çelebibağı 20. tericihmdi..van erciş çelebibağı çpl,66.3![]()
60,456 ile Başkale Merkez İlköğretimLokuluna Atandım Ben de... Duyumlarıma Göre Van İçin yapılan Yorumlar Olumlu
Arkadaşlar Ben Şimdiden Sonra Neler Yapmamız Gerektiğini Bilmiyorum Yardımcı Olabilir misiz ? Okula Gitmelimiyiz, Nerelere Başvuru Yapmalıyız Falan.... ???
Arkadaşlar Sözleşmeli iseniz Mebe gidiyoruz ilişik kesme için.. Sonra İl emri için Van Meb e60,456 ile Başkale Merkez İlköğretimLokuluna Atandım Ben de... Duyumlarıma Göre Van İçin yapılan Yorumlar Olumlu
Arkadaşlar Ben Şimdiden Sonra Neler Yapmamız Gerektiğini Bilmiyorum Yardımcı Olabilir misiz ? Okula Gitmelimiyiz, Nerelere Başvuru Yapmalıyız Falan.... ???
1 saattir atama klavuzundan arastırıyorum.. offffyani sözleşmeli çalışamyanlar napıcak tebligatımı bekleyeceğiz eylülde gidersek işlemler olurmu yoksa hemen mi yaptırmak lazım...bu arada bende van merkez ortanca ilk.öğret. atandım![]()
Sanırım 1 Eylülden önce sözleşmeli olarak görev yaptığımız yeri terketmeyeceğiz. 1 Eylülün haftasında da yenı görev yerine gidiyoruz..serkan hocam kılavuz 1 eylül diyor aksini söyleyen bir açıklama yok.müdürüm bugün bir işlem yapmicaksın dedi normal seminere gelip gidilcek dedi.
pek içaçıcı bi yer değil olarak biliyorum hocam. Allah yardımcınız olsun. İnşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız.Bir Bilen Varsa Ne Olur Biri Bana Başkale Hakkında Bildiğini Anlatsın :emot21: