Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usulsüz atama

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yeni açtım yazdıklarınızı okuyunca hemen tepki verdim üzüldüm ama bakanlıkta eşimin bi tanıdığı vardı ona sormuştuk bu durumu böyle bişey olamaz diye ısrar etti torpil olayına gelince sadece yer değişikliklerinde bişeyler oluyormuş
arkadaşlar şimdiye kadar bende böyle bişiy olduğuna inanmıyodum inanmak istemiyordum,ama inşallah dediğiniz gibi sadece bi yanlışlıktır,bu kadar insanı kandırmak kimin vebali neden kimse bu yanlışlığı düzeltmedi peki,geçen ay bana gelen müfettiş bey bana puanımı sordu sen sözleşmelimisin dedi bende hayır malesef olmadı benim dedim aa nasıl olur 40 puanla atanan vardı bi okulda dedi bana,ben şok oldum,bunu söyleyen müfettişti peki buda mı yanlışlık???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şimdiye kadar bende böyle bişiy olduğuna inanmıyodum inanmak istemiyordum,ama inşallah dediğiniz gibi sadece bi yanlışlıktır,bu kadar insanı kandırmak kimin vebali neden kimse bu yanlışlığı düzeltmedi peki,geçen ay bana gelen müfettiş bey bana puanımı sordu sen sözleşmelimisin dedi bende hayır malesef olmadı benim dedim aa nasıl olur 40 puanla atanan vardı bi okulda dedi bana,ben şok oldum,bunu söyleyen müfettişti peki buda mı yanlışlık???
hocam haklısınız arkadaslar inanmak istemiyor ama 40 atanan mutlaka olmustur diger sitelerdede okudum mesela yazmışlar benim arkadasım 43 le muşa atandı diye yazdıartık atanan atandı olan oldu simdi ne olacak mahkemeyemi basvuracaz ya buna ne gerek hadi basvurduk diyelim davayı kazandık o arkadaslarımızın sözleşmeleri fes oldu sizin puanınız yüksek diye sizimi alacaklar ona bakarsanız daha yuksek alan arkadaslar dogunun ücra köşelerinde düşük alanlar ise daha güzel yerlere düştüler biz onlara kızarken bırakın su yuksek puan duşük puan olayını derken simdi aynı konuma bütün herkes düşmüs yok ben 46 aldım o 44 ile nasıl atanır diyorsunuz hersey nasip kısmet

Tepki Skoru
0
hocam haklısınız arkadaslar inanmak istemiyor ama 40 atanan mutlaka olmustur diger sitelerdede okudum mesela yazmışlar benim arkadasım 43 le muşa atandı diye yazdıartık atanan atandı olan oldu simdi ne olacak mahkemeyemi basvuracaz ya buna ne gerek hadi basvurduk diyelim davayı kazandık o arkadaslarımızın sözleşmeleri fes oldu sizin puanınız yüksek diye sizimi alacaklar ona bakarsanız daha yuksek alan arkadaslar dogunun ücra köşelerinde düşük alanlar ise daha güzel yerlere düştüler biz onlara kızarken bırakın su yuksek puan duşük puan olayını derken simdi aynı konuma bütün herkes düşmüs yok ben 46 aldım o 44 ile nasıl atanır diyorsunuz hersey nasip kısmet
ben onları da düşünüyorum hcm merak etmeyin evet cok iyi puan alıpta doğularda görev yapan yada onlardan daha düşük puanlarda olupta burnunun dibindeki okulda çalışanlarıda gördüm ben bizzat şahitim arkadaşım 85 puanla şırnakta,başka bi arkadaşımda 49larda burnun dibinde ama bunlar nasip kısmet işi kimse ona sen git bu puanla şu okulda çalış demedi dimi sonuçta kendi tercih ettikleri okullar,sanırım herkes bu durumu kabullenmiş durumda bakınsana kimse başlığa msj bile yazmıyo benden başka,ne diyelim bunu da sineye çekeriz beee...

Tepki Skoru
0
ÇOK HAKLISINIZ:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
arkadaslar anlayısınız için tesekkürler umarım onların yasadagı mutlulugu bizde yasarız ama önce sabretmek gerekiyor insallah hepimiz atanırız hayırlısıyla

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimde bi arkadaşım 45 puanla sakaryada sözleşmeli çalışıyo.düşündükçe sinir basıyo bana umarım en kısa zamanda herkes istediği yere atanır...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimde bi arkadaşım 45 puanla sakaryada sözleşmeli çalışıyo.düşündükçe sinir basıyo bana umarım en kısa zamanda herkes istediği yere atanır...
bütün bunlara yanlışlık olmuştur deyip inanmakta diretenler alın size bi örnekte sakarya'dan yokmu artıran...

Tepki Skoru
0
bütün bunlara yanlışlık olmuştur deyip inanmakta diretenler alın size bi örnekte sakarya'dan yokmu artıran...
hocam aslında sizin puanınız iyi bence ek atama olursa büyük bir ihtimalle atanırsınız benim puanım birazcık sizden düşük ama yinede umudumu yitirmiyorum bence sizde yitirmeyin ben 2007 senesinde 63 lerde puan almıstım bu 2. girişimdi puanımı asırı derecede düşürdüm ama yinede ümidimi kaybetmiyorum bu sene bizim senemiz insallah atanacagız allahın izniyle:36_15_4:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle