Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usulsüz atama

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 45.984 puan aldım... ben tercihlerimi yaparken 21 de işaretledim ve atanamadım.peki bizden düşük puan alanlar nasıl atanıyor....öyle brişey varsa ben mahkemeye bile başvururum.46.798 de kaldı.bu puanın altında alıpta atanan varsa bu bize büyük haksızlık.bunu iyice araştırmak lazım....umarım öle bişey yoktur.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nolcak şimdi yapılabilecek bişiy yokmu böyle durup kabullenecekmiyiz bu durumu

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
şimdilik ilgili yerden gelecek yorumu beklemeliyiz bence dediğim gibi yazım yanlışıdır yoksa hem ttorpil yapacaksın hemde göğsünü gere gere torpili yaptığın puanı yazacaksın yemez...

bu kurumunda o niyette olduğunu düşünmüyorum öyle olsa minareyi çalan kılıfını hazırlar yani puanları olduğundan yüksek gösterirdi kim nerden bile bilirdi o zaman bu durumu.

bu şekilde konuşmam da sakın yanlış anlaşılmasın kurumla hiç bir bağlantım yoktur sadece madalyonun diğer yüzünü de görün istedim .

Tepki Skoru
0
şimdilik ilgili yerden gelecek yorumu beklemeliyiz bence dediğim gibi yazım yanlışıdır yoksa hem ttorpil yapacaksın hemde göğsünü gere gere torpili yaptığın puanı yazacaksın yemez...

bu kurumunda o niyette olduğunu düşünmüyorum öyle olsa minareyi çalan kılıfını hazırlar yani puanları olduğundan yüksek gösterirdi kim nerden bile bilirdi o zaman bu durumu.

bu şekilde konuşmam da sakın yanlış anlaşılmasın kurumla hiç bir bağlantım yoktur sadece madalyonun diğer yüzünü de görün istedim .
evet dediğiniz gibi hocam minareyi çalan kılıf hazırlar yarın gelecek olan cevap mail yada tlf her ne şekilde gelecekse artık,bence sağlıklı bi cevap olmucaktır,buna eminim,yanlışlık olduğuna da inanmıyorum,neden diğer bölümler değilde bizim bölümde oldu bu yanlışlık,yada torpil olsa bile bunu o listeye koymazdı bu ne yanlış yazım nede torpil işi,bu basbaya bizlere yapılan haksızlık,yarın ki gelecek olan cevabı bizimle paylaşmanızı istiyorum hcm bu konu böyle kapanmamalı

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
ilgileneceğim hocam bir kaç telefon numarası var aldım sabah ararım mailime de umarım hemen cevap gelir.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 2 yıl tasarı dersanesine gittim tabloda şölebi yanlışlık var isim yazıyor soy isim kısmında 4 kişi sonra soyisim yazıyor aynı şekilde kaydırma yapmışlar ve son puanlara göre ben 2008 yılında 64 aldım bu yıl 54 aldım. ve 2008 yılındaki puanımla başvurdum ve o şekilde yerleştirildim tabloda yerleştirlme puanım bu yılkini gösteriyo yani düşük olan gözüküyor. torpil falan ne derece bilemem ama bende yapılan yanlışlık gibi bir yanlışlıkta olabilir

Tepki Skoru
0
isteyenler bakabilir erva ceyhan ayvalık cihan yorgun ilköğretim okulu.hakikaten tabloyu hazırlarken saçmalamışlar....(soyadım bile yanlış yazılmış)

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
teşekkürler ervacım sanırım tahminlerim doğru çıktı ... bizlerden birinin o tabloda yer alması konunun aydınlatılması için iyi oldu . ilgin için teşekkürler

Tepki Skoru
0
rica ederim cnm benim ne demek adıma baktım 64 lerde yok şaşırdımm. aşağıya baktımki yerleştirildiğim puanla değil bu yılki puanları baz almışlar hep..

Tepki Skoru
0
arkadaşım umarım senin söylediğin gibidir bende kendi gittiğim dersanede 41 puanla birinin vana atandığını duymuştum arkadaş senin nasıl atanamadığına anlam veremedim o arkadaşının adıyla soyadıyla nereye atandığını bile söylemişti bende inanmamıştım ama bu son şeyler kafamı çok karıştırdı bu büyük bir haksızlık

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
arkadaşlar mailime cevap gelmedi malesef. ilgili telefonuda aradığımda hali ile sekreter çıktı konu ile ilgileneceklerini söylediler. bakalım biraz bekleyelim umarım uyarımızı dikkate alırlar.

Tepki Skoru
0
inşallah,dünden beri sinirlerim çok bozuk eğer bi haksızlık yapıldıysa bu hepimiz adına yapılmış demektir,üzerine gitmeliyiz bu durumun,yoksa daha böyle haksızlıklara cokkk uğrarız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben sakaryaya o 44 puanla atandı dediğiniz arkadaşın okulunu aradım okul müdürü ile mebten arıyormuş gibi görüştüm ama okulda öyle biri yok yani kaynak yanlış

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
arkadaşlar ben sakaryaya o 44 puanla atandı dediğiniz arkadaşın okulunu aradım okul müdürü ile mebten arıyormuş gibi görüştüm ama okulda öyle biri yok yani kaynak yanlış
arkadaşım zaten listede kaydırma olmuş isimlerde ondan aradığın isimdeki kişi o okulda değildir.

Tepki Skoru
0
evet hocam doğru olabilir kişinin tc ulaşabilsek çok daha iyi olurdu ben arama motorundan ulaşamadım o isimde birine

Tepki Skoru
0
ben resmi yazı sanmıştım.dersane olduğunu görünce yalanhaber olduğunu anladım.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tasarıdan biri olarak liste yanlış diyorum. ben geçen yılki puanımla atandım bu yılkini gösteriyo soy isimler kaymış okulları arasanızda isim doğru olur ama soy isim yanlış. şöle ki kişi bu yıl olduki 30 almıştır ama geçen yıl 50 60 almıştır bu puanla atanmıştır. ama listeye bu yılki puanlarla atandı diye göstermişlerdir. yaniii o tablodaki her şey yanlış

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tasarıdan biri olarak liste yanlış diyorum. ben geçen yılki puanımla atandım bu yılkini gösteriyo soy isimler kaymış okulları arasanızda isim doğru olur ama soy isim yanlış. şöle ki kişi bu yıl olduki 30 almıştır ama geçen yıl 50 60 almıştır bu puanla atanmıştır. ama listeye bu yılki puanlarla atandı diye göstermişlerdir. yaniii o tablodaki her şey yanlış
arkadaşlar o yanlış bu yanlış peki bu dersane sahipleri hiç mi görmediler bu yanlışı,10 bin atamanın ardından kaç ay geçti,bu listeyi hiç mi kimse görmedi dersane çalışanlarından site sahiplerinden,tamam bu yanlışlık olsun peki Van'a 41 puanla bi arkadaş atandı adını soyadını hangi okul olduğunu bile söylediler diyen arkadaş ta mı yanlışlık sonucu duydu bu söylenilenleri,tamam o da yanlışlık olsun..peki neden bu yanlışlık sadece bizim bölümde oldu,neden diğer bölümlerde yok,onlarda olup olmadığını bilemeyiz elbette ama bu dersane mensupları o kadar salak mı da milyonlarca insanı kandırsın yada yanlışlık sonucu aldatsın,hiç mi itibarı yok koskoca dersane,bir değil iki değil kaç bin tane öğrencisi vardır Allah bilir,bu site sahipleri yada dersane çalışanlarının hepsi mi yanlışlık yaptı o zaman niye hiç kimse bu vakte kadar görmedi o yanlışlığı,listenin tamamı yanlış olsaydı elbette bi düzeltme yada siteden kaldırma gibi bi çalışmada bulunmadılar?????buyrun cevaplayın cevabını bulabilenler..ben bulamadım..bulan varsa benide aydınlatsın lütfen,bu soru işaretleri kafamı tırmalayıp duruyor..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar o yanlış bu yanlış peki bu dersane sahipleri hiç mi görmediler bu yanlışı,10 bin atamanın ardından kaç ay geçti,bu listeyi hiç mi kimse görmedi dersane çalışanlarından site sahiplerinden,tamam bu yanlışlık olsun peki Van'a 41 puanla bi arkadaş atandı adını soyadını hangi okul olduğunu bile söylediler diyen arkadaş ta mı yanlışlık sonucu duydu bu söylenilenleri,tamam o da yanlışlık olsun..peki neden bu yanlışlık sadece bizim bölümde oldu,neden diğer bölümlerde yok,onlarda olup olmadığını bilemeyiz elbette ama bu dersane mensupları o kadar salak mı da milyonlarca insanı kandırsın yada yanlışlık sonucu aldatsın,hiç mi itibarı yok koskoca dersane,bir değil iki değil kaç bin tane öğrencisi vardır Allah bilir,bu site sahipleri yada dersane çalışanlarının hepsi mi yanlışlık yaptı o zaman niye hiç kimse bu vakte kadar görmedi o yanlışlığı,listenin tamamı yanlış olsaydı elbette bi düzeltme yada siteden kaldırma gibi bi çalışmada bulunmadılar?????buyrun cevaplayın cevabını bulabilenler..ben bulamadım..bulan varsa benide aydınlatsın lütfen,bu soru işaretleri kafamı tırmalayıp duruyor..
arkadaşlar yeni açtım yazdıklarınızı okuyunca hemen tepki verdim üzüldüm ama bakanlıkta eşimin bi tanıdığı vardı ona sormuştuk bu durumu böyle bişey olamaz diye ısrar etti torpil olayına gelince sadece yer değişikliklerinde bişeyler oluyormuş

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle