü yardıma ihtiyacımız var yardımcı olabilcekseniz çok sevinirm okul yeni yapıldı fakat anasınıfında doğru düzgün malzeme yok velilerin alım gücü ise hiç yok ancak kendi imkanlarımızla bişeyler yapabiliyoruz adres SULTANKÖY İLKÖĞRETİM OKULU SULTANKOY/MARDİN TELEFONU 04822231114 ZEYNEP KADAYIFCI OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar sınıfımın oyuncak ihtiyaçı var yardım ederseniz çok seviniriz ben ve öğrencilerim. şanlı urfa viranşehir ismet öztop ilköğretim okulu .0507 524 3971 ilginiz için şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
merhaba. ben diyarbakırın bismil ilçesinin Alibey köyunde görev yapmaktayım dınıfımda masa dolap hiçbirşey yok. minicik öğrencilerim etkinlik beslenme gibi durumlatda büyüklerin oturduğu sıralarda oturuyor ve ayakları yere bile değmiyor:( kırtasiye dahil sayıyla malzemem ve oyuncağım var... umarım benim miniklere de sıra gelir teşekkürler
ALİBEY KÖYÜ İLKOKULU BİSMİL/DİYARBAKIR

Tepki Skoru
0
benim sınıfımda da hiçbir köşem yok.evcilik köşesi,fen doğa,müzik köşesinde ciddi eksiklikler var.yardımcı olursanız çok sevinirim,hatta seviniriz.minik yıldızlarımla birlikte:):)teşekkürler şimdiden.

SAZLIKÖY HİLMİ FIRAT İLKOKULU ANASINIFI SAZLI BELDESİ/SÖKE/AYDIN

Tepki Skoru
0
merhaba. ben van mehmetçik selen i.ö.o anasınıfı öğretmeniyim. malumunuz yaşanılan deprem dolayısıyla vanda her alanda bir çok kayıp verilmiştir. okulumuz yıkıldıgı için konteyner sınıflarda eğitim vermekteyiz.okulumuzla birlikte eğitim materyallerimiz ve oyuncaklarımızda zarar görmüştür. eğer benim çocuklarımıda bu konuda sevindirebilirseniz mutlu olurum. [email]duyguzamir@hotmail.com[/EMAIL]. teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Merhaba ben Manisa'nın Selendi İlçesine bağlı bir köyde anasınıfı öğretmeni olarak çalışmaktayım.Batıda olmasına rağmen anasınıfımın imkanları oldukça kısıtlı,özellikle oyuncak ihtiyacımız çok fazla.Kullanılmış ya da kullanılmamış her türlü oyuncak yardımınıza ihtiyacımız var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Telefon:05548258394 Adres:Manisa/Selendi/Şehirlioğlu İlkokulu

Tepki Skoru
0
HERŞEY gülen bir yüz adına....ÇOCUKLARIMIN yani öğrencilerimin bir gülümsemesi için ne yapılamazki..belkide buradan yapılabilen yardımlar sayesinde bunu gerçekleştirebiliriz..lütfen duyarsız kalmıyalım..bana ne dersek ya bizim gelecekteki çocuklarımız onların adına ümitsizlik diz boyu...dediğim gibi herşey onlar için..ben manisa selendi ilçesindeki rahmanlar köyünde anasınıfı ögretmenıyım..sanmayın ki batı da hersey dört dörtlük..şartlarımız o kadar zor ki bazen kullanabilecek fon kartonu bile ihtiyacımız oldukca fazla oluyor..serbest zaman etkinliğinde çoğu zaman çocuklarımdan utandığım için onlara serbest zaman yaptırmıyorum neden mi?Çünkü oynayabilecekleri oyuncak yok ..evet şaka değil bu yazdıklarım bir gerçek .lütfen ne durumda ne şartta olursa yardımlarınızı en içten dileklerimle bekliyorum..dediğim gibi herşey onlar adına....adres: manisa/selendi/rahmanlar ilkokulu anasınıfı..tel no:05548290099

Tepki Skoru
0
balıkesir göbel.. şehit nusret kula ilköğretim okulu anasınıfı oyuncak ihtiyacımız var umarım bizede yardımcı olursunuz..

Tepki Skoru
0
lütfen bizim okulumuza da az da olsa yrdım gönderebilirseniz çok seviniriz...okulum köy okuludur ve gönderebileceğiniz her şeye ihticacımız var ne olursa gönderebilirsiniz... adresimiz adıyaman/kahta elbeyi ilkokulu numaram 05533214070

Tepki Skoru
0
bizim anasınıfınında malzemeye ihtiyacı var oyuncak ve kırtasiye vs bu konuda destek alırsak seviniriz. bu arada yardım amaçlı giyecek vs de gönderilebilir.

Tepki Skoru
0
Konya Beyşehir Üzümlü kasabası Cengiz Topel Ortaokulu anasınıfım için yardım istiyrum sınıfta lego birkaç peluş oyuncak ve öğrenci dlabından başka hiçbirşeyimiz yok

Tepki Skoru
0
mrb eğer mümkünse benimde oyuncak ve kitap ihtiyacım var boyama, etkinlik ve hikaye kitapları olabilir, teşekkürler

Tepki Skoru
0
merhaba bende ayrılmış olduğum okulum için sizden yardım rica ediyorum. ağrı/ Patnos/ akdilek Sebahattin yıldız ilkokulu. sınıfta öğrenci dolapları yok, eğitici oyuncak yok, lego yok, blok yok, pelüş oyuncak yok.. vee kırtasiye malzemesi adına hiç bir şey yok. yardımcı olursanız çok sevinirim. ben zor şartlarda çalıştım ama benden sonra gelen öğretmen o zorlukları daha az yaşasın istiyorum. şimdiden teşekkür ederim...

Tepki Skoru
0
Merhabalar. Amasya suluova armutlu köyü ılkokulunda öğretmenim.yeni prefabrik okul yapıldı ama sınıfımda hiçbir malzeme olmadığı için eğitim öğretime baslayamıyorum.Acil yardımlarınızı bekliyorum.Bana saliha83k@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
Merhabalar. Konya-Ilgın Şehit Bülent Deniz İlkokulu Anasınıfında çalışıyorum. Elzem olarak oyuncak ihtiyacımız var. Yardımlarınız için öğrencilerim adına ve kendi adıma şimdiden çok teşekkürler.

Tepki Skoru
0
merhabalar Van- Erciş Çelebibağı Karakoyunlu ilkokulunda çalışıyorum yazın okulumuza hırsız girmiş ve hiç oyuncağımız ve okul öncesi kaynak kitplarımız hikayelerimiz yok. yardımınızı bekliyoruz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle