Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tiyatro gösterisi

Tepki Skoru
0
Biz de 23 Nisan'da bu gösteriyi yapacağız..Arkadaşlar kelebek kanadını nereden bulabilirim veya yaptırabilirim ki?Paylaşımlarınız için teşekkürler..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar kimsenin bir fikri yok galiba:( Yapılışı hakkında bir fikri olan varmı?

Tepki Skoru
0
dramaqueen' Alıntı:
Arkadaşlar kimsenin bir fikri yok galiba:(  Yapılışı hakkında bir fikri olan varmı?

canımm görmemişimm üzgünümm...:(

ya tüllerden yapabilirsiniz arkadaşımm..hanii gelinliklerin alt eteğinde olan kasnaklar varya onların etrafına tüll dikip kanat yapabilirsiniz.kasnakları gelinlikcilere bi sorsan onlarda olabilir ya da nereden bulabileceğin hakkında bi bilgi verebilirler belkii..

yada kostüm kiralayan yerlere bi sor canımm oralarda mutlaka vardırr...

umarım faydalı olabilmişimdirr..koay gelsin canımm..

rica ederimm arkadaşlarr ayrıca da:D:D:D

Tepki Skoru
0
nanelimon' Alıntı:
çok iyi ya teşekkürler bunu da yılsonu gösterisi olarak kullanabiliriz. bi denemeler yapalım

rice ederimm..kolay gelsinn..eminimm çokk güzell olacaktırr:):):)

Tepki Skoru
0
kelebek kanadı yapılışı:büküle bilen tellerden önce kelebek şekli veriyorsun daha sonra bu şekle beyez ince çorap gecir üzerinide renkli boncuklar yapıştırabilirsin çocuklara takmak içinde arkasına kalın lastiklerle ikitane dikersin kollarını buraya sokarlar tamam canım....

Tepki Skoru
0
nanelimon' Alıntı:
haftaya başlıycam çalışmalara bu dökümanlar çok işime yarayacak teşekkürler
başladınız mı öğretmenim çalışmalara..

nevin06' Alıntı:
kelebek kanadı yapılışı:büküle bilen tellerden önce kelebek şekli veriyorsun daha sonra bu şekle beyez ince çorap gecir üzerinide renkli boncuklar yapıştırabilirsin çocuklara takmak içinde arkasına kalın lastiklerle ikitane dikersin kollarını buraya sokarlar tamam canım....
teşekkürr ederimm nevinn..şahane bir fikirr..hem kolay hem ekonomik..fikrine sağlıkk...

Tepki Skoru
0
nanelimon' Alıntı:
haftaya başlıycam çalışmalara bu dökümanlar çok işime yarayacak teşekkürler
çalışmalara başlamışsınızz..eminimm çokk güzell olacaktırr..belkii bir fikirr olurr yukarıda yazanlarr..

Tepki Skoru
0
çok güzel. yıl sonu gösterisi için hazırlanıoruz biraz zorlanıyorlar ama yapıcaaklar:D. ya benim acilen yıl sonu gösterisi için sunucu konuşması bulmam lazım bana yardımcı olabilirmisiniz acaba? cvp larınızı bekliyorum çok acilllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Tepki Skoru
0
çok teşekkür ederim arkadaşım.Çok güzel. Fakat bu şarkıyı ben bilmiyorum. Kaseti var mı bu şarkının? Bir de materyal olarak ne kullandın?resimleri varsa atar mısın?

Tepki Skoru
0
didemo' Alıntı:
çok teşekkür ederim arkadaşım.Çok güzel. Fakat bu şarkıyı ben bilmiyorum. Kaseti var mı bu şarkının? Bir de materyal olarak ne kullandın?resimleri varsa atar mısın?

rica ederim arkadaşımm...resim olarak nanelimon arkadaşımızın eklediği 23 NİSAN GÖSTERİMİZDEN adlı başlığa bakarsan sana fikir verebilir belki.(arama butonundan 23 Nisan yazsan konu karşına çıkacaktır.) müzik olarakda burada ekli olan drama müzikleri var onları kullanabilirsin diye düşünüyorum ama..umarım faydalı olabilmişimdirr...sevgilerr....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle