Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercıh sonrası

Tepki Skoru
0
ılkaycım uzme kendını bu kadar napalım hayırlısı olsun benım de acık ogretım olmaya bılır ben oyuzden ısımı garantıye almak ıcın 2 senelık yazdım bakalımbu arada msj aldım gorusuruz ıznsallah

Tepki Skoru
0
canım yaaa haklısın haklıyız esek kafam çalısmadım oflarım böyleee ya bide calışıyorum yaa rahatlık benimkisi

Tepki Skoru
0
fb liseli bu sene sınav soruları daha kolay olcakmış..üni.ler haketmeyenlerle dolacağı içinmiş...valla ben duyduklarımı söylüyorum..banada herkes bu senede gir diyorlar ama tercih yaptıktan sonra 50 puan düşüyo ondan denemeyeceğim bide ben kendimce bi tespit yaptım 3 sene evvelde dersaneye gidip girmiştim sınava kazandım ama çok iyi bi puan değildi...çünkü hazırlandığım için çok heyecan yapmıştım...bu sene hazırlıksız beklentisiz girdim ama kazandım...sakın heyecan yapma ama demeklede olmuyo bilirim...

Tepki Skoru
0
fb liseli bu sene sınav soruları daha kolay olcakmış..üni.ler haketmeyenlerle dolacağı içinmiş...valla ben duyduklarımı söylüyorum..banada herkes bu senede gir diyorlar ama tercih yaptıktan sonra 50 puan düşüyo ondan denemeyeceğim bide ben kendimce bi tespit yaptım 3 sene evvelde dersaneye gidip girmiştim sınava kazandım ama çok iyi bi puan değildi...çünkü hazırlandığım için çok heyecan yapmıştım...bu sene hazırlıksız beklentisiz girdim ama kazandım...sakın heyecan yapma ama demeklede olmuyo bilirim...

insallah ya zor hem staj hem dersane hemde okul hepsini bi arada nasıl yürütücem bilmiyorum walla o gün heyecandan naparım bilmiyorum sonucta o bnm hayatımı etkiliycek ben böyle düşünüyorum o gün nolur hiç bir fikrim yok..

Tepki Skoru
0
işte hayatımızı etkileyeceği için bu kadar heyecan yapıyoruz ama ne kadar sakin olursak o kadar doğru sayımız artıyor..dersanelerdeki rehberliklerde heyecanı dizginleme dersleride verilmeli bence tabii öyle bi yol varsa...:(

Tepki Skoru
0
işte hayatımızı etkileyeceği için bu kadar heyecan yapıyoruz ama ne kadar sakin olursak o kadar doğru sayımız artıyor..dersanelerdeki rehberliklerde heyecanı dizginleme dersleride verilmeli bence tabii öyle bi yol varsa...:(

verilsede ne kadar heyecanımızı giderebilir ki sonucta hayatımızı etkileyecek olan bir sınav o an o drumda olmayan kimse anlatamaz bunları

Tepki Skoru
0
inşallah herkes için hayırlısı olur arkadaşlar benimde puanım 280 biraz düşük ama ben yinede tercih yaptım ilk tercihim açık öğretim bu arada birşey sormak istiyorum yurt başvuruları ne zman biliyor musunuz nasıl olucak bu yıl internetten diyolar ama başvuru için falan bir şeyler bulamdımda?

Tepki Skoru
0
altu ya puan düşmüyor kı bacım tercıh yapınca ben gecen sende yapyım ama bi ses cıkmadı

Tepki Skoru
0
bilmiyorum ama ben çoğu kişiden öyle duydum...tercih yaptığımız için bir dahaki sene öss sınavından aldığımız not 50 puan düşüyormuş...diğer sene ise not düşmüyormuş.umarım doğru değildir..

Tepki Skoru
0
o senin dediğin tercih sonucu yerlesince bir daha girersen dusuyor yanı yerlesemezsen seneye girince dusmeyecek

Tepki Skoru
0
Bende DÜŞÜyor Dİe DuymuŞtum Tercİh Yapinca Bu Sene Benİm EĞer Bİr Yer Tutmazsa Tekrar Gİrcem Ve Fakli Alanlarada Tercİh YapacaĞim Artik

Tepki Skoru
0
ılgıncım ben senı anlıyorum bende bu sene yerlesemessem seneye tekrar gırıp baska alnları yazmak ıstıyorum ne bu cektıgımız cıle ya acıkogretım bıle orgunle aynı ona bıle grerken zorlanıyoruz en azından baska bolumde bu kadar sorun olmaz heralde dusunmekten kafayı yedım ya

Tepki Skoru
0
tercih yapınca puanlar düşmez . tercih yapıpı yerleştirilirsen seneyede tekrar sınava girersen puanın düşer. tercih yapıp yerleştirilemezsen puanın düşmez

Tepki Skoru
0
DÜŞsede DÜŞmesede Artik SeÇenek Kalmiyor Bİze ÖnÜne Gelen ÖĞretmen Oluyor Bİz BoŞuna OkumuŞ Oluyoruz Ben Say 1 Den Tercİh YapacaĞim Bu Kez İŞİmİ Çooooooook Sevİyorum İnŞ YerleŞİrİm......benİm İÇİn Bİr Yil Daha Öss Ye ÇaliŞmak Sorun Olmaz ÇaliŞirim Ne Olacak Sorun Olmam SevdİĞİm İŞİ Hak Etmeyenlere Birakacak Olmam

Tepki Skoru
0
arkadaslar ınternette bısey okudum dogrumudur acaba bılgısı olan varsa bızı aydınlatırsa sevınırım 2 senelık bıtırenler ara eleman olur dıye bır tanımlama vardı merak ettımde cunku 2 senelıkte yazdım yazdıgım meslegın ozellıgını bılmek ıstıyorum sımdıden sagolun

Tepki Skoru
0
evet doğru okumussun ama mıllıegıtımde usta öğretıcı olmak istersen oncelıklısın lısan onlısan aöf lıse dıye sıramalam yapılır bu sartlarda da sen 2. sırada olursunn

Tepki Skoru
0
evet öncelik 4 senelik bitirenlere sonra 2 seneliklere sonra usta eğiticilere sıralama böyle...milli eğitim müdürünün dediği bu...mantıklı olanda bu zaten...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle