Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tuvalet Kağıdı Beni Yedi

Tepki Skoru
1
3 yaşındaki bir öğrencim tuvalet kağıdından çok korkuyordu.tuvalete gittiği zaman oradaki büyük yaş çocukları benim biriciğimim ipek korkusunu yensin diye tuvalet kağıdına sarmışlar.ipek sınıfa geldiğinde gören tüm öğrencilerim kaçıştı.ipek; " öğretmenim bakın ben artık bir mumyayım nasıl güzel olmuşum demiii,sağolsun büyük abiler beni korkum geçsin diye mumya yaptılar ama ben bunu çıkartamıyorum galiba tuvalet kağıdı beni yediiiiii" diyerek ağlamaya başladı.sonunda tuvalet kağıdından onu kurtardık ve ağlaması geçti.kıyamam ben onlara onları çok seviyorumm...

Tepki Skoru
0
ayy cnm benim ya kimbilir nasıl korkmuştur...hala tuvalet kağıdından korkuyormu peki :D

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
sanırım işe yaramız tuvalet kağıdı tarafından yenilmek

Tepki Skoru
1
çok tatlıymış sevsinler onları
:Dayyy yavrum kymamam...canım yaa kimbilir ne tatlılardır..
canım benıımmmm:)
tuvalet kağıdıda amma ac gozluymuş.koskaca cocuğu yemış:)saka bı yana yazık ya ne duşunmuş.yerım ben onu.
ay kıyamam ben ona
ayy cnm benim ya kimbilir nasıl korkmuştur...hala tuvalet kağıdından korkuyormu peki
sanırım işe yaramız tuvalet kağıdı tarafından yenilmek
Rica ederim.Şuanda artık korkmuyor:)

Tepki Skoru
0
ben konunuzu biraz geç gördüm ama,o çocuğun yerinde asla olmak istemezdim.Korkularımızla yüzleşmek bazen tedavi etmiyo..daha çok geriye ked vuruyo...artık korkmamasıda çok iyi :D:D:D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle