puanınız kaç hocam?Bende tercihlerimi cuma günü yaptım tamamını istanbul yazdım hakkımda hayırlısı inş..
Benim korkum sınırlı tercih yptığım için, biraz açılabilseydim hiç korkmazdım.. Puanımı son kullanma şansım ve bir daha sınav kaldırabilirmiyim bilmiyorum.. 13Bin sözleşmeliden bahsediliyor, umarım büyük bölümü bizden olur. ayrıca sözleşmelilere kadro verilecek deniyor, eğer doğru çıkarsa sözleşmeli atandıktan birkeç ay sonra kadrolu olursunuz... ama ,inşallah onada gerek kalmaz ve bu atamada atanırsınız...Hayırlı olsun arkadaşım, 72 puanla istediğin yere atanırsın bence..Bende bugün onaylattım,olmıyacağını bile bile..
Sözleşmeli alımda inşallah yüzümüz güler..
inşallah.... son ümidim... atama rehberine bakıyorum da, sanki herkez benim listemi yazmış (kütahya kısmını) 75 - 77leri görnce de umutsuzluğa kapılıyorum... 8 kişi alıyor ve o sitede 4 kişi paylaşmış bile...hocam,puanınız gerçekten birçok kişiye göre çok çok iyi....ALLAH gönlünüze göre versin,hayırlısı olsun...
aynen zaman heçmek bilmiyor hocam ama hayırlı olur inşallah ah keşke herkez gönlündeki okula yerleşebilseydi:36_11_13: bende bugün onaylattım 26ya hayır dedim umarım olur...:emot0:zaman geçmek bilmiyor....