Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ücretli çalışıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ücretli çalışıyorum , bu ayın 4 de başladım. benim durumumda olan varmı merak ettim. müdürüm benden 15 tl istedi . maaşımı meb de birine yaptırıyormuş da onun için. sürekli birşeyler değişiyormuş da riskleri göze alamıyorlarmış. her ay 15 tl vereceğim. ücretli çalışanlar sizlerde nasıl bu durum cevap yazarsanız memnun olurum.

Tepki Skoru
0
canım bende ücretliyim ama 15 lira falan vermiyorum.Bi yanlışlık olmalı.

Tepki Skoru
0
eylülden beri ücretli çalışıyorum ben böyle bişeyle karşılaşmadım. üstelik müdürün maaşına niye karışıyomuş o ek ders saatlerini yazıp teslim ediyo her ay bildiğim kadarıyla seninde maaşın yatıyo..

Tepki Skoru
0
hocam sizin mudur isi ticarete dokmus senin maasi mudur vermiyo ki okulunda varsa memur yoksa mudur senin ek derslerini yazar imzalatir sonrada meb e veriyorlar mudurun baska bir isi yok ki cok sacma

Tepki Skoru
0
bende eylul ayından berı ucretli çalışıyorum fakat dediğin gibi 15 tl gibi birsey ıstenılmedi benden...herseyle okul kendiisi ilgilenıyor.

Tepki Skoru
0
bende ücretliyim.bizim okulda memur yok başka okulun memuruna yaptırıyor müdür bizim maaşlarımızı. o yüzden bizde 5tl veriyoruz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ücretli çalışıyorum , bu ayın 4 de başladım. benim durumumda olan varmı merak ettim. müdürüm benden 15 tl istedi . maaşımı meb de birine yaptırıyormuş da onun için. sürekli birşeyler değişiyormuş da riskleri göze alamıyorlarmış. her ay 15 tl vereceğim. ücretli çalışanlar sizlerde nasıl bu durum cevap yazarsanız memnun olurum.

valla öle saçmalıkmı olur dünya kadar ücretli çalışan var hiç duymadım valla gidin milli eğitim müdürünüzle konuşun yada ilk önce şube müdürünüzleeee öyle şeymi olur alla çok merak ettim hangi ilde oluyorbuu ne günlere kaldık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben karabükteyim . benden önce sözleşmeli arkadaş varmış ondan da alıyormuş bu parayı. güya meb deki çalışana veriyormuş . bende çok saçma buldum ama ne yapmalıyım. sigorta konusuyla ilgiliymiş. sigortayla müdürün ilgilenmesi gerekmiş normalde . sigorta kanunları da çok sık değişiyormuş . kendini riske atmayıp meb den biri ilgileniyormuş .

Tepki Skoru
0
slm ben ücretli çalışmak istersem öncelikle ne yapmam gerekiyo arkadaşlar bilgilendirirseniz çok sevinirim.:ggggdw:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bir iş arıyorum.bildiğiniz okul öğretmen arıyorsa cevap yazarmısınız?teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle