Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercihlerini onaylatıp heyecanla pazartesiyi bekleyen var mı?:):)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yeni konu benden...bugün sabah onaylattım tercihlerimi..kuş gibi hafifledim...ama genede içim pır pır ediyor:):)pazartesi bir gelse:):)benim gibi düşünen varmı??:36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
alla bu tercih olayı bende sıkıntı yapıyor diye geçen hafta Çarşamba günü tercihimi yaptım. rahatladım. şimdi heyecanla 14ünü bekliyorum. vakit geçirecek şeyler bulmaya çalışıyorum ki düşünmiyeyim diye ama napim aklımdan çıkmıyo.

Tepki Skoru
0
ay arkadaşım Allah sana sabır versin ben 3 gün nasıl geçecek diyorum sen naptın 1 haftadır:):)

Tepki Skoru
0
53 aldim tercİh yapma hakkim varmi

Tepki Skoru
0
sabıka kaydını onay sırasında sormuyolar değilmi henüz almadım da o bakımdan

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun tercih işlerini bitiren herkese inşallah mutlu sonuçlanır gönlüne göre olur herkesin. yarına bıraktım ama inşallah yoğunluk olmaz

Tepki Skoru
0
ben de dün hallettim onay işini gerçekten çok rahatladım ama şimdi de yeni heyecan ve sıkıntı başladı şu pazartesi bi gelse hayırlısıyla........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim tercihlerimde 1 tane lise var ilçedekiler lise olmuyor dedi. bende tercihlerde görünüyor dedim. sonra kaldırdılar bazılarınıda unutmuşlar dedi. ölü tercih oluyor bu nasıl adalet. böle durumla karşılaşan oldu mu?

Tepki Skoru
0
hocam liselerde anaokulları var takmayın kafanıza. bende onaylattım tercihlerimi ama hergün rüyamda tercihlerimi görüyorum...

Tepki Skoru
0
bende bu sabah onaylattım tercihlerimi..hepimiz için hayırlısı olsun..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bugün onaylatacağım.benim tercihlerimde de lise var 1 tane umarım iptal olmaz.inşallah herkes istediği yere atanır.hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
ben de pazartesi onaylattım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah istediğimiz bir yere atanırız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 1saat önce onaylattım.bana cıktı falan vermediler.bi tane başvuru formu doldurdum.diploma,kimlik,sonuç belgesi fotokopisi bide resim istediler.tamam dediler.sizdede öyle mi oldu??

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 1saat önce onaylattım.bana cıktı falan vermediler.bi tane başvuru formu doldurdum.diploma,kimlik,sonuç belgesi fotokopisi bide resim istediler.tamam dediler.sizdede öyle mi oldu??
hocam resim neden istediler ki gecen yıl öle bişey yoktu..başvuru ekranınızda resminiz yok mu?

Tepki Skoru
0
slmm arkdaşlar bn tercihlerimi onaylattım ama ilköğretim okulöncesi öğretmenliği yerine okulöncesi öğretmenliği die girmişim sizce bi sorun var olur mu yardımcı olursanız sevinirim

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle