yorum yapabilirmisiniz arkadaslar tercihlerimin dogru yada yanlis olmasina dair puanim 53.8
1. Van merkez yuzuncu yil anaokulu
2. Van ercis celebibagi cok programli lisesi
3.van gurpinar gurpinar anaokulu
4.Batman 23 nisan anaokulu
5. sirnak silopi ciftlik ilkogretim okulu
6. batman devlet su isleri anaokulu
7.sanliurfa viransehir anaokulu
8.Diyarbakir bismil anaokulu
9.diyarbakir silvan 14 nisan anaokulu
10.Mardin derik zubeyde hanim anaokulu
11.batman kozluk oyuktas ilkogretim okulu
12. sirnak cizre vakif anaokulu
13.Van ercis derekent i.o.o
14.Van edremit cayirbasi i.o.o
15. Sirnak beytus… bogazoren i.o.o
16.urfa birecik Yavuz sultan selim i.o.o
17.urfa ceylanpinar imkb i.o.o
18.urfa suruc akoren i.o.o
19.diyarbakir ergani incehidir i.o.o
20. urfa akcakale asagi deren i.o.okulu
21.diyarbakir kayapinar gulecoba i.o.o
22.Mardin dargecit misak I milli i.o.o
23.Mardin midyat cavuslu yunus emre anaokulu
24.mardin midyat kocatepe i.o.o
25. diyarbakir hazro Ataturk i.o.o
HENUZ NE KENDIM ONAYLADIM VE ONAYLATTIM WORDDA YAZDIM. PUANIM 53.8 26YI ACACAGIM BU OKULLARI YAZMAYI DUSUNEN BENDEN YUKSEK PUANLI ARKADASLAR VARSA LUTFEN SOYLEBLIRLER MI VEYA BU YERLER HAKKINDA FIKRI OLAN PAYLASABILIR MI
cok sagolun boyle yardimci olan arkadaslarimi gorunce cok seviniyorum hocam bana cikarsa ilkogretim cikar diye dusunuyorum anaokulunda calismayi cok ama cok istiyrum ama nasip bakalim hayirlisiarkadaşım silopi koç i.oda çalışmış biri olarak silopi koç i.o ve nene hatun anaokulunu yazmanı tavsiye ederim
benimde puanım 68.857 yozgatta sözleşmeli olarak görev yapııyorum. sadece yozgat yazacağım. sen yozgattan nereleri yazdın acaba??kastamonuda sözleşmeliyim.tercihlerimi bugün onaylattım Kastamonu,Çankırı,Çorum,Yozgat ve Afyon puanım 70,701 26 yı açmadım.
cok sagolun boyle yardimci olan arkadaslarimi gorunce cok seviniyorum hocam bana cikarsa ilkogretim cikar diye dusunuyorum anaokulunda calismayi cok ama cok istiyrum ama nasip bakalim hayirlisi
yavuz sultan selim i.ö.o.benimde puanım 68.857 yozgatta sözleşmeli olarak görev yapııyorum. Sadece yozgat yazacağım. Sen yozgattan nereleri yazdın acaba??
evet rüyamalesef arkadaşım şaşırıp kalıyorum 10 bin atamadan sonra iki atama daha oldu halen bu yüksek puanlı arkadaşlar neden atanamadı acebaBende tercih yaptım yozgat çoğunlıkta, urfa, mardin ve 26 evet ama bunlar ölü tercih.çünkü puanım çok düşük sıfır ihtimal arkadaşlarrrrr 44.581. Rüyaaaaaa
evet arkadaşım rüya malesef 10 bin atamadan sonra iki atama daha oldu da bu yüksek puanlı arkadaşlar niye şimdiye kadar atanamadı aceba onu merak ediyorumBende tercih yaptım yozgat çoğunlıkta, urfa, mardin ve 26 evet ama bunlar ölü tercih.çünkü puanım çok düşük sıfır ihtimal arkadaşlarrrrr 44.581. Rüyaaaaaa
iremcim inş senn içinde hayırlısı olur yozgattan hangi okulları yazdın???69 puanımla samsun-alaçamda sözleşmeliyim kendi okulum açılmadı malesef
ilk sırada antalya kemer anaokulu var
sonrasında mersin hatay antep maraş yozgat tokat giresun trabzon aksaray uşak kastamonu var hayırlısı inşallah