Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

TeRcİhLeRiMi yaptım, üzerimden BÜYÜK bir YÜK kAlKtı DiYenLer

Tepki Skoru
0
son 23 saat şanslı olanlar için bence. Ben yine sayfa yenilemekten harap olacağım :) akşama anca görürüz gibi geliyor, bir de il içi yer değiştirme sonuçları mı ne varmış yarın site yine çökecek :emot126:

Tepki Skoru
0
SON 18.5 saat......
İnşallah burdan olumlu haberlerimizi yani atandığımız yerleri paylaşırız....

Tepki Skoru
0
yarın bu saatlerde öğrenmiş olacağız..... sevincimizi paylaşıyor olacağız, yada.......... :(
:ggggdw: AMA ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOOOORRRR........

Tepki Skoru
0
yarın bu saatlerde öğrenmiş olacağız..... sevincimizi paylaşıyor olacağız, yada.......... :(
:ggggdw: AMA ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOOOORRRR........
hocam kendimden cok seninkini merak ettim :) insALLAH ISTEDIGIN YERE ATANIRSIN RABBIM HAYIRLISINI VERSIN O(C.C.) TEVEKKUL ETTIM YARIN BELLI OLACAK ARTIK HERSEY

Tepki Skoru
0
Atanacak olan arkadaşlar adına çok seviniyor ve şimdiden tebrik ediyorum,umarım verdiğiniz emekler boşa çıkmaz ve herşey gönlünüzce olur.
Benim içimde heyecan yok çünkü olmıyacağını biliyorum.Sözleşmeli alımda inşallah alım çok puanlar düşük olurda bizde atanır ve burda mutluluğumuzu paylaşırız.

Tepki Skoru
0
hocam kendimden cok seninkini merak ettim :) insALLAH ISTEDIGIN YERE ATANIRSIN RABBIM HAYIRLISINI VERSIN O(C.C.) TEVEKKUL ETTIM YARIN BELLI OLACAK ARTIK HERSEY
Amin... inşallahhh.... hepimiz için hayırlısı hocam
Ya inan bana ilk atamada bile bu kadar stres yapmamıştım... 21 i açmıştım halbüki.... şimdi düğün işin içine girince, evli olupta mecburiyetten ayrı yaşıyanlar kervanına katılmak istemiyorum.. temmuzda düğün var ve ne ev tutabildik ne de eşya alabildik... her şey buna bağlı.....

Tepki Skoru
0
Atanacak olan arkadaşlar adına çok seviniyor ve şimdiden tebrik ediyorum,umarım verdiğiniz emekler boşa çıkmaz ve herşey gönlünüzce olur.
Benim içimde heyecan yok çünkü olmıyacağını biliyorum.Sözleşmeli alımda inşallah alım çok puanlar düşük olurda bizde atanır ve burda mutluluğumuzu paylaşırız.
inşallah hocam yaaa..... sözleşmeli de olsa, sonuçta kadro gelecekmiş ama ben kütahyaya gitmek zorundayım.... yoksa bu kadar heyecan yapmazdım, nasılolsa garanti derdim.... AHHHHH AAAAAAHHHH:ggggdw:

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben bursadan yazıyorum puanım 74.713 yurtdışına çıkmıştım,gelişmelerden habersizim...ilk tercihim bursa,armutlu,istanbul,bilecik,kütaya,balıkesir,çorum,tokat,yozgat,şanlıurfa,mardinve 26. maddeye de evt dedim...inşallah çıkar çok korkuyorum..Allahım herkesin kalbine göre versin...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben bursadan yazıyorum puanım 74.713 yurtdışına çıkmıştım,gelişmelerden habersizim...ilk tercihim bursa,armutlu,istanbul,bilecik,kütaya,balıkesir,çorum,tokat,yozgat,şanlıurfa,mardinve 26. maddeye de evt dedim...inşallah çıkar çok korkuyorum..Allahım herkesin kalbine göre versin...
ilk tercihlerinden biri olur büyük ihtimal, 26ya kalacağını sanmıyorum... Kütahyayı ben de istiyorum ama 76lar var kendi okulounu seçecek olanlar, zaten 9 okul vardı, ben ümidimi kaybettim. atama robotunda, hep kütahya sıralandığı için ben karamsarlığa kapıldım...
bence 26 yı açmasan da olurdu, zaten sözleşmelilere kadro verilecek...
yurt dışına ne zaman çıktın??? bu puanla sözleşmeli atanamadın mı???

Tepki Skoru
0
hocam puanin kac

Tepki Skoru
0
Saatler geçmiyor yaaaaa..... Saat kaçta düşer internete fikriniz var mı?? bence 1 gibi düşer, 9:30da düğmeye basılacak, hepsi tamamlandıktan sonra inretnete verilecek:emot22:

Tepki Skoru
0
bence de 1 gibi düşer sementa11 hocam..
benim puanım da 69.066... ben çok korkuyorum açıkçası...

ilk tercihim antalya kemerdeki anaokulu..daha sonra tabi farklı şehirler var.benim gönlümden antalya veya izmir-kınık geçiyor...
bakalım yarın açıklanacak inşallah hayırlısı neyse o olsun.

Tepki Skoru
0
inşallahhh hocam inşallahhh.... hakkımızda hayırlısı olsun....

Tepki Skoru
0
46.570 ayshen arkadaşım..kadrolu imkansız ama genede tercih yaptım bi umut işde..İnşallah sözleşmeli alımda alım çok olurda benim gibi puanı düşük olan arkadaşlarda atanır.Allah herkesin temiz kalbine yüreğine göre versin..

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ya benim puanım 60.059 mardin ilçe ve köylerini yazdım 26'yı sda açmadım sizce olur mu ya?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle