Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Veli Panosu

Tepki Skoru
1
benim sınıfımda veli köşesi var... oturma grubu çay kahve ikramı kitap köşesi ve pano var. sınıfın girişinde bulunan bu köşe kesinlikle faydalı...

Tepki Skoru
0
sezgin arkadaşım dergi belki pahalıya mal olabilir ama gazete çıkarabilirsin.aylık olarak.burda aile içi ihtiyaç formunda belirtilen konular hakkında da bilgi verebilirsin.kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
Faydası olur mu bilmiyorum ama velilerin ilgisini çekmek için panolara velilere ait, onların yazdığı yazılar konulabilir; çocukları ile ilgili anıları, problemleri ve bunlara buldukları çözümler vs.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben 6 anasınıfı olan bir okulda görev yapıyorum.Diğer arkadaşlarım panolarında sadece çocuğun o gün yaptığı faliyetleri sergiliyorlar.Ben haftanın çocuğu yapıyorum ve o çocuğun bebeklikten itibaren resimlerini sergiliyorum.Ayrıca çocuk sınıf içinde hep aktif oluyor.Öğretmenin yardımcısı.Sıra treninin hep önünde oluyor.Önceliği çekingen çocuklara veriyorum.Haftanın 1 günü eğlence günümüz oluyor o gün kekler kısır...vs yapıp eğleniyoruz.Haftanın çocuğunun anneside isterse bize katılıyor.Dramalar yapıyoruz.Bu yöntemler tutuyor.Çocuk çok değişiyor.Sizden bir ricam var.Sınıf dergisi çıkarmak istiyorum.Bunu en ekonomik nasıl yapabilirim veya dergiye neler koyabilirim.Lütfen.

sevgili sezgin hocam,bizde okul dergisi çıkarıyoruz ve çok etkileyici oluyor.İçeriğinde çeşitli başlıklar altında haberler oluyor bunlardan bir kaçı
-Okulumuzdan inciler:içinde sınıflardaki çocukların öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla olan diyalogları oluyor.Bizler çocukların sınıf içinde hoşumuza giden ilginç diyaloglarını not edip gazetemize ekliyoruz.Çok güzel oluyor.

-Bunları biliyor musunuz?:Bu başlığın içerinde de sınıftaki çocukların değişikliklerini anlatıyoruz.Mesela,"Feyza'nın arkadaşlarına hikaye anlatmaktan çok hoşlandığını gibi ....

-Anne babaya inciler

-Tavsiyeler

-Çeşitli eğitici öyküler vs.....

Biz bu gazeteyi A3 kağıda düzenleyip ikiye katlıyoruz 4 yapraktan oluşmuş oluyor.Renkli fotokopi maliyeti yüksek olduğundan renksiz fotokopi ile velilere sunuyoruz.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar böyle bir pano gerkli ,zaten bilinçli veliler benden bu konularda yardım istiyorlar.Ayrıca ben her cuma aile katılımı sayfaları hazırlayıp veriyorum.Bunların bir örneğinide aile katılımı dosyası adında bir dosyaya yerleştiriyorum.Panoyada çeşitli konularla ilgili veli bilgilendirme yazı ve resimleri asıyorum.

Tepki Skoru
0
tüm fikirleri ben uyguluyorm haftanın cocuguna özel kart yapıp verede bilirsiniz. ck güzel bir uygulamadır haftann cocugu..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle