Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Türkiyede kaynaştırma eğitimi hakkında bilgisi olan var mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar türkiyede kaynaştırma eğitimi nasıl oluyor nerelerde fazla az istatislikler falan bunlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun 4.sınıftayım ve sunumum var internettende mağlumunuz ne yazsak başka bişey çıkıyor bi türlü bişey bulamadık anlayacağınız eğer bi kitap adı ya da elinizde bulunan ve bu konuyu anlatan uzun bir litaretür yazısı varsa rica ederim çok sevaba girersiniz :36_3_12:

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR seddaa... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR seddaa... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Tepki Skoru
0
arkadaş sağolasında ben çanakkaledeyim bu kitaplara burdan ulaşamam eğer internette özetleri falan var ve biliyosan çok sevinirim tekrar sağol

Tepki Skoru
0
açıköğretim kitaplarını kütüphanelerden ve eski kitap satan yerlerden bulabilirsin.

Tepki Skoru
0
açıköğretim kitaplarını kitap satan yerlerden değil anadolu universitesinden talep edebilirsin.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle