Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yapay volkan deneyi

Tepki Skoru
0
....

-Plastik tabak
-Plastik bardak
-Bant
-Karbonat
-Sirke
-Kırmızı gıda boyası
-alüminyum folyo
malzemelerimiz bunlar...tabagın içine bardağı koyalım..etraflarına alüminyum folyo geçirip bantla sabitleyelim..karbonatı ve gıda boyasını volkanın içine koyalım..en son olarak sirke koyuyoruz..sakın çok koymayın yoksa sınıfınızdan koku gitmez:)))biz yaptık süper oldu..bir de volkanın altına tepsi koyun:)))

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
aşk olsun arkadaşlar yaa 92 kişi bakmış..bir kişi bile teşekkür etmedi..üzüldüm doğrusu!!:((

Tepki Skoru
0
çok güzel bi etkinlik olmuş hocam
teşekkürler:36_3_12:
en kısa zamanda ben de yapmayı düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
yorumlar için teşekkürler..güle güle kullanınız arkadaşlar!!!...

Tepki Skoru
0
arkadaşmmm...çok teşekkrler paylaşmn için...

Tepki Skoru
0
ögretmenim emeğinize saglık.Sorunsuz halletmişsiniz deneyi gördüğüm kadarıyla.Ben de kum ile yaptırmıştım aile katılımı olarak.
Islak kumdan bi dağ kütlesi oluşturuyoruz kenarlarını sıkıca bastırıyoruz.Sonra içine karbonat ve sirke ilave ediyoruz.Volkanın çıkışını gözlemliyoruz.Bunu da deneyebilirsiniz isterseniz.Tşkrlrr...

Tepki Skoru
0
ögretmenim emeğinize saglık.Sorunsuz halletmişsiniz deneyi gördüğüm kadarıyla.Ben de kum ile yaptırmıştım aile katılımı olarak.
Islak kumdan bi dağ kütlesi oluşturuyoruz kenarlarını sıkıca bastırıyoruz.Sonra içine karbonat ve sirke ilave ediyoruz.Volkanın çıkışını gözlemliyoruz.Bunu da deneyebilirsiniz isterseniz.Tşkrlrr...
Tabi deneriz hocam:))Teşekkürler fikir verdiğiniz için..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle