Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Üniversiteyi Bu Zihniyetten Temizleyeceğim”

Tepki Skoru
0
Kız arkadaşının omzuna elini attığı için hakkında soruşturma açılan öğrenciye Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan’dan destek geldi. Rektör Okudan, soruşturma açan Komisyon Başkanı Adnan Buldur hakkında soruşturma başlattıklarını söyledi.Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan, kız arkadaşının omzuna elini attığı için Eğitim Fakültesi Dekanlığı’nca hakkında soruşturma açılan öğrencinin omuzuna elini atarak destek verdi. Rektör Okudan, soruşturmayı açan Komisyon Başkanı Adnan Doğan Buldur hakkında rektörlük olarak soruşturma başlattıklarını söyledi.Selçuk Üniversitesi Rektörü Süleyman Okudan, Eğitim Fakültesi öğrencisi Talip Sefil’in kız arkadaşı Yeşim Yükselen’e sarılması nedeniyle açılan soruşturmadan rektörlük ve dekanlığın bilgisi olmadığını söyledi. Rektör Okudan, soruşturmayı öğrenir öğrenmez, öğrenciye soruşturma açan, üniversitenin öğretim görevlisi ve Komisyon Başkanı Adnan Doğan Buldur hakkında rektörlük olarak soruşturma açtıklarını açıkladı.

“ÜNİVERSİTEYİ BU ZİHNİYETTEN TEMİZLEYECEĞİM”

Rektör Okudan, öğrenci Talip Sefil’i de makamında ağırlayarak ona sarıldı. “Öğrencimize yapılan saldırıyı, nefretle kınıyorum” diyen rektör, iki buçuk yıldır üniversiteyi değiştirmek için uğraştığını ve üniversiteden bu zihniyeti temizleyeceğini söyledi.

Tepki Skoru
0
evet bu tür olayları çok duydum..bnm kardeşim GAZİde,burda da yaşanıor bunlar..artk buna bi çare bulunmalı..bu zihniyetle ülkemz gelişemezz!!!

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
malesef bunlar sadece selçuk üniversitesinde olan şeyler değil.Ne yazık ki Konyada da bunlar yaşanıyor.
Arkadaşlar herşeyi hemen Konya'ya maletmeyelim lütfen.Bu Türkiye'nin heryerinde yaşanabilecek yanlış bir olay.Keşke haberlerin nereden alıntı yapıldığı da yazılsaydı.:(

Tepki Skoru
0
2005 okulöncesi mezunuyum ve konyalıyım.Üniversitede dışında bu konuda hiç problem yaşamadım ve arkadaşlarımdan gördüğüm kadar onlarda yaşamadı ama üniversite içi malesef böyle,düşünün eğitimli insanların içindesiniz ve dışardan daha fazla kısıtlanıyorsunuz.Kesinlikle çözüm bulunmalı bu durumlar çok komik çünkü...

Tepki Skoru
0
bende şuan anaokulu öğr.okuyorum ve bende konyalıyım.mehtap topak arkadaşıma katılıyorum.

Tepki Skoru
0
İNANMAZSANIZ BUYRUN GELİN GÖRÜN,
DEĞİŞEN VE DEĞİŞTİREN ÜNİVERSİTE '' SELÇUK ÜNİVERSİTESİ '' :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar siz uzun zamandır konya ya uğramıyorsunuz herhalde.Eski konya yok artık.Uzun saçlı küpeli entel erkekler ve mini etekli askılı şortlu kızlara artık normal bakıyorlar bizim zamanımızdaki gibi değiller.Konya çooook değişti güzelleşti.(96 mezunuyum)Umarım yolunuz buraya tekrar düşer gelişmiş ve güzelleşmiş konyayı tekrar görürsünüz.

Tepki Skoru
0
ben 4 yıl boyuncu ne okulda nede konyanın oturduğumuz semtlerinde böyle bir sınırlayıcı tepkiyle karşılaşmadık biraz abartıyosunuz konyada okumuk bir ayrıcalıktır her türlü yeniliğe açık bir şehir

Tepki Skoru
0
:hhf:ben 4 yıl boyuncu ne okulda nede konyanın oturduğumuz semtlerinde böyle bir sınırlayıcı tepkiyle karşılaşmadık biraz abartıyosunuz konyada okumuk bir ayrıcalıktır her türlü yeniliğe açık bir şehir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle