Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yanlış Veli Sendromu

Tepki Skoru
0
Stajımın 10. günü falan.32 tane çocuğum var,32tanede velim.velileri de artık tanımıştım.çıkışta çocukları ben teslim ediyordum.Buse adlı kızım servisle giden tek çocuk!genelde diğerleri 3'er 5'er gidiyorlar servisle.servis hostu değişmiş,benm haberim yok,genelde bir bayan alıyordu bu sefer adam geldi.bende babası zannettim Buse nin...kızı mda koşa koşa adamın yanına gidincehiç sormadım kim diye...2 dak.geçti aradan birçocuk geldi:'beni buse nin babası gönderdi,buse yi alacam' dedi! tabi ben şok!lbabası aldı dedim yok dedi.aradı adamı ben gelmedim dedi.ortalık karıştı...neyse ki ahçı teyzemiz dışarda servise giderken adamla buse yi görmüş...
nasıl bir azap anlatamam o 5dakika ...
bir daha asla tanımadığım kişilere kim olduğunu sormadan ve çocuk bunu onaylamadan teslim etmedim yavrularımı...
BİR MÜSİBET,BİN NASİHATTAN İYİYMİŞ...

Tepki Skoru
0
ayyy kötüü birr durumm canımm yaaa....ucuzz atlatmışsınn amaaa..geçmişş olsunnnn...
bu konularr önemlii aslındaa...daha fazlaa dikkatt gerekiyorr arkadaşımm..sorumlulukk almakk zorr bişiiii...
senin de dediğinn gibii bir musibett binn nasihattenn iyidirrr:D:D:D
tekrar geçmişşş olsunn canım benimm:D:D

Tepki Skoru
0
hem servisle gidiyor
hemde babası oluyor.
gerçekten karışık bir durum ama geçmiş olsun
herkesin başına gelebilir. o beş dk azap gibi olmuştur sana

Tepki Skoru
0
canım çok geçmiş olsun...durum gerçekten de azap gibi...İnşallah böyle bir şeyin gerçeği yaşanmaz...

Tepki Skoru
0
gerçekten çok geçmiş olsun...bende ilk başlarda çok zorlanmıştım bu konuda:(velileri daha yeni tanıyorum,ilk zamanlarda kapıya geliyolardı kimi alcaksınız diye soruyodum:Dbi de çocukların abisi ablası falan oluyo okulda, geliyolar ben alıcam diye...bin kere soruyodum ablasısın veya abisisin dimi diye:D:Ddikkat etmek gerek gerçekten...tekrar geçmiş olsun

Tepki Skoru
0
her yıl sene başında yaşanan durumlardan biridir velileri tanıyamamak...:) ben öyle bir durumda önce çocuğuma sorarım tanıyor musun kim diye...eğer tanıyorsa veririm...çok dikkat etmek gerekiyo böyle durumlarda...geçmiş olsun yusufali...

Tepki Skoru
0
cok zor bi durum çok dikkatli olmak gerekiyo geçmiş olsuunn

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00