Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Usta öğretici başvuruları neden internetten yapılıyor?

Tepki Skoru
0
kimseye sölemedilerki interneti olan tesadüf öğrendi banada arkadaşım söledi gerçi ben istanbuldayım ve memleketteki arkadaşlarımı aradım apar topar istanbula döndüler öle işte

Tepki Skoru
0
hekate arkadaşım istanbuldan mı başvurdun,diğer illlere göre değişiyo çünkü

Tepki Skoru
0
hekate arkadaşım istanbuldan mı başvurdun,diğer illlere göre değişiyo çünkü
ben bursadan başvurdum;banada arkadaşım söyledi ve 31 temmuz sondu uzattılarmı hiç bilmiyorum ama arkadaşım söylemeseydi ne olurdu diye düşünüyorum.kimseyi bir şeyden haberdar etmeden başlamış ve bitmiş sistemi anlamak mümkün değil:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ssk pirimlerinin tam alınmasıyla ilgili duyum aldım demiştim arkadaşlarımla görüştümde bana meclis onayı ile kabul edildiğini ve bu hbrin meb sitesinde olduğunu söyledi ama bulamıyorum bulabilen olursa yazıyı ekleyelim buraya yada linkini bende aramaya devam edicem

Tepki Skoru
0
merhaba ben yeni üye oldum bugün bir haberde okuduğuma göre milli eğitim bakanı 12bin usta öğreticinin sigortalarını tam yatıcağını sağlık ve emeklilikte problem yaşanmayacağını açıklamış bu bizide kapsıyomu haziran ayının beyannamesi verilmediği için sadece 1 günüm eksik diye önemli olan sağlık sorunumu halledemedim 2 haftadan beri sigotayla ilçe arasında mekik dokuyorum inşallah bizide kapsar bu eziyetleri çekmeyiz

Tepki Skoru
0
merhaba
ben internetten beşvuru yapmamıştım. haziranda evraklarımı vermiştim. pazartesi günü il milli eğitime gittim. sube müdürü ile görüştüm.haziranda başvuranların evrakları ilçe milli eğitim tarafından internette onaylanmış gittim kendi adımı gördüm içim rahatladı:)
ayrıca herhangi bir konuda birşey öğrenmek isteyenler ilçeleri değil illeri arasınlar ilçe milli eğitimdekilerin hem bişeyden haberi yok hemde insanın moralini bozuyorlar. pazartesi günü ilk ilçeye gittim bana boşuna atama bekleme internetten baivuru yapmamışsın dediler. neyseki il millieğitimde gayet iyi ve açıklayıcı bir şekilde cevap veriyorlar insana..usta öğreticide olsak bize eğitimci olarak yaklaşıyorlar...sigortayla ilgili bir bilgim yok ama umarım dediğiniz gibidir...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar siz hangi ildesiniz ben hiç internetten başvuru yapılmalı diye duymadım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar netten başvuru konusunda telaş etmeyin çoğu kişi bilmiyor duymamışlar zaten, il farketmez. Haziran ayında başvuru belgelerinizi teslim ettiyseniz atamalarınız yapılacak geçerlidir yani söylenen bu.
Sigorta konusunu okudum güzel haber...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar acaba ne zaman öğrenebilirz nereye atandığımızı, kadrolular atandığına göre yakında belli olacaktır. il milli eğitimin sitesinde şifre ile girip öğrenebiliyormuyuz? yada ile mi gitmeliyiz?ben ilin telefonunu arıyorum fakat bir türlü düşüremedim.

birde ben kendim internetten yaptım başvurumu herşey normaldi.fakat ilçeye gidip onaylattığmda bana verdikleri belgede (ben aöf 3, sınıftayım) sınıfımın bulunduğu kısımda3,000 yazıyordu. memur kabullenmedi sen yanlış yapmışsın dedi.bende ona kendim aldığım çıktıyı gösterdim.o zaman sistemdendir bişey olmaz atanırsın dedi... böyle birşey başına gelen varmı? atanmamda sorun olur mu acaba?
:ggggdw:

Tepki Skoru
0
merve su arkadaşım onu bilgisayar kendi yapıyo hiç üzlme bişey omaz benimkinede öyle oldu,ilçedeki memmur sorduğumda söylemişti:)

Tepki Skoru
0
haberi buldum arkadaşlar artık 30 gün sigortalıyız (azcıkda maaşı yükseltseler tam süper olurdu valla )

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "12 bin usta öğreticimiz, artık adil bir düzenlemeye kavuştu. Sosyal güvenlik kapsamına alındılar ve emekli olabilecekler" dedi. TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen SSK ve BAĞ-KUR'un prim alacaklarının yapılandırılması konusundaki düzenlemeye eklenen bir madde ile yıllardır emekliğe hak kazanamayan usta öğreticilerin sorunları da çözüldü. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak çalışan 12 bin usta öğreticinin mevcut mevzuattaki sorun sebebiyle ayda 15 gün sigortalı sayıldığını bu yüzden sosyal güvenlikten faydalanamadıklarını ve emekli olamadıklarını anlatan Bakan Çelik, "12 bin usta öğreticimiz, artık adil bir düzenlemeye kavuştu. Sosyal güvenlik kapsamına alındılar ve emekli olabilecekler" dedi. Yürürlükteki mevzuattaki çarpıklık sebebiyle aylık 264 YTL prim ödedikleri halde ayda 16 gün sigortalı sayılan usta öğreticilerin, emeklilik sorunu çözüldü.

TALİMAT BAŞBAKANDAN

Yeni düzenleme ile usta öğreticilerinin sigorta primleri aylık 789 YTL üzerinden düzenlendi. Böylece ayda 30 gün sigortalı sayılmaları ve gerekli işgününü tamamladıktan sonra emekli olabilmeleri sağlandı. Usta öğreticiler Mart ayında Başbakan Erdoğan'la görüşmüştü. Başbakan, Bakan Çelik'e "Bu sorunu çözün" talimatı vermişti.

Tepki Skoru
0
Çok teşekkür ederim melsweet arkadaşım içim rahatladı valla... =) acaba nereden öğrenebilirz nereye atandığımızı, seminere katılacak olanların grupları belli oldu.bizimde yakında belli olur herhalde.

Tepki Skoru
0
ben de bu haberi "halk eğitimde çalışan usta öğreticiler için ssk tam yatacak diye okumuştum"hangisi olabilir acaba? Bir de usta öğreticilik için ilçeden bana 21 inden sonra takip edin sınav var dediler(istanbul) çok şaşırdım ben mezunum ve çalıştım zaten dedim.İlçedekiler de bihaberler:)))

Tepki Skoru
0
İlÇedekİler Öle Zaten Bİlselerde SÖylemİyorlarkİ BİŞey İnŞallah Ssk Bİzİm İÇİnde GeÇerlİdİr Benİm Korkum Ne Bİlİyomusunuz Ssk Niz Tam Yatiyo Deyİp MaaŞdan Kirpmalari ! Heran HerŞey Beklenİr. 1 Hafta Sonra Okullar AÇiliyo Hala Ses Seda Yok Beklİyoruz Bakalim Bensemİnere 2006 Da Katildim Sinavinada Bİze Gerek Yok Sinav İÇİn Mezunsan Zaten Gerek Yok

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar ben sema biz başvuru şartlarında int. üzerınden başvuru kabul edilmeyecek yazıyodu. Biz ilce millieğitim mudurluklerıne yaptık başvuruları. Ben ORDU dan yazıyorum sizler hangi den yanı yanlış anlamadıysam bu uygulama her ilde uygulanmıyor.

Tepki Skoru
0
usta öğreticiliğin atama sonuçları hakkında bilgisi olan varmı acaba atamalar ne zaman belli olur?
mebin sitesine girip kendi sayfamızı açtığımız alandan öğrenebilecekmiyiz?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar atamaların 29.08.2008 tarihine kadar belli olacağını hiç sanmıyorum... çünki il içi atamaları aynı anda yapılıyor...ücretli öğretmenler...yeni atananlar... yani... meb atama bölümü acayip kalabalık...ben evraklarımı teslim ettim cuma günü görevli memura ne zaman açıklanır acaba dedim...yanıtı şu oldu; takip edin netten canım başımız kalabalık...
bende bunlar cumaya kadar açıklamazlar.. fikri uyandı...
hayırlısı olsun arkadaşlar ...

Tepki Skoru
0
bende istanbuldan başvurumu yaptım.. evt istanbuldakılerin internetten başvuru formunu doldurup ilçe milli eğitim müdürlüklerine onaylatması gerekıyordu.. bende nezaman açıklanacağını sorduğumda internetten takip edeceksiniz cevabını aldım..istanbuldakı diğer ilçe müdürleride çeşitli gunler söylemişler.. birileri 21 i demiş biri eylül 1-4 arası kimileri 25 inden sonra demiş.. bende sabırsızlıkla bekliyorum... çok geç kalınmadımı bu atamalr için .. zaten 1 eylülde anaokulları eğitim-öğretime başlıyo nasıl olucak çok merakediyorum bence artık açıklanması gerek diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dediğim gibi dedikodu olabilir herkes bir laf atıyo ortaya keşke öle bişey olsada sigortamız tam yatsa ben yinede paylaşayım istedim gene bilgisi olanlar paylaşabilirse en azından her sene bir uygulama çıkartıyorlar mantık kurulmuyo artık haziranda koştura koştura evrak hazırladık şimdi tekrar ki evrakların yarısınıda almadılar mezun olduğumuz için valla arkadaşlar kpssyi bu sene kazanalımda kadrolu oh misler gibi hakkıyla yapalım istiyorum görevimizi yazık bize ya
Aynen duyduğun doğru sigortanız artık 30 gün yatacak...

Tepki Skoru
0
oleyyy denir buna başka ne denir teşekkür ederim , sevgilerimle... :))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle