Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tutulması gereken evraklar

Tepki Skoru
0
ÇEVRE İNCELEMESİ RAPORU YAPIYORUZ. BİR DE FORMU VAR. O OKULDA DOSYAMDA SONRA PAYLAŞIRIM.
görev yaptığınız il veya ilçe ise ona göre yapıyoruz. örnek ben bursa nın gemlik ilçesinde görev yapıyorum. gemlik ilçesinin çevre inceleme raporunu yazdım. google dan gemlik vikepedi ye girip oradaki bilgileri yazdırdım. dosyama koydum. ekleri de ben yaptım.
-ilçenin konumu, corafi konumu, nüfusu, ilçedeki okullar, okul öncesi kurumları, özel eğitim kurumları vb.
kısacası ilçe tanıtımı yapıyoruz. ilse ilin tanıtımı. bir de dediğim gibi formu var. ondada doldurulan yerler var o kadar.

Tepki Skoru
0
şube öğretmenler kurul tutanağı genel de bir den çok şube olan okullarımızda yapılıyor. bu konu ile ilgili en yakın anaokulundan bilgi alabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
bu evrakların tamamını en yakınınızda ki anaokullarından temin edebilirsiniz. genel de bu evrakların çoğu anaokullarında yapılıyor. ilköğretim bünyesinde genel de hepsi tutulmuyor. sadece müfettişler geldiğinde soruyor. isterseler bu listeyi veriyorlar zaten. rehberlik te isterlerse isterler. istemezlerse de bilginiz olsun.

Tepki Skoru
0
ÇEVRE İNCELEMESİ RAPORU YAPIYORUZ. BİR DE FORMU VAR. O OKULDA DOSYAMDA SONRA PAYLAŞIRIM.
görev yaptığınız il veya ilçe ise ona göre yapıyoruz. örnek ben bursa nın gemlik ilçesinde görev yapıyorum. gemlik ilçesinin çevre inceleme raporunu yazdım. google dan gemlik vikepedi ye girip oradaki bilgileri yazdırdım. dosyama koydum. ekleri de ben yaptım.
-ilçenin konumu, corafi konumu, nüfusu, ilçedeki okullar, okul öncesi kurumları, özel eğitim kurumları vb.
kısacası ilçe tanıtımı yapıyoruz. ilse ilin tanıtımı. bir de dediğim gibi formu var. ondada doldurulan yerler var o kadar.
teşekkürler hocam ben köy okulundayım zaten istemezler herhalde

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.