Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Türkiyenin Ekonomik Durumu Şuanda Nasıl?

Tepki Skoru
0
Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar... İnsanların Bu Konuda Düşüncelerini Merak Ettim... Çeşitli Örnekler Vererekte Eskiden Böyleydi Şimdi Böyle Diyerekte Cevap Verebilirsiniz... Şimdiden Teşekkürler...

Tepki Skoru
0
walla ne desem :D
şu sıfırların atılması bile paramızın değerini arttırdı bence...
ekonamik açıdan bence iyi,önceden herşey pahalıydı,enflasyon wardı..
bilmiorum ama benim yaşadığım şehirde maddi açıdan herşey düşüşte..
ne bileyim yaa en azından bir markalı kazağın,sweetin fiyatı bile çok ucuz türker... önceden pahalı diye almazdık bişey...
ben Türkiye'nin maddi açıdan az da olsa rahatladığını düşünüyorum...
kampanyalar çoğaldı.. önceden böyle bir durum söz konusu bile değildi..
senin de düşüncelerini alalım:p
pek ciddi hisssettim kendimi yaw:p:36_11_6::36_11_6:

Tepki Skoru
0
serpil nerde o yaa ucuz sweatler.Ben bulamıorum:D

ya bence en önemli sorun işsizlik.Eskiden anons yaparlarmış bankaya memur alınacak.lise mezunları arıoruz die.Hatta gerekli talep olmazmış çoğu zaman oraokul mezunlarını da alırlarmış.
Şimdi böyle bi anons yapıldıını düşünemiorum bile..

Tepki Skoru
0
pınar yaa yeni açılan var yaa ismini söyletme şimdii herkes gider bak :D mağaza batar ha:p
işsizlik konusunda katılıyorumm pınarım sana...

Tepki Skoru
0
3 kişiden yorum gelmiş koca 6 saat geçti konuyu açalı... bu kadarmı yanii...:D... bekliyorum arkadaşlar... yazmak isteyen yazsın... :)

Tepki Skoru
0
bende bir örnek vereyim... geçen sene okul harcamalarım250-300 lira iken bu sene 400 lira oldu... % kaç hesaplayın... bide acılanan enflasyon rakamlarına bakın... :D... bide unutmadan maaş artışlarınada bakın... :D

Tepki Skoru
0
türkiye her geçen gün daha geriliyor ekonomik açıdan.sıfırların atılmasıyla paranın değeri azaldı.örneğin önce en büyük para birimimiz 20 milyondu şimdi 100milyon oldu.yani 5 kat değeri düştü.geçen yıl bi hocamız her doğan çocuğun 2000 dolar borçlu doğduğunu söylemişti.bugünlerde ne kadar oldu bilinmez.IMF ye olan borcumuzun faizini bile ödeyemiyoruz.galiba dibe vurmak üzereyiz..
ekonomiden pek anlamam ama etrafımda konuşulanlardan anladığım bunlar:):)

Tepki Skoru
0
birde sunu soyleyeyim... Bu dış borçlarımız neyle ödeniyor hiç düşündünüzmü... bunun için açık birşey soylemeyim ama Türkiyede satılarak özelleştirilen ve yabancılara satılan ev arsa gibi şeyleri dusunebilirsiniz... :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle