Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercihlerini onaylatıp heyecanla pazartesiyi bekleyen var mı?:):)

Tepki Skoru
0
bende anlayamadım .başvuru ekranında resmim var.evrakları aldılar tamam dediler. bilgisayardan bi işlem yapmadı.sonra yapacakmış.başvuru ekranına bakıyorum hala onay bekliyo yazıyo.

Tepki Skoru
0
hocam resim neden istediler ki gecen yıl öle bişey yoktu..başvuru ekranınızda resminiz yok mu?
bende anlayamadım hocam.başvuru ekranında resmim var.evrakları aldılar tamam dediler. bilgisayardan bi işlem yapmadı.sonra yapacakmış.başvuru ekranına bakıyorum hala onay bekliyo yazıyo

Tepki Skoru
0
slmm arkdaşlar bn tercihlerimi onaylattım ama ilköğretim okulöncesi öğretmenliği yerine okulöncesi öğretmenliği die girmişim sizce bi sorun var olur mu yardımcı olursanız sevinirim
hocam diplomanızda ilköğrtim bölümü diye yazıyosa sorun olabilir arayıp sorun bence.

Tepki Skoru
0
alla allaa değişik olmuş bu yıl nedense..ben de bugün gitcem de resim istiolarsa ayarliim bari

Tepki Skoru
0
slmm arkdaşlar bn tercihlerimi onaylattım ama ilköğretim okulöncesi öğretmenliği yerine okulöncesi öğretmenliği die girmişim sizce bi sorun var olur mu yardımcı olursanız sevinirim
yanlış olmuş hocam değiştirmeniz lazım..geçen yıl benimkini de başvuru esnasında memur farketti ve değiştirdik.

Tepki Skoru
0
başvurumu yaptım pazartesiyi bekliyorum.
atama kurası başkent öğretmen evinde mi yapılacak yoksa meb şura salonunda mı bilgisi olan var mı

Tepki Skoru
0
yanlış olmuş hocam değiştirmeniz lazım..geçen yıl benimkini de başvuru esnasında memur farketti ve değiştirdik.
saoluın hocam birazdan gidecem ama baya uğraştıracak sanırım dilekçeyle düzeltme yapılabiliyomuş :((

Tepki Skoru
0
bende dün onaylattım pazartesiyi heycanla bekliyorum.....hakkımızda hayırlısı

Tepki Skoru
0
Bende dün onaylattım,umudum yok ama herkez için hayırlısıolsun.....:)

Tepki Skoru
0
aynı hatayı bugün ben de yaptım ekranda yanlış bilgi olarak görünüyormuş oradaki bilgisayardan düzeltip tercihleri yeniden girdim görevli kişilerin size bunu bildirmesi gerekirdi.

Tepki Skoru
0
Ben de onaylattım bugün arkadaşlar.Puanım düşük ama bir umut işte.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.Şu kpss denen illetten bıktık artık...

Tepki Skoru
0
ben de bugün onaylattım valla kuş gibi hafifledim ohh be ne stres oldu bu yaa herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
aynı hatayı bugün ben de yaptım ekranda yanlış bilgi olarak görünüyormuş oradaki bilgisayardan düzeltip tercihleri yeniden girdim görevli kişilerin size bunu bildirmesi gerekirdi.
arkadaşlar neyi kastettiğinizi inanın tam anlayamadım. biraz detaylı açıklarmısızız lütfen. alanımız sayfada kendiliğinden otomatik yazılmış zaten müdahale eddemiyoruzki.
ilköğretim okulöncesi-okulöncesi nedemek istediniz açıklayabilirmisiniz. bizdemi yanlışlık yaptık bilelim enazından..

Tepki Skoru
0
hocam mezun olduğumuz okul seçerken bi ilköğretim okul öncesi öğrt. var bide ilköğretim yazmayanları var mezuniyet belgenizde yazanı yapacaksınız o arkadaş ilköğretim yapması gerekiyormuş yanlış yapmış

Tepki Skoru
0
teşekkürler hatırladım 3 taneydi sanırım değilmi biride açıköğretim. peki 1. öncelik ve altındada tercihte bulunacağı yerler yazıyodu. kız meslek liseleri veya diğer liseler çok programlı liseleri hangisi tercih edebiliyo veya hepsi edebiliyomu 3 kısımda yani.
mesela açıköğretim seçenlerde ne gözüküyodu ilköğretimde ne gözüküyodu diğerinde ne gözüküyodu paylaşalım lütfen.

Tepki Skoru
0
bişey daha var kafama takılan. kılavuzda ısrarla diploma da bulunan mezuniyet tarihi ve sayı numarasından bahsediyo ama tercih yaparken sadece tarih yazacağımız yer vardı. sayı yazmak için kutucuk falan çıkmadı ne iştir anlamadım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle