Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercİhlerİnİ yaptiranlar buraya yorumllarimizi bİldİrelİm...:(((((

Tepki Skoru
0
Hocam benim puanım 46,302 olduğundan fazla şansım olmaz dedim ve Çarşamba ve Havza'yı yazmadım. Ama görüyorum ki bu 2 yeri pek yazan da olmamış. Örneğin siz Havza'yı yazmamışsınız. Halbu ki siz ve birkaç arkadaş Samsun ilk 6 ya yazacağız demiştiniz bu yüzden ben yazmadım. İnşallah bu 2 yeri yazmadığıma pişman olmam, benden düşük puanlı birileri yerleşirse buralara kahrolurum.
neşeky hocam ordu mem nasıl 53 birinci 48 ikinci der ki anlamadım bende ordu ikizceyi yazmıştım puanım da 51.083 ...

Tepki Skoru
0
Hocam benim puanım 46,302 olduğundan fazla şansım olmaz dedim ve Çarşamba ve Havza'yı yazmadım. Ama görüyorum ki bu 2 yeri pek yazan da olmamış. Örneğin siz Havza'yı yazmamışsınız. Halbu ki siz ve birkaç arkadaş Samsun ilk 6 ya yazacağız demiştiniz bu yüzden ben yazmadım. İnşallah bu 2 yeri yazmadığıma pişman olmam, benden düşük puanlı birileri yerleşirse buralara kahrolurum.
Hocam bunu bana mı yazdınız, Esra hocaya mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar.........................
ben kastamonu 75. yıl yiboya atandım. ilk tercihimdi.bakanlıktaki atama salonuna gitti ablam izledi.orda ana ekranda kocamannnnnnnnn kastamonu 75. yıl yibo yazıyomuş.herkesin ataması hayırlı uğurlu olsun inş.

Tepki Skoru
0
ayyyyyyyy hayırlı olsun yaaa.... biz ne zaman öğrenicez acaba?
birde taban puanları öğrenebildiniz mi????

Tepki Skoru
0
ben kastamonu 75. yıl yiboya atandım. ilk tercihimdi.bakanlıktaki atama salonuna gitti ablam izledi.orda ana ekranda kocamannnnnnnnn kastamonu 75. yıl yibo yazıyomuş.herkesin ataması hayırlı uğurlu olsun inş.
Hocam gerçekten mii???????

Tepki Skoru
0
Hocam puanınız kaçtı?? Heyecandan önceki sayfalara bakamayacam şimdi ......

Tepki Skoru
0
ya aslında esra hocaya yazmıştım ama.Bu tercihleri yapan herkesi bağlayan bir konu bu.Dediğim gibi inşallah bu iki yeri yazmadığıma pişman olmam.
Hocam ben de yazılanlardan etkilendiğim için bazı yerleri yazamadım.. Zaten paylaşılması baştan beri yanlıştı, ben öyle düşünüyorum. Bir de şu var hocam, fikirler sürekli değişiyor kendimden biliyorum, son gün bile değişiklik yaptım sıralamada.. Üzülmeyelim her işte bir hayır vardır..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biraz mantıklı yazın lütfen!! zaten 51 ile kapattı en son minimum daha üstü olması mümkün değil.
Hocam kapattı derken faraza duyum olan puanları beyan ediliyor.Min puan İst.55,245 kaldı.Bu ne demek İst atanan en düşük puan demek.Hayırlısı olsun.Avrupa yakası 58 - 62 arası almış.

Tepki Skoru
0
puanım 56,135.çok şükür atandım allah herkesee nasip etsin

Tepki Skoru
0
(Puanım 66)Arkadaşlar artık nereleri tercih ettiğimizi yazabiliriz.Biraz sonra başvurular sona erecek..İşte benim tercihlerim:

1. Tercih: Aydın-Yenipazar

2. Tercih: Muğla-Fethiye

3. Tercih: Balıkesir-Burhaniye

4. Tercih: Bursa-Osmangazi-BTSO

5. Tercih: İzmir-Yenişakran

6. Tercih: İzmir-Karşıyaka

7. Tercih: Balıkesir-Manyas-Atatürk iöo

8. Tercih: Manisa-Merkez Murat Germen

9. Tercih: Manisa-Merkez-Taytanlı

10. Tercih: Balıkesir-Merkez-Nuran Oğuz

11. Tercih: Manisa-Turgutlu–19 Mayıs

12. Tercih: Manisa-Turgutlu-Hasan Üzmez

13. Tercih: Balıkesir-Bigadiç-75.Yıl

14. Tercih: Bursa-Yıldırım-Dumlupınar

15. Tercih: Bursa-Yıldırım-Emine Sait Uyar

16. Tercih: Manisa-Akhisar-Atatürk iöo

17. Tercih: İzmir-Çiğli-Sasalı

18. Tercih: Bursa-İnegöl-Kurşunlu

19. Tercih: Ankara-Etimesgut

20. Tercih: Eskişehir-Tepebaşı-Yrb. Mehmet Yaşar Gülle

21. Tercih: Evet
Hocam neresi geldi.Puanınıza göre 1.tercih kesin çıkması gerekli.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle