Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Twister yaptım. Öğleden sonra pynayacağız. :D

Tepki Skoru
0
Ellerinize sağlık hocam gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş eminim çocuklar çok eğleniyordur :)

Tepki Skoru
0
Evet çok epleniyorlar. Arada bir çıkarıyorum oynuyoruz. Genelde de çocuklar istiyor çıkarmamı. Renkli tahtayı oynayalım diyorlar. :D

Tepki Skoru
3
çocukluğumdan beri, sıkılmadan oynadığım ender oyunlardan biridir kendileri :) e bir de el emeği olunca, taktire şayan doğrusu ... çocuklar da iyi eğlenmişler, e daha ne olsun, tebrikler :)

Tepki Skoru
0
hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş fotoğraflardanda anlaşıldığı üzere çok eğlenmişsiniz:::::::::)))))))))

Tepki Skoru
0
hocam çok güzel çok keyifli olmuş. tebrik ve teşekkür ederim. videoyu izleyince daha iyi anladım. benim bir iki sorum olacak. bu alttaki tahtanın ebatı kaçakaç? bir de hani daha portatif olması açısından tahta değil de kalın naylona yapsak olur mu sobanın altına konan naylon gibi...?

Tepki Skoru
0
çocukluğumdan beri, sıkılmadan oynadığım ender oyunlardan biridir kendileri :) e bir de el emeği olunca, taktire şayan doğrusu ... çocuklar da iyi eğlenmişler, e daha ne olsun, tebrikler :)
Teşekkür ederim hocam.

hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş fotoğraflardanda anlaşıldığı üzere çok eğlenmişsiniz:::::::::)))))))))
Siz bir de videoyu görün :)

hocam çok güzel çok keyifli olmuş. tebrik ve teşekkür ederim. videoyu izleyince daha iyi anladım. benim bir iki sorum olacak. bu alttaki tahtanın ebatı kaçakaç? bir de hani daha portatif olması açısından tahta değil de kalın naylona yapsak olur mu sobanın altına konan naylon gibi...?
Evet hocam çok eğlendik. Alttaki tahtanın ebadını hatırlamıyorum. Ama hatırlamaya da gerek yok. 4 renkten 5er tane daireyi kesin. Sonra ufak aralıklarla yere koyup ölçün. Sonra da ona göre naylonu alırsınız. Ya da naylonu biraz büyük alın önceden sonra daireleri koyup fazlalığı kesersiniz. Aslında illa 4 renkten 5 daire yapacaksınız diye birşey de yok. Biraz daha büyük yapıp 4 kişi ile de oynayabilirsiniz. Hatta 3 ya da 6 renk yapıp zarla da oynatabilirsiniz.

Tahta yerine naylonla yapmaya gelince tabii ki yapabilirsiniz. Zaten bu oyunun piyasada satılanları naylondan. Fakat ben birkaç sene kullanabilmek için sağlam olması maksadı ile tahtanın üzerine yaptım. Yoksa yani naylona da yapılır mukavvaya da yapılır. Hatta sadece daireler yapılıp her oyunda yere koyulup tek tek kaldırılabilir. :)

Tepki Skoru
0
hocam ellerınıze emegınıze saglık...ben de gecen gun sızınle aynı duruma dustum morpa dan ıkı bey geldı sınıfa ..musaıtsenız kıtap tanıtıcaz falan dedıler ama musaıt degıldım ...etkınlık zamanıydı..ıcerı almadım..kapıda konustum..kıtaba ıhtıyacım olmadıgını eger elerınde varsa egıtıcı oyuncak ıstedıgımı soyledım tombala gıbı..sankı benımle dalga gecıyormus gıbı var evet 185 tl dedı....saka mı dedım :)yok kalsın dedım...bıraz bozuldular sankı..ama yapıcak bırsey yok ıs basa dustu ..kendı tombalamı kendım yaparım bende...sımdı arastırmaya baslıycam...

Tepki Skoru
0
Öyle hocam. Fiyatlar şaka gibi. Maliyeti 10 lira olan şeyi 80-100 liraya satıyorlar. Bu twisteri 40-50 liraya satıyorlar. içinde kartondan bir çarkıfelek ve naylondan oyun alanı var. 5 lira etmez maliyeti.

Tepki Skoru
0
ellerinize emeklerinize sağlık hocam bende naylon olanını kullanıyordum fakat dayanıklı değil hemen yıprandı bende sizin fikrini çalacağım izninizle :))) tekrar teşekkür ederim..

Tepki Skoru
0
hocam ne kadar güzel çalışmalar yapıyorsunuz, tebrik ederim aslında zaten zevkli olan anasınıfı daha da eğlenceli hale geliyor böyle güzel faaliyetler sayesinde.

Tepki Skoru
0
harika olmus ellerinize sağlık
Teşekkür ederim hocam.

ellerinize emeklerinize sağlık hocam bende naylon olanını kullanıyordum fakat dayanıklı değil hemen yıprandı bende sizin fikrini çalacağım izninizle :))) tekrar teşekkür ederim..
Hocam 3 sene önce ben de almıştım bir tane. Fakat çabuk bozuldu. Bu sene de almayı düşünmüştüm ama pahalı geldi. Ben de bizim imkanlar dahilinde bunu yaptım. :D

hocam ne kadar güzel çalışmalar yapıyorsunuz, tebrik ederim aslında zaten zevkli olan anasınıfı daha da eğlenceli hale geliyor böyle güzel faaliyetler sayesinde.
Teşekkür ederim hocam.

Tepki Skoru
0
Gerçekten çocukların renkleri öğrenebilmelerinde, dengede olmalarında ve bir çok açıdan güzel bir etkinliğe benziyor. Ellerinize sağlık gerçekten çok hoş olmuş. Yakın bir zamanda twisterı yapmak istiyorum inşallah öğretmenim de beğenir. Teşekkürler

Tepki Skoru
0
Gerçekten çocukların renkleri öğrenebilmelerinde, dengede olmalarında ve bir çok açıdan güzel bir etkinliğe benziyor. Ellerinize sağlık gerçekten çok hoş olmuş. Yakın bir zamanda twisterı yapmak istiyorum inşallah öğretmenim de beğenir. Teşekkürler
Yaptınız mı Twister'i? Biz bugün yine oynadık. :) İyi dayandı bizimkisi... :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle