Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

TÜrk eĞİtİm-sen, sÖzleŞmelİ ÖĞretmenler İÇİn 8 kasimda eylem yapacak!

Tepki Skoru
0
yeter artık yeter. aynı işi yaptığınız ve virgül farklarla kadrolu öğretmen olmuş öğretmenler, biz bu okulun kadrolu öğretmeniz dediği zaman bir sözleşmeli öğretmenin düştüğü durumu, yaşadığı tanvayı kim anlayabilir ki. bakan bile kendi tercihleri diyor. kpps geçerliği olan bir sınav değil. virgül farkla kadrolu öğretmeni çok mu başarılı? sorgulanması gerek.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
çok haklısınız hocam atandığım sene 79,557 ile sözleşemeli çalışırken kadroya geçtim kendi okulumda aynı dönemde ve birlikte hazırlayıcı eğitim aldığım puanı 79,530 olan arkadaşım kadroya geçemedi şimdi benim ondan fazlam ve ya onun benden eksiğimi var tabiki hayır bizi bu hallere düşürenler utansın :( bizi bize kırdırıyorlar başka birşey değil

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlar bizi destekleyen türk eğitim sen e teşekkür ediyorum. benim bir kadrolu müdür yetkili öğretmenim var. kendilerini kadroluyuz diye bişey zannediyolar. hasta olsam rapor alamıyorum müdür hocam sözleşmelisin diyor. ne olursa sözleşmelisin bir soruşturma açılırsa istifa ettirirler istifaya kadar gider diyor. bu damga.bir de kadroluyla farkları yok derler. ikide bir sözleşmelisin dikkat et lafı var. bu da gıcık müdürlere fırsat vermek başka bişey değil. psikoloji bırakmadılar insanda.

Tepki Skoru
0
Başbakan türbanlı kadınlar başı açık kadınları desteklediği halde, başı açık kadınlar türbanlı kadınları desteklememektedir şeklinde serzenişte bulunmuştu.Bende sözleşmeli öğretmenler kadrolu öğretmenleri desteklediği halde, kadrolu öğretmenler sözleşmeli öğretmelerin kadroya geçmesini desteklememektedir, diyorum ve bu konuda 8 kasımda kadrolu öğretmenleri bilinçlendirelim diyorum.

Tepki Skoru
0
bilinçlendirmek bir işe yaramaz biz olmasak kimi aşağılıycaklar onlara okulda kim malzeme olacak . benim sözleşmeli olmak gücüme gitmiyo. benim gücüme giden fark yok deniyor ama dağlar kadar fark varmış meğer. biz kolayca istifa ettirilebiliyoruz. ama kadrolular....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle