Kız arkadaşının omzuna elini attığı için hakkında soruşturma açılan öğrenciye Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan’dan destek geldi. Rektör Okudan, soruşturma açan Komisyon Başkanı Adnan Buldur hakkında soruşturma başlattıklarını söyledi.Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan, kız arkadaşının omzuna elini attığı için Eğitim Fakültesi Dekanlığı’nca hakkında soruşturma açılan öğrencinin omuzuna elini atarak destek verdi. Rektör Okudan, soruşturmayı açan Komisyon Başkanı Adnan Doğan Buldur hakkında rektörlük olarak soruşturma başlattıklarını söyledi.Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan, Eğitim Fakültesi öğrencisi Talip Sefil’in kız arkadaşı Yeşim Yükselen’e sarılması nedeniyle açılan soruşturmadan rektörlük ve dekanlığın bilgisi olmadığını söyledi. Rektör Okudan, soruşturmayı öğrenir öğrenmez, öğrenciye soruşturma açan, üniversitenin öğretim görevlisi ve Komisyon Başkanı Adnan Doğan Buldur hakkında rektörlük olarak soruşturma açtıklarını açıkladı.
“ÜNİVERSİTEYİ BU ZİHNİYETTEN TEMİZLEYECEĞİM”
Rektör Okudan, öğrenci Talip Sefil’i de makamında ağırlayarak ona sarıldı. “Öğrencimize yapılan saldırıyı, nefretle kınıyorum” diyen rektör, iki buçuk yıldır üniversiteyi değiştirmek için uğraştığını ve üniversiteden bu zihniyeti temizleyeceğini söyledi.
“ÜNİVERSİTEYİ BU ZİHNİYETTEN TEMİZLEYECEĞİM”
Rektör Okudan, öğrenci Talip Sefil’i de makamında ağırlayarak ona sarıldı. “Öğrencimize yapılan saldırıyı, nefretle kınıyorum” diyen rektör, iki buçuk yıldır üniversiteyi değiştirmek için uğraştığını ve üniversiteden bu zihniyeti temizleyeceğini söyledi.