Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercihler ve puanlarımızı paylaşalım

Tepki Skoru
0
kastamonuda sözleşmeliyim.tercihlerimi bugün onaylattım Kastamonu,Çankırı,Çorum,Yozgat ve Afyon puanım 70,701 26 yı açmadım.

Tepki Skoru
0
slm arkdaşlar bu yıl ünv geçiş yapmak istiyorum çocuk gelişiminde daha mezun olmadım diploma notu kaç olduğu henüz belli değil nasıl yapılır ne zamna olacak henüz bir bilgim yok bana yardımcı olurmsun tşkler:emot150:

Tepki Skoru
0
arkadaşım silopi koç i.oda çalışmış biri olarak silopi koç i.o ve nene hatun anaokulunu yazmanı tavsiye ederim
yorum yapabilirmisiniz arkadaslar tercihlerimin dogru yada yanlis olmasina dair puanim 53.8

1. Van merkez yuzuncu yil anaokulu
2. Van ercis celebibagi cok programli lisesi
3.van gurpinar gurpinar anaokulu
4.Batman 23 nisan anaokulu
5. sirnak silopi ciftlik ilkogretim okulu
6. batman devlet su isleri anaokulu
7.sanliurfa viransehir anaokulu
8.Diyarbakir bismil anaokulu
9.diyarbakir silvan 14 nisan anaokulu
10.Mardin derik zubeyde hanim anaokulu
11.batman kozluk oyuktas ilkogretim okulu
12. sirnak cizre vakif anaokulu
13.Van ercis derekent i.o.o
14.Van edremit cayirbasi i.o.o
15. Sirnak beytus… bogazoren i.o.o
16.urfa birecik Yavuz sultan selim i.o.o
17.urfa ceylanpinar imkb i.o.o
18.urfa suruc akoren i.o.o
19.diyarbakir ergani incehidir i.o.o
20. urfa akcakale asagi deren i.o.okulu
21.diyarbakir kayapinar gulecoba i.o.o
22.Mardin dargecit misak I milli i.o.o
23.Mardin midyat cavuslu yunus emre anaokulu
24.mardin midyat kocatepe i.o.o
25. diyarbakir hazro Ataturk i.o.o
HENUZ NE KENDIM ONAYLADIM VE ONAYLATTIM WORDDA YAZDIM. PUANIM 53.8 26YI ACACAGIM BU OKULLARI YAZMAYI DUSUNEN BENDEN YUKSEK PUANLI ARKADASLAR VARSA LUTFEN SOYLEBLIRLER MI VEYA BU YERLER HAKKINDA FIKRI OLAN PAYLASABILIR MI

Tepki Skoru
0
bakalım il bazında taban puannnn kaca duser...... gorev yaptıgı ılde kalmak ısteyen ıcın onemlı olan bu soru sanırım ve bunu da tahmın etmek cok zor ınsalllah herkesın ıstedıgı gıbı olurrrrrrrr.........

Tepki Skoru
0
arkadaşım silopi koç i.oda çalışmış biri olarak silopi koç i.o ve nene hatun anaokulunu yazmanı tavsiye ederim
cok sagolun boyle yardimci olan arkadaslarimi gorunce cok seviniyorum hocam bana cikarsa ilkogretim cikar diye dusunuyorum anaokulunda calismayi cok ama cok istiyrum ama nasip bakalim hayirlisi

Tepki Skoru
0
puanim 53. 8 tercihlerimde 2 tane merkez yazdim 26yida acacagim batman devlet su isleri anaokulu ve batman 23 nisan anaokulu biri 7 kisi aliyor biri 6 silsem mi silmesem mi karar veremedim yardimci olur musunuz silsemde yerine ilce mi yazsam ki

Tepki Skoru
0
23 nisan anaokulu çok iyiy bir okulmuş,bir forumda önerimişti bilginize..

Tepki Skoru
0
sildim hocam orasi gelmez bana 7 kisi aliyor ama gelmez

Tepki Skoru
0
hocam silopi için söylüorum koç i.o nun şartları çok iii anaokulndan daha ii diyebilirim lavabolar sınıflarda bahçye sınıflardan kapı açılıo sınıflara klşma taktırmıştık çocukların da kişisel dolabı var yani bi ilköğreti için bulunmaz nimetler var orda

cok sagolun boyle yardimci olan arkadaslarimi gorunce cok seviniyorum hocam bana cikarsa ilkogretim cikar diye dusunuyorum anaokulunda calismayi cok ama cok istiyrum ama nasip bakalim hayirlisi

Tepki Skoru
0
69 puanımla samsun-alaçamda sözleşmeliyim kendi okulum açılmadı malesef :(

ilk sırada antalya kemer anaokulu var
sonrasında mersin hatay antep maraş yozgat tokat giresun trabzon aksaray uşak kastamonu var hayırlısı inşallah

Tepki Skoru
0
bu arada bu okullar benim tercih sırasında 18-21 arası tercihlerim.İnş. bu sıralara kalmadan kendi okulumda kadroya geçerim tabi sende.

Tepki Skoru
0
Bende tercih yaptım yozgat çoğunlıkta, urfa, mardin ve 26 evet ama bunlar ölü tercih.çünkü puanım çok düşük sıfır ihtimal arkadaşlarrrrr 44.581. Rüyaaaaaa
evet rüyamalesef arkadaşım şaşırıp kalıyorum 10 bin atamadan sonra iki atama daha oldu halen bu yüksek puanlı arkadaşlar neden atanamadı aceba

Tepki Skoru
0
Bende tercih yaptım yozgat çoğunlıkta, urfa, mardin ve 26 evet ama bunlar ölü tercih.çünkü puanım çok düşük sıfır ihtimal arkadaşlarrrrr 44.581. Rüyaaaaaa
evet arkadaşım rüya malesef 10 bin atamadan sonra iki atama daha oldu da bu yüksek puanlı arkadaşlar niye şimdiye kadar atanamadı aceba onu merak ediyorum

Tepki Skoru
0
69 puanımla samsun-alaçamda sözleşmeliyim kendi okulum açılmadı malesef :(

ilk sırada antalya kemer anaokulu var
sonrasında mersin hatay antep maraş yozgat tokat giresun trabzon aksaray uşak kastamonu var hayırlısı inşallah
iremcim inş senn içinde hayırlısı olur yozgattan hangi okulları yazdın???

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle