Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta Öğretici Ücretleri?

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar bizler ek ders üzerinden maaş alıyoruz ya ek dersin saati ne kadar* bilen varsa yazarsa sevinirim.
600 falan oldu diolardı ustaöğretici maaşları ama ben bizim orda sordum 400 civarı falan alıcaksınız diyorlar.
beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Tepki Skoru
0
Canım yaaa bende 600 sanıyordum ama değilmiş. Sözleşme imzalarken sordum. Saati 6ytl 120ykrş yazıyordu. Ama bu kesintisiz yani brüt ücretmiş. (saat başı) Net ise 5ytl.:(

Tepki Skoru
0
denisse +6 günde o parayı hangi işle kazanıyordun varsa öle bişey bende gireyim boş oturmayayaım bari

Tepki Skoru
0
yaa arkadaşlar maaşını alan var mı benim ki hala yatmamış...

Tepki Skoru
0
evt yatmamış ücretler henüz ,ama atın 18 ne kadr yatackmış dedilleerrrrr.

Tepki Skoru
0
Benim çalıştığım okuldaki hizmetliyle konuşmuştuk geçenlerde,o benim maaşımı merak etti,söyledim 400 diye biliyorum ama en azından 500 olmasını umut ediyorum dedim,hayrete düştü..ben sizden fazla alıyorum dedi..bir de yapacak iş yok diye canım sıkılıyor burada,bütün gün oturuyorum...Sizin sınıfta ben 1 saat dursam kesin deliririm ya da elimden bi kaza çıkar ...gibi yorumlar yaptı..bu da ilginç bir durum tabi..İnşallah artık yatar bizim de maaşlarımız...Bizimde işimize pekiştirilmeye ihtiyacımız var:)

Tepki Skoru
0
ben
aldım paramı 517 yanlız arkadaslar calıştıgınız gun sayısına gore degısıyor yanı ben okulun acıldıgı ılk gun çalışmadım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben 218 ytl aldım ekim in 4 ünde ama 10 günlük sanırım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bizimde burada maaşlar 20sinde falan yatıyor.

he arkadaşlar bu konuyu ben iyice araştırmak için açtım. bazı okullar yanlışlık yapıyor bu konularda. bence sizlerde net öğrenip kendinizde hesaplayın.

Tepki Skoru
0
ben 22eylül cuma başladım, bu gün aldım ücretimi 435ytl komik ...........

Tepki Skoru
0
komık olan ne
madem bu parayı begenmıyorsunuz calışmayın o zaman

Tepki Skoru
0
ben de 72 saatli yani 12 günlük ücret aldım 326 ytl, eh idare eder napalım buna da şükür, ilkaycım tepkin bence anlamsız gerçekten komik bi rakam, çalışmayın o zaman demişsin çalışmaya mecbur olanlar var onlar napsınlar ki...

Tepki Skoru
0
tepkım bence yanlış değil evet az olabılır ama komık bılan calışmasın ihtiyacı olan zaten bu parayı komik bulmaz cnm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de ücretli olarak çalışmaya başladım ama herhangi bi sözleşme imzalamadım..beni aradılar yarın git şurada başla şeklinde.ve ben de başladım.
gerçi bu ayki maaş saati için müdürüm kağıt imzalattı..ayrıca hesap numarası falan vermiştim..
Yanlış yaptığım bi nokta yok di mii?

Tepki Skoru
0
bu yıl semınerdegecen yıl usta öğretıcılıerın ücretlerının 517 oldugu soylenmıstıve bu yıl artıs olur dedıler(umarım).sımdı okudum yorumlarıda ıllere,okullara gore farklılık gosterıyormu maaslar?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bana müdür 7.5 saatin bir gün sayıldığını söyledi. bende daha almadım inşllh yarn alabilirz. sadece eylülayını alacakmışım 6 gün .

Tepki Skoru
0
olu mu arkadaşım niye sadece eylül ayını alacaksınki ayın onbeşine kadar kaç gün çalıştıysan o kadar para alacaksın bi yanlışlık var bence bu işte...

Tepki Skoru
0
komik diye aldığım rakamı söyledim elbetteki komik,diğer kadrolu öğretmenlerin çoğu şuanda hiç bişy yapmadan maaş alıyor büyük çoğunluğu.stajerler sağolsunn.KOMİK ÜCRET ÇOK KOMİKKKKKK.ihtiyacı olan içinde olmayan içindeeeee.

bu işi severek ve isteyerek yapıyorum bazı zorluklara katlanıyorsak bir amaç içinn.birçok insan kolay bir iş ve kolay sahip olunulan bir meslek olarak görüyor bizim mesleğimizi ama değil bunu en iyi biz biliyoruzzz.AMA ESKİ ANASINIFI öğretmenleri çoğu bizim mesleğimizi çocuk bakıcısı imiş göstermeye devam ediyor.çalışan anneler bakılack bir yer olarak ev hanımları içinde gezmelere raht gidilebilcekleri için yeri belli olsun halindelerrr.
çok çalışıyorumm ve bu önyargıları silmeye çalışıyorum ve bunuda başarıyorumm.artık en azındaa çalıştığım okullardaki bölgedeki insnaların çoğuna bu bilincini yerleştirdimm
çalışıyorum bir amacım varr...bir fikrin sebebni sormadan anlmadan ........

vee ben çalıştığımın karşılığını almak istiyorummm..hakkım olanı.haklı olarakk

Tepki Skoru
0
bana katılan bırın olmasına cok sevındımm(isil):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle