Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercihlerini onaylatıp heyecanla pazartesiyi bekleyen var mı?:):)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar p.tesi sonuçlar açıklanacak ve bize süre verecekler mi acaba işlemler için vs.?zaten p.tesi anasınıfları başlıyor?cumaya kadar gidip başlamamız gerekiyor mu? bilgilendirir misiniz.

Tepki Skoru
0
aynı hatayı bugün ben de yaptım ekranda yanlış bilgi olarak görünüyormuş oradaki bilgisayardan düzeltip tercihleri yeniden girdim görevli kişilerin size bunu bildirmesi gerekirdi.
dün sordum sorun olmaz dediler benmkinde yanlış bilgi olarak görülmedi çünkü eğer yanlış yapmış olsaydın onaylanamazdı dediler bnm içim yine de rahat deil mecbur pztesiyi bekliyorum artık

Tepki Skoru
0
Ben de çarşamba günü onaylattım tercihlerimi. üstümden bir yük kalktı sanki. Sınava hazırlanırken bu kadar zorlanmamıştım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah. 14 eylülün hepimiz için mutlu bir gün olması dileğiyle...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar p.tesi sonuçlar açıklanacak ve bize süre verecekler mi acaba işlemler için vs.?zaten p.tesi anasınıfları başlıyor?cumaya kadar gidip başlamamız gerekiyor mu? bilgilendirir misiniz.

Tebligat gelecekmiş canım evine. Bu tebligatın eve gelmesini beklemeden il milli eğitimden alarak görev yerine gidip başlayabilrsin. Ama tebligatın eve gelmesini bekleyeceğim dersen tebligat eline geçtikten sonra 15 gün içinde görev yerinde olman gerekiyor.

Tepki Skoru
0
yawww arkadaşlar bende salı günü onaylattım bi umutsuzluk kapladı içimi:(:(:( 68 puanım 21 de işaretledim olmayacak gibi geliyor:(:(ya da tercih ettiğim iller değilde 21 den gideceğim bi yere korkmaya başladım...Az kaldı bi pazartesi olaydı...

Tepki Skoru
0
Ben bugunlerİ gÖreceĞİmİ bİle beklemİyordum ama oldu kpssye 6.gİrİŞİmde tuttu valla doĞuda Öyle bİr okul araŞtirmasi yaptimkİ Şuan bÜtÜn İlÇe ve kÖylerİ bİlİr gİbİyİm pazartesİ hepİmİzİn gÖnlÜne gÖre olsun arkadaŞlar

Tepki Skoru
0
rüzgar hocam benim de 6. senem ben 70 puanla hep van yazdım siz nereleri yazdınız puanınız kaç hocam

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle