Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

USTA ÖĞRETİCİ SEMİNERLERİ

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR USTA ÖĞRETİCİ SEMİNERLERİ NEREDE VE NEZAMAN AÇILIYO BİLEN VAR MI? EĞER HABERİNİZ VARSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN...BÜTÜN İLLERE GİDERİM YETERKİ AÇILSIN

Tepki Skoru
0
big_BLUE' Alıntı:
usta öğreticiler için seminer oluyor mu ki??
semıner duzenlenıyor fakat atamalarda oncelıkle lısans mezunlarına,onlısans mezunlarına,aöf okul öncesı öğretmenlıgınde okuyanlar kız meslek lısesı cocuk gelısımı bolumunde okuyanlar sıralaması yapılıyor.(tabı torpıl ıolmazsa)

Tepki Skoru
0
evet ben ıkı kez katıldım oluyo tabı başvuru yaptıgınız iller sizi çağrıyo semınere yanı lıse mezunlarınada semıner oluyo aöf lilerle birlikte

Tepki Skoru
0
ama seminerler genelde eylül-ekim aylarında oluyor.

Tepki Skoru
0
ben tam anlamadım ama usta öğretici olmak için şu an izmirde var böle bişi bizde müdürümüz sölemişti arkadaşlarınıza söleyin die

Tepki Skoru
0
evet seminerler genelde eylül -ekim aylarında oluyo bende iki defa katıldım.AÖF de okuyorum.3. sınıfım .Seminer puanı ve sınıfıma göre alınmam gerekiyordu ama olmadı.Bu işlerde sanırım biraz torpil dönüyor........

Tepki Skoru
0
Öncelikle geçen yıldan bu yana yanılmıyoram lise mezunlarına yönelik usta öğretici seminerleri verilmiyor.Çünkü onlardan böyle bir hak alındı yanılmıyorsam.Anadolu üniversitesi öğrencileri ve mezunlar aynı zamanda 2 yıllık yüksek okul mezunları EYLÜL-EKİM Dönemlerinde böyle bir seminere katılma şansları var.MEB'den yanılmıyorsam böyle bir haber duymuştum.
Bu arada katılıyorum mezun bir öğretmen arkadaşıma usta öğretici denmesi ne kadar doğru oda tartışılr.....

Tepki Skoru
0
merhaba Amasya da 8 ocak ta seminer başlıyor ama başvuru için zaman dodu sanırım

Tepki Skoru
0
usta öğretici seminerleri lise mezunları için oluyordu ama şimdi ünv.mezunlarından sıra gelmediği için artık sanırım yapılmıyor yapılsada boşu boşuna gitmiş olunuyor genelde ağustos ayında dilekçe veriliyor ve bu tip duyurular milli eğt.sitesinde zaten duyuruluyor takip edebilirsiniz oradan yalnız eskişehir için diğer illerde nasıl bilmiyorum

Tepki Skoru
0
bende seminer görüp şuan ögretmenlik yapıyorum aöf 2 sınıfım eylülün sonunda atadılar kimse sen usta ögreticisin demiyor ama üniversite mezunu olmak gibisi yok

Tepki Skoru
0
bütün yazılanlara katılıyorum arkadaslar haklısınız ben açık öğretim fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim usta öğreticilige basvurdum kaç senedir olmuyor artık alıştım hayırlısı diyorum umarım istediğimiz yerlerde ve hayırlısı olur diyorum kendim ve sizler için....[size=medium]     :36_15_4:[/size]

Tepki Skoru
0
bende agustosta kacırmıcam arkadslar ınsallah 3gecmıs olucam bakalım olucakmı

Tepki Skoru
0
ya bende katıldım ve 82 aldım.fakat atama falan olmadı.torpil çok fazla işliyo arkadaşlar:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Tepki Skoru
0
BENCEDE YA OKADAR EMEK VERİP OKULU BİTİRİYOSUN AMA USTA ÖĞRETİCİ SIFATIYLA ANILIYORSUN.BEN AÖF OKUYORUM TAMAM USTA ÖĞRETİCİYİM AMA MEZUN OLAN ARKADAŞLARIN BU SIFATLA ANILMASI ÇOK ZOR TABİ..

Tepki Skoru
1
arkadaşlar bende dün manisada kayıt oldum ya bana bu kursa giden arkadaşlar nasıl ne gibi dersler görüosunuz sonra nasıl bir sınav oluyor ve sınavın sonucunu bizmi verioruz milli eğitime bi bilgi verirmisiniz

Tepki Skoru
0
başvuran herkesi belli okullara veriyorlar. genelde verdiğin adrese yakın yerdeki okullardan biri çıkıyor.derslerin belli saatleri oluyor. o saatler içinde derste bulunmak zorundasın. devamsızlık hakkın olmuyo.zaten her derste imza atıyorsun.bizim derslerimize müfettişler girmişti. hepsi ayrı ayrı derslerden günde 3 saat ders vermişlerdi. dersler hakkında genel bilgi veriyorlar zaten çok ayrıntıya girilmiyo.10 gün boyunca epey bi ders görmüştük. daha sonra da tüm dersler bittiğinde c.tesiydi sanırım yine belirledikleri okulda sınav oluyor.biz sınavın sonucunu milli eğt.min bahçesine astığı listeden öğrenmiştik.sınavlar çok zor değildi. derste anlatılanlardan çıkıyor.hayırlısı olsun arkadaşım:)

Tepki Skoru
1
ben başvurumu manisa akhisar kız melsek lisesinde yaptım ama oturduğum yer kütüğümdeki gibi gölmarmara diye adresimi verdim ozaman gölmarmarada ki bir okulamı giderim:) bilgin içinde çok tşkederim:)

Tepki Skoru
0
ben k.yakada oturuyorum beni alsancak a verdiler. genelde yakın yere veriyorlar fakat anlaştıkları okullarda önemli tabii. merak etme zaten 10 gün.hafta içi belli saatlerde lduğu için çok büyük problem yaşamazsın:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle