Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

TeRcİhLeRiMi yaptım, üzerimden BÜYÜK bir YÜK kAlKtı DiYenLer

Tepki Skoru
0
46.570 ayshen arkadaşım..kadrolu imkansız ama genede tercih yaptım bi umut işde..İnşallah sözleşmeli alımda alım çok olurda benim gibi puanı düşük olan arkadaşlarda atanır.Allah herkesin temiz kalbine yüreğine göre versin..
amin arkadasim hayirlisi artik benimde dusuk 53.8

Tepki Skoru
0
13 saat 5 dakika kaldı........................:emot67: zaman geçmek bilmiyor........
bu akşam bana :emot107:yok...

Tepki Skoru
0
Benim puanımda çok düşük .taban puanı düşürüp bizi umutlandıranlara yazıklar olsun .55 ve yukarı atanacaktır.yorumlar var.ozaman neden 39 baraj neden ümit veriyorlar yazık değilmi bize.atanamayacağımızı bile bile tercih ettik.offf yaaaa çok üzücü

Tepki Skoru
0
SON 18.5 saat......
İnşallah burdan olumlu haberlerimizi yani atandığımız yerleri paylaşırız....
hocam en çok sizi merak ediyorum:)öncelki atamalarda içim kıpır kıpı olurdu,bir korku düşerdi bu atamada çok tuhaf hisler içindeyim hiçbir şey hissedemiyorum ama çevremdekiler bu kez bavulunu toplamaya hazırlan diyorlar:)sementa hopcam inşallah gönlünüze göre olur hayırlısı olsun:)inşallah sevinçli hazberlerimizi paylaşırız:)

Tepki Skoru
0
amin arkadasim hayirlisi artik benimde dusuk 53.8
Belki 50 puanlara düşer kadro belli olmuyor bunların işleri biliyorsun..benimde ilk puanım 51 idi.kopyacılar yüzünden düştü.
hayırlısı arkadaşım,inşallah atanırız.ben sınavada giricem tekrar,ders de çalışıyorum ama unutkanlık başladı.çok tekrar ediyorum..offf hayırlısıyla bitseydi bi..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 13 saat 11 saat.. yazmışsınız..kendinizi yormayın yıpratmayın bu kadar..Rabbim hayırlı kapıları açacaktır hepimize..buna inanın yeter..hepiniz güzel yerlere atanacaksınız:))hadi hayırlı olsun!..

Tepki Skoru
0
hocam en çok sizi merak ediyorum:)öncelki atamalarda içim kıpır kıpı olurdu,bir korku düşerdi bu atamada çok tuhaf hisler içindeyim hiçbir şey hissedemiyorum ama çevremdekiler bu kez bavulunu toplamaya hazırlan diyorlar:)sementa hopcam inşallah gönlünüze göre olur hayırlısı olsun:)inşallah sevinçli hazberlerimizi paylaşırız:)
Ah inşallah hocam... ne güzel dilekler bunlar.... çok heyecan yaptım..... inşallah sevinçli haberlerimizi paylaşırız.......
yerimde duramıyorum ki.... çok önemli benim için kütahyaya gitmek......

Tepki Skoru
0
uyku :emot107:tutmuyor bir türlü.... stresten yemek bile :emot24::504xn:yiyemedim..... sakinleşmenin bir yolu olsa.....:emot2: Bilgisayar başından kalkamıyorum .....:emot94: :emot20:Konuşacak kimse de kalmadı:emot19:herkez yattı....

Tepki Skoru
0
Son 9 saat nasıl uyuyacağım ben de bilmiyorum

Tepki Skoru
0
bi ben uyumamışım sanırım. Stresten değil ama ben bu saatlerde hep uyanığım : )) Son 7 saat :p

Tepki Skoru
0
saatler doldu ve sonunda kütahya kıranşeyh köyüne atandımmm

Tepki Skoru
0
hala şoktayım.... çok mutlu oldum da tepki veremiyorum nedense... kitlendim sanki..... çok teşekkür ederim hocam...
:) ay hocam sevdiginize kavusacaksiniz insALLAH DUGUNUNUZU RAHATLIKLA YAPABILIR EVINIZI TUTABILIRSINIZ INANIN COK SEVINDIM SIZIN ADINIZA

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle