Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Veliler için okul kuralları hazırladık

Tepki Skoru
0
hocam ben de veli toplantısında önce hepsine okuyorum..neden bu kurallar olduğundan bahsediyorum daha sonra onlara da veriyorum..

Tepki Skoru
0
hocam yine teşekkürler.Kuralları okudum çok güzel ve uyulması gereken kurallar fakat biz sınıflara çocukların içtiği ilaçları alıp verme gibi bir sorumluluğumuz yok özelliklede yönetmeliğimizdede bu yazıyor.ilaç sınıflara kabul edilmeyecek.bir kaç yıl önce okulumuza sağlık müdürlüğünden görevliler geldiler ecza dolabındaki basit malzemer dışında kesinlikle sınıfa ilaç kabul etmeyecegimizi bildirdiler.biginiz olsun diye paylaşmak istedim.
Çocuklarımızın kullanması gereken ilaçları bir torba içinde hem ilaçların hem de torbanın üzerinde çocuğunuzun adı, ilaçların dozajı, kullanım perıodu yazılı olarak teslim ediniz. İlaçların prospektüslerinin kutuların içinde olmasına özen gösteriniz(Reçete ile verilen ilaçları kullanabiliriz.).Bu durum kalıtsal hastalık ve alerjik durumlarda geçerlidir.Grip vb. hastalıklar için değildir.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle