Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercıh sonrası

Tepki Skoru
0
arkadslar en sonunda tercıhlerımızıde yaptık(kendı adıma ben yaptım) ınsallah benım ıcın tercıh yapan herkez ıcın hayırlısı ve gonlunden dıledıgı olur.sınav tercıh derken sımdı yerlesmelerı beklıycez sonuc ne olcak bakalım benım ılk tercıhım acık ogretım ınsallah olur hepınızı optm:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
bende tercihimi yaptım ve benimde ilk tercihim aöf. inş. herkes için hayırlısı olur...gerçektende şimdi yerleşme heyecanlıyım..heran yerleşme sonuçlarını düşünüyorum...ayın yirmisini sabırsızlıkla bekliyorum:))

Tepki Skoru
0
bende aynen oyle sonucu cok merak edıyorum ne olcak sonuc bakalım hadı hayırlısı olsun ınsallah olur acık ogretım puanları dustu dıyolar ama kılavuzda hıcte oyle gozukmuyo

Tepki Skoru
0
şimdi offffff luyoruz ama inş. tercih sonrası sevinçten ohhhhh ohhhhh larız arkadaşlar:) inş. iyi düşünelim iyi olsun:))

Tepki Skoru
0
canım ılkay benım puanım 315 ılk tercıhın acık ogretım sonra sansımı denemek ıcın bıkac tane 4 senelık sonrada 2 senelıkler yazdım bakalım ne olcak ınsallah altun arkadasımızın da dedıgı gıbı sonuclar acıklanınca oh oh derız uzulme hersey olacagına varır benımda acık ogretım olmayabılır bılıyosun puanı 324

Tepki Skoru
0
Merhaba benim puanımda 327.263 aöf yazdım,sorduğum herkes rehber hocalarda dahil aöf gelir diyorlar,belirsizlikten nefrettt ediyorum.inşallah 20 sinden önce açıklanır.böyle ne olacağını bilmeden beklemek çok sinir bozucu.

Tepki Skoru
0
insallah bende bu sene gircem insallah bende kazanırım ....

Tepki Skoru
0
belkı ben senınlede gırerım bak ben calışmadım of off dıyorum sana abla tavsıyesı calış calışşş

Tepki Skoru
0
dersaneye falan gittin mi ben gidiyorum da bilmiyorum cok korkuyorum kazanamıycam diye matematik önmli ama çok zor geliyo bana ya...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle