Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ve işteeeee 1000.üyemiz casmin1987

Tepki Skoru
0
arkadaşlar heralde 1000.üyemiz bizi sevmedii ben hiç rastlamadım bi daha görüşen oldu mu hiç???

Tepki Skoru
0
bende rastlamadım arkadaşlar internete girememiş olabilir :)

Tepki Skoru
0
Aramıza hoşgeldin.Tuba ve çirkin ördek ellerinize sağlık.süper olmuş.

Tepki Skoru
0
o_tuğba_o arkadaşım sizleri sevmemek mümkün mü?Sadece internete sık giremiyorum.cirkin_ordek arkadaşımızın dediği gibi geldim iştee:)ya ben bu siteyi çoook sevdim.Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma çoooook teşekkür ediyorum.Çok misafirperver bir site.Siteyi sevdiklerime de söyledim.Hatta site de beni kutlamayla karşıladılar deyince sevdiklerimden de kutlayanlar oldu.Bana çok iyi moral oldu.Bana ne kadar büyük bir iyilik yaptınız bilemezsiniz.Tekrar çok teşekkür ediyorum...

Tepki Skoru
0
casmin1987' Alıntı:
o_tuğba_o arkadaşım sizleri sevmemek mümkün mü?Sadece internete sık giremiyorum.cirkin_ordek arkadaşımızın dediği gibi geldim iştee:)ya ben bu siteyi çoook sevdim.Hoşgeldin diyen tüm arkadaşlarıma çoooook teşekkür ediyorum.Çok misafirperver bir site.Siteyi sevdiklerime de söyledim.Hatta site de beni kutlamayla karşıladılar deyince sevdiklerimden de kutlayanlar oldu.Bana çok iyi moral oldu.Bana ne kadar büyük bir iyilik yaptınız bilemezsiniz.Tekrar çok teşekkür ediyorum...
seni gördüğüme çok sevindim canım :D güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti :D
:eek:pucuk: :thanks:

Tepki Skoru
0
bende sizleri görünce çok mutlu oluyorum canım ama işte sık giremiyorum:(...:thanks::eek:pucuk:

Tepki Skoru
0
olsun arkadaşım ben sadece bizimle ilgili olumsuz şeyler mi düşündün diye merak ettim burdaysan ve bizi sevdiysen sorun yok......görüşmek üzere....

Tepki Skoru
0
ne güzel bir karşılama bu böylee nice binlerce onbinlerce üyeye inşallah bende hepimizi kutluyorum

Tepki Skoru
0
ay evet çok güzel olmuş yeni gördüm bende
emeklerinize sağlık arkadaşlar.
casmin1987 sende hoşgeldin:)
1000. üye olasım geldi valla;)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat