bende anlayamadım hocam.başvuru ekranında resmim var.evrakları aldılar tamam dediler. bilgisayardan bi işlem yapmadı.sonra yapacakmış.başvuru ekranına bakıyorum hala onay bekliyo yazıyohocam resim neden istediler ki gecen yıl öle bişey yoktu..başvuru ekranınızda resminiz yok mu?
hocam diplomanızda ilköğrtim bölümü diye yazıyosa sorun olabilir arayıp sorun bence.slmm arkdaşlar bn tercihlerimi onaylattım ama ilköğretim okulöncesi öğretmenliği yerine okulöncesi öğretmenliği die girmişim sizce bi sorun var olur mu yardımcı olursanız sevinirim
yanlış olmuş hocam değiştirmeniz lazım..geçen yıl benimkini de başvuru esnasında memur farketti ve değiştirdik.slmm arkdaşlar bn tercihlerimi onaylattım ama ilköğretim okulöncesi öğretmenliği yerine okulöncesi öğretmenliği die girmişim sizce bi sorun var olur mu yardımcı olursanız sevinirim
saoluın hocam birazdan gidecem ama baya uğraştıracak sanırım dilekçeyle düzeltme yapılabiliyomuşyanlış olmuş hocam değiştirmeniz lazım..geçen yıl benimkini de başvuru esnasında memur farketti ve değiştirdik.
Evet hocam.Umarım bir an önce değiştirirsiniz.saoluın hocam birazdan gidecem ama baya uğraştıracak sanırım dilekçeyle düzeltme yapılabiliyomuş(
Öğretmenevi salonunda genelde orda oluyor.atama salonu neresi bilgisi olan yok mu
aynı hatayı bugün ben de yaptım ekranda yanlış bilgi olarak görünüyormuş oradaki bilgisayardan düzeltip tercihleri yeniden girdim görevli kişilerin size bunu bildirmesi gerekirdi.slmm arkdaşlar bn tercihlerimi onaylattım ama ilköğretim okulöncesi öğretmenliği yerine okulöncesi öğretmenliği die girmişim sizce bi sorun var olur mu yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar neyi kastettiğinizi inanın tam anlayamadım. biraz detaylı açıklarmısızız lütfen. alanımız sayfada kendiliğinden otomatik yazılmış zaten müdahale eddemiyoruzki.aynı hatayı bugün ben de yaptım ekranda yanlış bilgi olarak görünüyormuş oradaki bilgisayardan düzeltip tercihleri yeniden girdim görevli kişilerin size bunu bildirmesi gerekirdi.