- Tepki Skoru
- 0
günaydın iyi bir gün olur inşallah hayırlı haberler alırız
hocam sağolun bende kimse yorum yapmıyo diye üzülmüştüm bugün tabiri caizse dananın kuyruğu kopacak umarım hepimizin yüzü güler de bayram yaşarız.geliyor kırıkkale, geliyor kırıkkale )
neşeky hocam ordu mem nasıl 53 birinci 48 ikinci der ki anlamadım bende ordu ikizceyi yazmıştım puanım da 51.083 ...
Hocam bunu bana mı yazdınız, Esra hocaya mı?Hocam benim puanım 46,302 olduğundan fazla şansım olmaz dedim ve Çarşamba ve Havza'yı yazmadım. Ama görüyorum ki bu 2 yeri pek yazan da olmamış. Örneğin siz Havza'yı yazmamışsınız. Halbu ki siz ve birkaç arkadaş Samsun ilk 6 ya yazacağız demiştiniz bu yüzden ben yazmadım. İnşallah bu 2 yeri yazmadığıma pişman olmam, benden düşük puanlı birileri yerleşirse buralara kahrolurum.
Hocam gerçekten mii???????arkadaşlar.........................
ben kastamonu 75. yıl yiboya atandım. ilk tercihimdi.bakanlıktaki atama salonuna gitti ablam izledi.orda ana ekranda kocamannnnnnnnn kastamonu 75. yıl yibo yazıyomuş.herkesin ataması hayırlı uğurlu olsun inş.
ilçede onaylatırken başvurudaki görevliye sordum,istanbul puanları 55-60 arası dedi..yüksek yok dedi son gün. canım!istanbul için 68 üzeri olan alır.Bol şans herkese.Umarım herkesin gönlüne göre olur.
Hocam puanınız kaçtı?? Heyecandan önceki sayfalara bakamayacam şimdi ......arkadaşlar.........................
ben kastamonu 75. yıl yiboya atandım. ilk tercihimdi.bakanlıktaki atama salonuna gitti ablam izledi.orda ana ekranda kocamannnnnnnnn kastamonu 75. yıl yibo yazıyomuş.herkesin ataması hayırlı uğurlu olsun inş.
ya aslında esra hocaya yazmıştım ama.Bu tercihleri yapan herkesi bağlayan bir konu bu.Dediğim gibi inşallah bu iki yeri yazmadığıma pişman olmam.Hocam bunu bana mı yazdınız, Esra hocaya mı?
Hocam ben de yazılanlardan etkilendiğim için bazı yerleri yazamadım.. Zaten paylaşılması baştan beri yanlıştı, ben öyle düşünüyorum. Bir de şu var hocam, fikirler sürekli değişiyor kendimden biliyorum, son gün bile değişiklik yaptım sıralamada.. Üzülmeyelim her işte bir hayır vardır..ya aslında esra hocaya yazmıştım ama.Bu tercihleri yapan herkesi bağlayan bir konu bu.Dediğim gibi inşallah bu iki yeri yazmadığıma pişman olmam.
arkadaşlar biraz mantıklı yazın lütfen!! zaten 51 ile kapattı en son minimum daha üstü olması mümkün değil.il minimum puanı 55.245
hocam çok üzgünüm ama aynen öyle sayfamda minimum 55,245 yazıyor. sizin neresi oldu ?arkadaşlar biraz mantıklı yazın lütfen!! zaten 51 ile kapattı en son minimum daha üstü olması mümkün değil.
Hocam kapattı derken faraza duyum olan puanları beyan ediliyor.Min puan İst.55,245 kaldı.Bu ne demek İst atanan en düşük puan demek.Hayırlısı olsun.Avrupa yakası 58 - 62 arası almış.arkadaşlar biraz mantıklı yazın lütfen!! zaten 51 ile kapattı en son minimum daha üstü olması mümkün değil.
Hocam neresi geldi.Puanınıza göre 1.tercih kesin çıkması gerekli.(Puanım 66)Arkadaşlar artık nereleri tercih ettiğimizi yazabiliriz.Biraz sonra başvurular sona erecek..İşte benim tercihlerim:
1. Tercih: Aydın-Yenipazar
2. Tercih: Muğla-Fethiye
3. Tercih: Balıkesir-Burhaniye
4. Tercih: Bursa-Osmangazi-BTSO
5. Tercih: İzmir-Yenişakran
6. Tercih: İzmir-Karşıyaka
7. Tercih: Balıkesir-Manyas-Atatürk iöo
8. Tercih: Manisa-Merkez Murat Germen
9. Tercih: Manisa-Merkez-Taytanlı
10. Tercih: Balıkesir-Merkez-Nuran Oğuz
11. Tercih: Manisa-Turgutlu–19 Mayıs
12. Tercih: Manisa-Turgutlu-Hasan Üzmez
13. Tercih: Balıkesir-Bigadiç-75.Yıl
14. Tercih: Bursa-Yıldırım-Dumlupınar
15. Tercih: Bursa-Yıldırım-Emine Sait Uyar
16. Tercih: Manisa-Akhisar-Atatürk iöo
17. Tercih: İzmir-Çiğli-Sasalı
18. Tercih: Bursa-İnegöl-Kurşunlu
19. Tercih: Ankara-Etimesgut
20. Tercih: Eskişehir-Tepebaşı-Yrb. Mehmet Yaşar Gülle
21. Tercih: Evet
Evet hocam öyle oldu..teşekkürler...Hocam neresi geldi.Puanınıza göre 1.tercih kesin çıkması gerekli.