tşk ederim ama tek başıma yapmadım çirkin_ördek arkadaşım ile birlikte yaptık bende çirkin_ördek arkadaşıma teşekkür ediyorumm.......zehraa' Alıntı:tuğba arkadaşım tebrikler çok güzel hazırlamışsın casmin1987 forumumuza hoşgeldin arkadaşım 1000. üyemiz olarak seni tebrik ediyorum tekrar hoşgeldin.....
canım pastan 5.resimde o da gaficadı arkadaşın pastası afiyetle yiyebilirsinn. tekrar hoşgeldinnnnncasmin1987' Alıntı:noluyor anlamadım neyi kutluyoruz hani pastam nerde?
aslinda pek bir ozelligi yok. hatta hic yok ama bu tur sitelerde uyeler cogaldikca 1000. 5000. 10000. gibi uyelere ufak yorumlar yapilabiliyorcasmin1987' Alıntı:inan hiç beklemiyordum.çok şaşırdım.siteyi merak edip girmiştim karşıma çok eğlenceli ve sevecen bir site çıktı .hepinize çook teşekkür ediyorum.başıma hiç böyle bi şey gelmemişti.ama şunu merak ettim: neden 1000. üyeye böyle bir sürpriz yaptınız?1000. üye olmanın bir özelliği var mı?
asıl ben sana çooook teşekkür ederim o_tugba_o arkadaşım. inan çook mutlu oldum forum için bişeyler yaptığım için. bana bu fırsatı verdiğin çoook TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM!!!!o_tugba_o' Alıntı:tşk ederim ama tek başıma yapmadım çirkin_ördek arkadaşım ile birlikte yaptık bende çirkin_ördek arkadaşıma teşekkür ediyorumm.......zehraa' Alıntı:tuğba arkadaşım tebrikler çok güzel hazırlamışsın casmin1987 forumumuza hoşgeldin arkadaşım 1000. üyemiz olarak seni tebrik ediyorum tekrar hoşgeldin.....