Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Türkiye(23 nisan için kullanılabilir)

Tepki Skoru
1
[ı]ne mutlu türkiyeliyizzzzz:36_7_8::36_7_8:şarkı harikaaaaaaa:36_7_8:[/ı]

Tepki Skoru
0
bu şarkı çok güzel tam gününe uygun ama Ülkem şarkısı da olsa tam süper olacak öğretmenim yardım edin bize

Tepki Skoru
0
ülkem şarkısını bulamadım.yardımcıolursanız sevinirim .Öğrencilerin kıyafetlerini nasıl hazırladınız.yardıma ihtiyacım var şimdiden teşekürler

Tepki Skoru
0
canım ülkem türkiyem şarkısımı acaba onu siteden buldum.Eşsiz ülkem türkiyem mi acaba hangisi bilemedim.

Tepki Skoru
0
emeğinize sağlık bende kullanmayı düşünüyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu şarkıyı geçen sene brdan aldıktan snra ögrenclerıme yaptrdım çokta güzel oldu bu şarkıyı tek kullandım sona başka sarkı eklemedım en son turk bayrağı çıkarttırdım harıka olmuştu. BU sene aynı okuldayım ama aynısını yaptıramıycam :) açıkcası henuz ne yaptırcağımıda bilmiyorum yuzde 90 ı erkek mevcutlu bir sınıfım var düşünüyorum ne yapsam dıye.. herkese tavsiye ederim bu şarkıyı..

Tepki Skoru
0
hocam kıyafet ne giymişlerdi benim sınıfımda %60 erkek

Tepki Skoru
0
ahhh arkadasımm cok tesekkur ederim. ben bu şarkıyla yapmak istiyordum hareketlerimi ayarladım ancak, zorlandı çocuklarım. senın ki çok keyfli ve basıt geldi. hızır gibi yetiştin. tekrar teşekkürler.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar konu ile ilgili mesajları yeni gördüm.kıyafetler erkeklerde kapri kot spor ayakkabı,beyaz badi ve ay yıldızlı kırmızı şapkalar,kızlarda kırmızı etek beyaz badi,ay yıldızlı kırmızı bandanalar vardı.spor kıyafetler daha dinamik bir görüntü kattı.ellerindede kırmızı beyaz ponponlar vardı.çalışmalarınızda başarılar.ülkem şarkısını ben açabiliyorum ama yeniden yüklemeye çalışacağım

Tepki Skoru
0
ülkem şarkısını nasıl yükleyeceğim,yükleme olayını çözemedim daha

Tepki Skoru
0
Acaba ront varmıydı, varsa çok işimize yarayacak.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle