Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Uludağ Üniversitesinde Güneşin Batışı

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR MERHABA ADIM HÜSEYİN  BEN EĞİTİM FAK 2002 MEZUNUYUM HEPİNİZE SAYGILAR ÜNİV KIYMETİNİ BİLİN OKULLAR KAPANSIN  İNŞ BURSAYA GELECEGİM  KAMPÜSTE PATEN VE AKŞAM ZİRAAT FAK GÜNEŞİN BATIŞINI SEYREDECEGİM  ŞENLİKLERDE GÜZEL EĞLENİN HERKESE SAYGILAR

Tepki Skoru
0
evet okulumuz çok güzel ama eminim burdayken sende biarn önce bitsin diye dua ediyosundur.

Tepki Skoru
0
bencede bende dua ediyordum bitsin diye taki 4.cü sınıf olana kadar şimdiiiiiiiiiiiii bitmesin diyorum :):):)

Tepki Skoru
0
Ben de keşke bitmeseydi diyorum öğrencilik çok güzelmiş dertsiz tasasız okul bitince daha iyi anlıyor insan.Üniversiteyi çok arıyorum Bursayı özlüyorum.

Tepki Skoru
0
Kesinlikle katılıyorum arkadaşlar.2007 mezunuyum üniversiteyi bursayı çok özlüyorum.insan zaten sahip olduğu şeylerin kıymetini sonradan anlar.içinde bulunduğunuz anı en iyi şekilde geçirmeye çalışmak önemli olan.

Tepki Skoru
0
Bencede lise bitsin dedim hatta bomba atsızlar bile dedim ama bomba atana kadar okulu bitirdim bombalarla:) gıcık hocalarımı bile özledim özlememe dediklerimi dahi özledim üniversiteye geldik teknik bilimler 1.sınıf öğrencisiyim hiç başlamasın diyorum netcem yaa :) hocalar acaba nasıllar lisede hep anlatıyorlar dersi anlatırlar kittap gibi sınav yaklaşınca 1sayfadan 100 sayfaya kadar çalışın burdan çıkıcak mı diyorlar:Dbiraz bilgi almak istiyorum sizlerden

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle