Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

vana atananlar

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Sağlık Kurulu Raporu Sabıka KAydı Alıyor muyuz Almıyor muyuz Bu Sorunun Cevabını Kesin Olarak Bİlen Biri Var mı???

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar hepinize hayirli olsun ben kadrolu vandan istanbula geldim öncelikle şunu söylemek isterim çok şanslisiniz van gerçekten görülmeye değer özellikle orda edineceğiniz dostluklari türkiyenin hiçbiryerinde bulamazssiniz ..iyi günüzde kötü gününüzde herzaman yaninizda olurlar .halki ise sizi bağrina basar hocam derler emirlerini bekler..kisacasi öğretmen olduğunuzu orda hissedersiniz ben batiya geldim ama şimdiden pişman oldum bile ..umarim sizler olmazssiniz ..göreve başlamayla ilgili ise göreve başlama tarihinden önce van m.e.m gidin gerekli yönlendirmeleri yaparlar zaten bu arada diplomanizin fotokopisini noterden onaylatin...

Tepki Skoru
0
Hocam Ne Yapıcaz Bilemedim Ben Artık Kimi Noter'e Gerek Yok Dio Kimi Yaptırın Dio :S Birileri Sağlık Raporunu Unutmayın Dİo Birileri Gerek Yok Dio Ne Yapıcaz Biz Gerçekten Emin Olamıyorum Artık...

Tepki Skoru
0
sağlık raporuna gerek yok. diplomayı da noterden onaylatmana gerek yok. tabi bu uygulamalar memlere göre değişiklik gösterebiliyor ama nişanlım mayısta göreve başladı van ercişte.. işlemleri van merkez milli eğitimde yaptırdı ordan bir evrak verdiler ve ilçe mem'e o evrakı götürdü. diplomanızın fotokopisi hazır olsun, onlar aslı gibidir yaparlar. diplomanızın orjinalini bırakmak zorunda olursanız da mem'in yoğun olmadığı bir zamanda gidersiniz, rica edersiniz, diplomanızı alır notere onaylatır ve onayı bırakırsınız.. stres yapmayın:) bütün işler bir gün içinde halloluyor ve siz akşam yatağınızda uyuyakalıyorsunuz:D ''uyandığınızda her şe ne kadar da çabuk oldu '' gibi bir ifade kullanıyorsunuz.. çünkü daha zorunu bekliyordunuz:D umarım anlatabilmişimdir..

Tepki Skoru
0
sağlık raporuna gerek yok. diplomayı da noterden onaylatmana gerek yok. tabi bu uygulamalar memlere göre değişiklik gösterebiliyor ama nişanlım mayısta göreve başladı van ercişte.. işlemleri van merkez milli eğitimde yaptırdı ordan bir evrak verdiler ve ilçe mem'e o evrakı götürdü. diplomanızın fotokopisi hazır olsun, onlar aslı gibidir yaparlar. diplomanızın orjinalini bırakmak zorunda olursanız da mem'in yoğun olmadığı bir zamanda gidersiniz, rica edersiniz, diplomanızı alır notere onaylatır ve onayı bırakırsınız.. stres yapmayın:) bütün işler bir gün içinde halloluyor ve siz akşam yatağınızda uyuyakalıyorsunuz:D ''uyandığınızda her şe ne kadar da çabuk oldu '' gibi bir ifade kullanıyorsunuz.. çünkü daha zorunu bekliyordunuz:D umarım anlatabilmişimdir..
benden saglik raporu istediler ama eve gelen tebligatta isteniyor

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Sağlık Kurulu Raporu Sabıka KAydı Alıyor muyuz Almıyor muyuz Bu Sorunun Cevabını Kesin Olarak Bİlen Biri Var mı???
hocam atandigim yerden eve gelen tebligtta sagli raporu ve sabika kaydi isteniyor ama sizin atandigniz yer ister mi bilinmez bu yuzden atandigniz yeri arayin en dogru bilgiyi onlar verir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle