Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Urfa merkezde aklı başında ev arkadası arayanlar!!

Tepki Skoru
0
özelime yazmanız yeterli konusabiliriz.. urfa merkezdeyim özelde calısıyorum evim güzel geniş kaloriferli, kurulu bi düzenim var evde her tülü eşya var çamasır bulasık makinası vb... herseye sahibim şükür
bana gelecek arkadas sadece bi valizi ile gelebilir...
ama insan olacak prensipli aklı basında dogru düzgün olacak tek istedigim bu.. cünkü ev insanın en özelidir herkese acılmaz...

Tepki Skoru
0
keşke merkezde olsa ama akça kalede
akçakale cok yakın gidiş geliş yapabilirsin....
benim amacım ev arkadası degil bi kardeş bi arkadas bi can yoldası inanın... yoksa evimin ihtiyaclarını karsılayabılecek durumdayım ama yanlız olmuyor ki... eve geldigimde hal hatır sorabilecek biri olsun istiyorum..

Tepki Skoru
0
evet haklısın hocam bakalım ben daha hiç bilmiyorum ki arayacak tel bile bulamamdım tebligat gelsin gidicem olmassa szle konuşuruz bulamazsak bir ev

Tepki Skoru
0
ya ben biliyorum akcakale cok yakın.. ev sorun degil tabiki ama urfaya geldiginde muhakkak görüşmek seni misafir etmek yardımcı olmak isterim yanlız kalma..

Tepki Skoru
0
asudeeeeeeeee,artık hem kader hem puan arkadaşıyız.baklavam nerdeeeeeeeeeeeee

Tepki Skoru
0
ah ah,ne güzel olurdu valla,kısmet bakarsın birgün olur,sağol arkadaşım

Tepki Skoru
0
sen atama olursa,sadece urfamı yazacaksın,yoksa antepmi,anteplimisin bu arada

Tepki Skoru
0
Aslen anteplİyİm ben ama 1 yildir urfada gÖrev yapiyorum Özelde.. Urdafada yazicam antepte ve daha dİger yakin İllerİn hepsİnİ yazarim.. Buralara gelİrsende sanada yardimci olmaya calisirim elİmden geldİgİnce..
Sen nerdesin nerelerİ yazicaksin?

Tepki Skoru
0
ben istanbuldayım,8 yıldır burda yaşıyorum.niğdeliyim.arkadaşım işin aslı pek dışarıyı düşünmüyodum,ama istanbul geçen sözleşmelide yüksek kaldı.bende bana yakın tekirdağ,edirne,o tarafları düşünüyorum.26 yı düşünmüyorum.hayırlısı hakkımızda inşallah

Tepki Skoru
0
evet hayırlısı bakalım... arkadasın biri urfada ev arkadası arıyomuş ya benım başlıgı görmedi yada beni tercih etmedi :))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle