Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercİhlerİnİ yaptiranlar buraya yorumllarimizi bİldİrelİm...:(((((

Tepki Skoru
0
serpill hocam merkez orhanlı ve çiftlik mahmutlu okulları nasıl yerlerdır bilgi verirmisinz,
biraz geç kaldım ama mahmutluda arkadaşım çalışıyor o kadrolu olarak atandı boşlan kadroyuda size açmışlar demekki okul ilçeye biraz uzak yani diğer köylere göre normalde çok yakın 10 km gidiş dönüş problemi olmaz inş.atanırsanız öğretmen evinde görüşürüz:))))))))))))))

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yozgat sarıkayaya çıkan arkadaşları merak edıyorum cevpalarınız beklıyoırumm

Tepki Skoru
0
nerelere atandınız arkadaşlar kimse yok, ben 48 ile kaldım atanamadım 21 evet demiştim olmadı

yorum yazarmısınız lütfen atamalar kaçta kaldı..

Tepki Skoru
0
Hocam benim puanım 46,302 olduğundan fazla şansım olmaz dedim ve Çarşamba ve Havza'yı yazmadım. Ama görüyorum ki bu 2 yeri pek yazan da olmamış. Örneğin siz Havza'yı yazmamışsınız. Halbu ki siz ve birkaç arkadaş Samsun ilk 6 ya yazacağız demiştiniz bu yüzden ben yazmadım. İnşallah bu 2 yeri yazmadığıma pişman olmam, benden düşük puanlı birileri yerleşirse buralara kahrolurum.
hocam merhaba ben sözümde durdum ve yazacağım dediğim yerleri yazdım benim tercihlerimi görmediniz sanırım...
samsun daki 6 okuluda yazdım hocam bana da çıkmadı 51 le 21. tercihle atandım bende hocam
samsun çevresi çok yüksekle kapattı....

Tepki Skoru
0
ankara yazanlar ankaraya atandınız mı acaba?
atandım arkadasım sukurler olsun atandım:))67.853 le elmadaga atandım:))sızın oldu dımı ıns,yanlıs hatırlamıyosam sabah ılk haberi sızden duyduk:)hayırlı ugurlu olsun hepımıze:)))

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar atananlara hayırlı olsun diyorum darısı atama bekleyenlere

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar yardım,elele verme zamanı ,burda buluşalım.

Tepki Skoru
0
Geldim hocam bende Suruç ağırtaş köyü :)))Evet birlik olma zamanıı

Tepki Skoru
0
atandım arkadasım sukurler olsun atandım:))67.853 le elmadaga atandım:))sızın oldu dımı ıns,yanlıs hatırlamıyosam sabah ılk haberi sızden duyduk:)hayırlı ugurlu olsun hepımıze:)))
tebrikler.. Biraz Ankara gibi değil Elmadağ ama , İnş. Kadroda daha merkezi yere gecersiniz.. ;)

Tepki Skoru
0
tebrikler.. Biraz Ankara gibi değil Elmadağ ama , İnş. Kadroda daha merkezi yere gecersiniz.. ;)
tesekkurler serkan hocam:)zaten okul elmadagda degılmıs hasanoğlandaymıs ama elmadaga baglıymıs.yanı elmadagdan daha yakınmıs yeri:)sizin neresi oldu,hayırlı ugurlu olsun sızınde:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle