Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğretici başvuruları neden internetten yapılıyor?

Tepki Skoru
0
bende il milli egitime teslim ettim evraklarimi bana farkli bir uygulamadan bahsetmediler sorun olmaz sanirim

Tepki Skoru
0
sigortalarin 30 gun yatmasi cok guzel olmus,ama maaslardan daha fazla kesmezler ins.
atamalar bence seminer bitince aciklanir her sene oyle oluyo cunku,mezunlarin atamalari baslamis olabilir ama arkadaslar.herkes icin en hayirlisi olsun...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de bir haberde usta öğreticilerin sosyal güvenlik kapsamına alındıklarını bunun 1 ekimde karara bağlanıp 10 ekimde yürürlüğe gireceğini okumuştum. ben daha yeni başlıcam usta öğreticiliğe kesinti oluyor mu maaşlarda bu yeni düzenlemeyle ilgili peki neler değişecek ?

Tepki Skoru
0
e alınan maaş belli zaten daha neresini kesecekler...olmaz herhalde...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yeni sosyal güvenlik yasasında ustaöğretici sigortalarının tam gün yatırılacağı doğru ben bunu hem sgk bölge müdürlüğüne hemde il meb e sordum ve onay aldım sigorta pirimleri 789 ytl üzerinden yatırılacak fakat maaşlarla ilgili herhangi bir şey söylenmiyor ben en azından bu uygulamayla maaşların zırt pırt kesintiye uğramayacağını düşünüyorum hadi hayırlısı...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben il milli eğitime gittim,istanbul için sölüyorum.bana sonuçlar ya bu hafta içinde yada haftaya açıklanacağı söylendi.internetten duyurulacakmış.fakat haftaya açıklanırsa ne zaman hazırlık yapacağız? sınıf ortamı oluşturmak kolay değil...zaman alıyor.

Tepki Skoru
0
sigorta tam yatınca maaş olayı herkesin kabusu olucak gibi gözüküyo zaten 3 kuruş zaten tatiller kesiliyo dahada keserlerse of yaa sıkıntı bunların hepsi. bu hafta yapsalar bari atamalarımızı ya sıkıldım ben gerçekten hersene aynı olaylar tamam seminere katılacaklarınki geç yapılıyoda bizi nie bekletiyolar arkadaşın dediği gibi haftaya olursa atama ne zaman sınıf düzenliycez de çocukları alıştırcaz nasıl ?

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bende okul öncesi öğretmenlik 3. sınıf öğrencisiyim bu sene seminere katıldım ve 79 puan aldım daha önce böyle bi deneyimim olmadı sizce atanabilirmiyim ve atandığımı nerden öğrenebilirim... bi erkek olarak karşılaşacağım zorluklarda cabası sanırım... ama bu ayrı bi konussaassrrre

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle