Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

vana atananlar

yay

Tepki Skoru
0
ben van yüzüncü yıl anaokuluna atandım 66.994 8.tercihimdi

Tepki Skoru
0
60,456 ile Başkale Merkez İlköğretimLokuluna Atandım Ben de... Duyumlarıma Göre Van İçin yapılan Yorumlar Olumlu :)

Arkadaşlar Ben Şimdiden Sonra Neler Yapmamız Gerektiğini Bilmiyorum Yardımcı Olabilir misiz ? Okula Gitmelimiyiz, Nerelere Başvuru Yapmalıyız Falan.... ???

Tepki Skoru
0
ben de vana atandım arkadaşlar menekşe anaokulu 63.492 23. tercihimdi 24 te van dı :)) şimdiden hayırlı olsun bu arada ne zaman gideceğiz ne yapacağız ben bilmiyorum van çok güzelmiş özellikle merkezi orada karşılarız inş görüşmek tanışmak isterim...:)))

Tepki Skoru
0
bu arada yazmamışım okulum van merkez de arkadaşlar

Tepki Skoru
0
60,456 ile Başkale Merkez İlköğretimLokuluna Atandım Ben de... Duyumlarıma Göre Van İçin yapılan Yorumlar Olumlu :)

Arkadaşlar Ben Şimdiden Sonra Neler Yapmamız Gerektiğini Bilmiyorum Yardımcı Olabilir misiz ? Okula Gitmelimiyiz, Nerelere Başvuru Yapmalıyız Falan.... ???

Arkadaşlar Sözleşmeli iseniz Mebe gidiyoruz ilişik kesme için.. Sonra İl emri için Van Meb e :)) Ben de ERciş'e atandım Va'ın.. Burda Bandırma dan 2 arkdaşta Van merkeze atandı. Hayırlı olsun hepmiz için..

Tepki Skoru
0
yani sözleşmeli çalışamyanlar napıcak tebligatımı bekleyeceğiz eylülde gidersek işlemler olurmu yoksa hemen mi yaptırmak lazım...bu arada bende van merkez ortanca ilk.öğret. atandım:)

Tepki Skoru
1
serkan hocam kılavuz 1 eylül diyor aksini söyleyen bir açıklama yok.müdürüm bugün bir işlem yapmicaksın dedi normal seminere gelip gidilcek dedi.

Tepki Skoru
1
her yıl karneler verildikten sonra temmuzun 1 ine kadar sabah 9-12 arası okulda bulunduğumuz zaman dilimi ayrıca okul açılmadan önce her yıl 1 eylülden okullar eğitime başlayana kadar da yine aynı şekilde

Tepki Skoru
0
serkan hocam kılavuz 1 eylül diyor aksini söyleyen bir açıklama yok.müdürüm bugün bir işlem yapmicaksın dedi normal seminere gelip gidilcek dedi.
Sanırım 1 Eylülden önce sözleşmeli olarak görev yaptığımız yeri terketmeyeceğiz. 1 Eylülün haftasında da yenı görev yerine gidiyoruz..

Tepki Skoru
0
Bir Bilen Varsa Ne Olur Biri Bana Başkale Hakkında Bildiğini Anlatsın :emot21:

Tepki Skoru
0
Cvp İçin Çok Teşekkür Ederim Hocam.
Bir Sorum Daha Var :S
Benim İlk Atama Ve Bu Seminer Dönemi Olayını Anlamadım 1 Eylül'e Kadar Tam Olarak Öğretmen Sayılmıyoruz Ve Bu Durumda O Seminerlere Katılamıyoruz Değil mi? Evraklar Teslim Edildikten Sonra Seminer Dönemi Başlıcak ???

Tepki Skoru
0
evet hocam seminerlerin duyurularını ve açıklamalarını ilçe milli eğitim ya da okul müdürünüz detaylı bildirir size. Zaten atananlara topluca verıolar semınerleri merak etmeyın

Tepki Skoru
0
Çok Teşekkür Ederim Hocam, Gerçekten Yardımcı Oldunuz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle