Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

USTA ÖĞRETİCİ SEMİNERLERİ

Tepki Skoru
1
ben k.yakada oturuyorum beni alsancak a verdiler. genelde yakın yere veriyorlar fakat anlaştıkları okullarda önemli tabii. merak etme zaten 10 gün.hafta içi belli saatlerde lduğu için çok büyük problem yaşamazsın:)
eğer öyle ise gerçekten iyi :) inşallah bu cumartesi yola çıkıcam pazarteside başlıyo hayırlısıyla tşkederim :)

Tepki Skoru
1
Zeytincim Ben Bu Seminere 6 Yil önce Manisa'da Girdim. Dersler Branş Derslerimizden Oluşuyor. Ve Bu Derslerden Sinav Oluyosun. O Yüzden önem Verir çalişirsan Iyi Bir Puan Alirsin. Ben Sinavda 94 Puan Alarak Manisa Bölgesi Birincisi Olmuştum. O Yüzden Atamamda Hemen Olmuştu. Sanada Başarilar Dilerim Canim.
çok tşkederim inşallah benim içinde hayırlısı olur inşallah bende iyi olurum iyi puan alabilirim :) bilginiz içinde çok tşkederim:)

Tepki Skoru
1
ya bişey daha sormak istiyorum bu usta öğretici atamaları hangi okullara atama şansı oluyor yani sadece devlet anasınıflarına mı yoksa özellerede oluyormu bide manisada mesela il dışından gelen başvuruları kabul etmiyolar bunun anlamı başka şehirde atama şansım olmazmı sadece manisa ili içerisindenmi atanma olur demek

Tepki Skoru
0
arkadaşım bunu internet aracılığı ile takip edeceksin illerin milli eğitim müdürlüğü sitelerinde duyuru olarak yayınlanıyor bende seminer alarak göreve başladım üç yıldır görev yapıyorum ben takip etmeye çelışıyorum kayseride olursa bilgilendirmeye çalışırım yolun bahtın açık olsun hocam

Tepki Skoru
0
arkadaşlar temmuz 15inde seminer var il milli eğitime gidin form bırakın çok önemli bir seminer sonra eylül ekim gibi 2 haftalık bir seminer olcak sonunda öğretmenlik ile ilgili bir belge verilcek bu tan 2 yıllık üniversiteye bedelmiş araştırdım

Tepki Skoru
0
nerde hangı ılde bıde bu usta öğretıcılık semınerımı baskamı anlayamadım

Tepki Skoru
0
kübra21 nerede olduğunu söylersen ve daha açık bilgi verirsen sevinirim

Tepki Skoru
1
ben manisadakine girdim sorular kolaydı ama bikaçı okadar kafa karıştırıcıydıki zaten onları boş bıraktım geçen hafta bitti kurs sonucuda gelmiş ama ben ankarada olduğum için bakamadım arkadaşım bakmış 73 almışsın dio ama merak ettim çok internetten göremedim sınavın sonucunu acaba ii bi puan mı ki bilmiyorum:(

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Bu çocuk Gelişimi Semineri Kiz Meslek Lisesinden Veya Yüksek Lisans Yapmiş Tüm öğretmen Adaylari Girebilir Ve Usta öğretici Sertifakisi Alabilirr 60 Saatlik Bi Seminerr Istabul Pendik Te 6 Ağustosa Kadar Var Istersen Gell....

Tepki Skoru
0
gıresunda
o dara cok lıse mezunu calışıyor kı semınerde okul acılmadan 2 hafta once yapılıyor

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Bu çocuk Gelişimi Semineri Kiz Meslek Lisesinden Veya Yüksek Lisans Yapmiş Tüm öğretmen Adaylari Girebilir Ve Usta öğretici Sertifakisi Alabilirr 60 Saatlik Bi Seminerr Istabul Pendik Te 6 Ağustosa Kadar Var Istersen Gell....
yüksek lisans mı?

Tepki Skoru
0
benm bildiğimde şöle
kadrosuz usta ögretici atamaları var.6 agustos ta başlıyo başvurular.seminer eylül ayında ve 2 hafta.seminer sonunda sınav oluyo ve oryantasyon belgesi alıyorsun fakat bunun pek bi faydası yok.sınavdan aldıgın puana göre öncelik mezunlar ve açıkögretmliler olmak üzere sırayla atamalar yapılıyo.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizin söylediğiniz seminerler lisan mezunları dışındaki herkeze oluyor geçen yıl ağustos 20 başvurular başlamıştı bir hafta seminerler olmuştu ondan sonra görev yerleri belli oldu.karamanda böyle idi ama ben lisans mezunu olunca seminere girmedim

Tepki Skoru
0
yüksek derken 2 yıllık ön lisans anlamındaa kafanız karıştıysa özür dilerim

Tepki Skoru
0
seminer için başvuruyu il yada ilçe milli eğitimine mi başvurulacak nereye başvurulacak cevaplandırırsanız çok memnun olurum saolun

Tepki Skoru
0
ewt arkadaşlar..ben lise mezunuyum anadolu kız meslek...usta öğreticilik seminerine katılmak istiorum ama ne zaman başlıo,bilmiorum..samsunda yaşıyorum..milli eğitimin adresine baktım ..hiç bi bilgi yok..eğer samsunda ne zaman başlıo öğrenirseniz bilgilendirin lütfen..herkese teşekkürler...

Tepki Skoru
0
bu seminerler temmuz sonu agustos başı gibi oluyor arkadaşların dediği gibi kız meslek ve aöf mezun yada devam edenler katılıyor ancak atama miktarı hiçde azımsanacak boyutta değil burdur antalya ve ısparta cevresinde her ilde yaklaşık 120 -150 usta öğreticiye ihtiyaç var ve 400-500ytl para alıyorlar + sigorta bazıları için nimettt lise mezunlarııı için örneğin lisans mezunlarının kös kös oturdugunu düsünürsek

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben öğrendim..SAMSUNda 6-17 AĞUSTOS arası başwurular başlıo..ilgilenenlere duyurulur...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle