Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Uludağ Üniversitesi Mezunlarına Bir Soru

Tepki Skoru
0
:36_13_3:uludağ üniversitesinden mezun olan arkadaslar.....sizce üniversitenin bize verdiği eğitim yeterlimi?????

Tepki Skoru
0
ben uludag üniversitesi 4.ncü sınıf öğrencisiyim.uludağ üniversitesi çok güzel bir üniversite ama okul öncesi ana bilim dalının öğretim görevlilerinin hiçbiri okul öncesi eğitimi almamıs hep diğer bölümlerden.Eğer okul öncesi tabanlı olsa daha farklı olabilirdi.Yinede eğitim olarak ii fakat uygulamalar yetersiz bence... uygulama haftada bir gün...

Tepki Skoru
0
tam anlamıyla yeterli diğil ama ii bi eğitim aldığımızı söyleyebiliriz... gerisi kendini geliştirmeye bağlıı

Tepki Skoru
0
Okulumuzun verdiği eğitimin tabiki artı ve eksi yanları var. Bunu mezun olup göreve başlayınca daha iyi görüyorsunuz. Size tavsiyem Drama derslerine daha fazla katılın ve Erdem Hoca'dan size daha fazla çocuk şarkıları öğretmesini isteyin. Yaratıcılığınızı gerçekten geliştiriyor fakat artık materyallerle çok fazla çalışmadığımızdan diğer üniversitelere kıyasla artık materyalleri çok fazla etkinliklere katamıyoruz. Genede 2 piyanosu olan bir fakülte bazı fakülteler birini bile bulamamış. Bu bilgiler size hediyem olsun :36_15_4:

Tepki Skoru
0
hımmmmmmmmmmm bende 4. sınıfım msjlarınızı okudum arkadaşlar ben karşılaştırma yapamıyorum..çünkü diğer üniversitelerin eğitimi bilmiyorum ama uygulamanın çok azolduğuna gerçekten katılıyorum :)

erdem hocada harikadır!!!! :):):)

Tepki Skoru
0
erdem hocayı bende çok ama çok severim kiii sanmıyorumki onu sevmeyen biri olsun:):)uygulama konusunda yetersiz kaldığımıza bende katılıyorum..çoğu kez teoriyi uygulamaya dönüştüremiyoruz maalesef;sanırım burda da tecrübe devreye girecek. her şeyden önce iyi öğretmen olmaya çabalayarak başlamak gerek bence

Tepki Skoru
0
Bean de 2006 mezunuyum üniversitemiz çok güzeldi arkadaşlar tabiki verilen eğitimin artı ve eksileri vardır.Ama herşey okulu bitirince başlıyor öğretmenlik tecrübe ile gelişiyor.Verilen bilgileri pratiğe dökmek de önemli.Her geçen gün yeni bir şey öğreniyor insan mesleğe başlayınca.Herkese sevgiler

Tepki Skoru
0
kesinlikle hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okulun verdiği eğitim biçok üniversite ile eşdeğer ancakherşeyi de okuldan beklememek lazım .iş hayatına atıldıktan sonra herkes mezun olduğu üniversiteyi yeregöğe sığdıramamayıp abartırken uludağ mezunu olmak da bir ayrıcalık arkadaşlar gerçekten mükemmel hocalarımız da vardı....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okulun verdiği eğitim biçok üniversite ile eşdeğer ancakherşeyi de okuldan beklememek lazım .iş hayatına atıldıktan sonra herkes mezun olduğu üniversiteyi yeregöğe sığdıramamayıp abartırken uludağ mezunu olmak da bir ayrıcalık arkadaşlar gerçekten mükemmel hocalarımız da vardı....
TABİKİ HOCAM OLMAZ MI MÜKEMMEL HOCALARIMIZ,HEPSİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM KONUSUNDAN UZMNA

Tepki Skoru
0
arkadaşlar önemli olan kişinin kendini yetiştirmesi işini çok sevmesi okulda öğrenilen bilgilerin pratiğe dökülmesidir

Tepki Skoru
0
ben2002 uludağ okulöncesi ilk mezunlarındanım bize göre daha şanslısınızdır biz çok acemiydik imkanlarımız çok sınırlıydı 6 senede insan çok şey öğreniyor

Tepki Skoru
0
bencede uygulamalar çok az ben meslek yüksek okulunda okuyorum ve 2 gün staj yapıyorum yorucu ama etkili,

Tepki Skoru
0
ben de uludağ mezunuyum.eğitim konusunda handan hocanın taktiklerini uyguluyorum çok güzel örnekleri vardı çok işe yarıyor.uygulama bütün ünv.aynı yetersiz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bence okulda öğrendiğimiz teoriler bilgi olarak faydası oluyor tabi ama anasınıfında çalışırken herşeyi daha çok öğreniyoruz pratik yaparak üniversitede öğrendiklerimizden daha çok şey öğreniyoruz bence,

Tepki Skoru
0
erdem hocayıı görürseniz mehmetin selmı var diyin o tanır beni:) yaa sözde kravatlarından birini verecekti bana mezun olunca unuttum istemeyii..

Tepki Skoru
0
aaaaa erdemmmmmm hocaaammmm kravatarıda kendi gibi çokkkkşekerrr:))):))))))

Tepki Skoru
0
ben 2007 mezunuyum ve tabii ki okuldan sonra mesleğe uyum sağlamak kolay olmadı.ama şu bir gerçek ki teoriyi deneyimlerle desteklemek önemli. bu da zamanla olucan bişey. handan hanımın çocuk gelişimi - psikolojisi ve resimleriyle çocuğu tanıma teknikleri derslerinin çok faydasını görüceksiniz.
son yılınızın tadını cıkarın, sonra cok özleyeceksiniz :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle