Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğreticiliğe hayır diyelim önümüzü kapatmayalım diyenler

Tepki Skoru
0
5 yıldır ustaöğretici olarak çalışıyorum artık çalışmayacağım. peki 17 000 sözleşmeli olursa puan kaça düşer. bu yıl puanım düşük.teşekürler

Tepki Skoru
0
Aralfen hocam burda eĞİtİm kalİtesİ deĞİl konumuz o ayri bİ konu lÜtfen o konuda baŞlik aÇin.bİzde Ünİversteden Önce bu İŞİ yaptik ama Çok hoŞ ve statÜ deĞerİ yÜksek bİr konum olmadiĞini gÖrÜp Ünİversİteye attik kendİmİzİ yetmedİ kpss ye gİrdİk atanmak İÇİn ama yetmedİ kadrolu atanmak İstedİk ÇÜnkÜ bİzİm İŞİmİzde statÜn ne kadar İyİyse o kadar huzurlu ÇaliŞirsin ezİlmek İstemİyoruz ve bunlari sİzİnde farketmenİzİ İstİyoruz.daha fazla Ücretlİ ÇaliŞip zaman kaybedeceĞİnİze lÜtfen atanmaya ÇaliŞin!

Tepki Skoru
0
ben üç yıl usta öğretilik yaptım kimsenin gitmediği köylerde gelin görün ki lise mezunusunuz deyip almadılar.kim istemezki üniverste bitirmek ama olmadı.bizler usta öğreticilik yaparak kimsenin gitmediği yerlerde çocukları biz eğittik.tabi herkes alanında çalışmalı.bizlerde bir kenara atılmamalıydık.

Tepki Skoru
0
evet burda assalyıcı konuşmalar var ustA ögreticelere karşı çok ayıp

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00