hocam kendimden cok seninkini merak ettimyarın bu saatlerde öğrenmiş olacağız..... sevincimizi paylaşıyor olacağız, yada..........
:ggggdw: AMA ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOOOORRRR........
Amin... inşallahhh.... hepimiz için hayırlısı hocamhocam kendimden cok seninkini merak ettiminsALLAH ISTEDIGIN YERE ATANIRSIN RABBIM HAYIRLISINI VERSIN O(C.C.) TEVEKKUL ETTIM YARIN BELLI OLACAK ARTIK HERSEY
inşallah hocam yaaa..... sözleşmeli de olsa, sonuçta kadro gelecekmiş ama ben kütahyaya gitmek zorundayım.... yoksa bu kadar heyecan yapmazdım, nasılolsa garanti derdim.... AHHHHH AAAAAAHHHH:ggggdw:Atanacak olan arkadaşlar adına çok seviniyor ve şimdiden tebrik ediyorum,umarım verdiğiniz emekler boşa çıkmaz ve herşey gönlünüzce olur.
Benim içimde heyecan yok çünkü olmıyacağını biliyorum.Sözleşmeli alımda inşallah alım çok puanlar düşük olurda bizde atanır ve burda mutluluğumuzu paylaşırız.
ilk tercihlerinden biri olur büyük ihtimal, 26ya kalacağını sanmıyorum... Kütahyayı ben de istiyorum ama 76lar var kendi okulounu seçecek olanlar, zaten 9 okul vardı, ben ümidimi kaybettim. atama robotunda, hep kütahya sıralandığı için ben karamsarlığa kapıldım...Arkadaşlar ben bursadan yazıyorum puanım 74.713 yurtdışına çıkmıştım,gelişmelerden habersizim...ilk tercihim bursa,armutlu,istanbul,bilecik,kütaya,balıkesir,çorum,tokat,yozgat,şanlıurfa,mardinve 26. maddeye de evt dedim...inşallah çıkar çok korkuyorum..Allahım herkesin kalbine göre versin...
hocam puanin kacAtanacak olan arkadaşlar adına çok seviniyor ve şimdiden tebrik ediyorum,umarım verdiğiniz emekler boşa çıkmaz ve herşey gönlünüzce olur.
Benim içimde heyecan yok çünkü olmıyacağını biliyorum.Sözleşmeli alımda inşallah alım çok puanlar düşük olurda bizde atanır ve burda mutluluğumuzu paylaşırız.
46.570 ayshen arkadaşım..kadrolu imkansız ama genede tercih yaptım bi umut işde..İnşallah sözleşmeli alımda alım çok olurda benim gibi puanı düşük olan arkadaşlarda atanır.Allah herkesin temiz kalbine yüreğine göre versin..hocam puanin kac
bence olur hocam da mardinden nereleri yazdinArkadaşlar ya benim puanım 60.059 mardin ilçe ve köylerini yazdım 26'yı sda açmadım sizce olur mu ya?