Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercih Listesi Burada Türkiyede İlk Biz Yayınlıyoruz.(Bakanlıktan bile önce)

Tepki Skoru
0
Personel Genel Mdrl bu linke bi bakan pdr de atanacak adam kalmazsa felsefeyi falan atarız dediler .yani yaza hazırlıklı olalam aynı şeyi bize yapacaklar yeni mezunlarımız çok zor günler bekliyor tabi bizi de

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler selçuk hocam emeğinize sağlık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tercih sayfasını ben mi bulamıyorum yoksa açılmadı mı? bilen varsa linkini göndersin ve beni aydınlatsın şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
Personel Genel Mdrl bu linke bi bakan pdr de atanacak adam kalmazsa felsefeyi falan atarız dediler .yani yaza hazırlıklı olalam aynı şeyi bize yapacaklar yeni mezunlarımız çok zor günler bekliyor tabi bizi de
bakın hocam ağzınızla diyorsunuz atanacak adam kalmazsa diye tek bir okul önceci kalmayına kadar bizim bölüme kimseyi a-ta- ya -maz -lar, ha tabi yeni mezunlar da bu yıl öyle bir şey olursa atanıtlar gelecek yıldan sonrakiler için zor olur

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
hocam ben baktım sizin yayınladığınız okulların çoğu mebin yayınladıkları arasında yok ben anlamadım yine bir şeyler mi dönüyo
Hocam ana liste bizde bir usulsuzlu varsa meb e dava açarız takipçisi oluruz.
Listelerde açıktan atama v.s. bölümleri var dün eklenen dosyada hepsi toplam verildi onu karıştırmayın lütfen.Orada olmayan bazı isimler açıktan atamada çıkıyor çünkü.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
hocam yanlışlık olmuş gördüm o okullarıda teşekkürler
Rica ederim hocam ana liste bizde bir usulsuzlu varsa meb e dava açarız takipçisi oluruz.
Listelerde açıktan atama v.s. bölümleri var dün eklenen dosyada hepsi toplam verildi onu karıştırmayın lütfen.Orada olmayan bazı isimler açıktan atamada çıkıyor çünkü.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
SADECE OKUL ÖNCESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLA .
TÜM BRANŞLARI İNDİRMEK İÇİN TIKLA .

Tercih Listesi Burada Türkiyede İlk Biz Yayınlıyoruz.(Bakanlıktan bile önce)
Bakanlıgın bozuk yüklemesinden dolayı açamayan arkadaşlar bizim linki kullanabilirler.

NOT:BAKANLIK HATASINI DÜZELTİNCE ORADAN DA KONTROLLERİNİZİ YAPINIZ.SONUÇTA ASIL LİSTE BAKANLIĞIN LİSTESİ OLACAKTIR.

Asıl liste bizde olduğundan sonra açıklanacak listede gözünüze çarpan değişiklikleri bize bildirirseniz bu konunun takipçisi oluruz.Varsa bi oyun ortaya çıkartırız.
Güncel

Tepki Skoru
0
Selçuk Hoca'm sadece okul öncelerinin olduğu listeyi yayınlamışsınız.. Bunu siz mi düzenlediniz. Yoksa alıntı mı. Memurlar.net vb. sitelerde te bazıları insanları yanıltmak için ve kendi yazacağı okulları yazmasınlar diye bu okulları listeden silip yayınlıyorlar..

Selçuk aydın notu: okul öncesi ve genel liste 2 side ilk mesajda mevcut.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
Düzenleme söz konusu değildir. internete ilk yüklenen liste bu şekildedir. Kısa bir süre bu şekilde ama hatalı yüklendiği için ve sanırım sayfada göründüğünün farkında değillerdi bir anlık boşluktan istifade edip yüklemiş. ardından sistemden tamamen kaldırılıp yenisi yüklenmiş.Yeni bir oyunlara elet olmamak için o listeyi selçuk bey ele geçirmiş bu arada selçuk beyin ve bizlerin atanmak gibi bir derdiğimiz ve bu tür oyunlara alet olmayacağımızı belirtemek istedim :)

Tepki Skoru
0
yok hocam sizle alakalı dememiştim zaten. Düğer sitelerle alakalı konusmustum. Bundan önceki tercihlerde Kendi gözlerimle gördüm biliyorum..

Tepki Skoru
0
Aydın Hocam asıl listeye baktınmı sendeki listede Antalya 23 okul görünüyor. Bizim tercih listelerinde 14 okul görünüyor. Bu listede Antalya Serik ilçesinden dört okul var bizim listede hiç yok. Anlamadım ben bunu.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Aydın Hocam asıl listeye baktınmı sendeki listede Antalya 23 okul görünüyor. Bizim tercih listelerinde 14 okul görünüyor. Bu listede Antalya Serik ilçesinden dört okul var bizim listede hiç yok. Anlamadım ben bunu.
Açıktan atama v.s. onlarıda karşılaştır kardeş sorun varsa yine yaz takipçisi olalım meb e nedenini soralım.

Tepki Skoru
0
Diğer Program GirişiAlanınız: Ahşap Teknolojisi Almanca Arapça Beden Eğitimi Bilişim Teknolojileri Biyoloji Büro Yön. ve Sekreterlik Coğrafya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Denizcilik/Gemi Yönetimi ve Kaptanlığı Din Kült. ve Ahl.Bil. El San.Tek./El Sanatları Elektrik-Elektronik Tek./Elektrik Elektrik-Elektronik Tek./Elektronik Felsefe Fen ve Teknoloji Fizik Giyim Üretim Teknolojisi Görme Engelliler Sınıfı Öğretmenliği Görsel Sanatlar/Resim Grafik ve Fotoğraf/Grafik Güzellik ve Saç Bakım Hizmetler İ.H.L. Meslek Dersleri İlköğretim Matematik Öğr. İngilizce İnşaat Tek./Yapı Tasarımı İşitme Engelliler Sınıfı Öğretmenliği Kimya/Kimya Teknolojisi Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Makine Tek./Makine ve Kalıp Matematik Metal Teknolojisi Motorlu Araçlar Teknolojisi Muhasebe ve Finansman Müzik Okul Öncesi Öğrt Öğretmenlik Meslek Bilgisi Dersleri Pazarlama ve Perakende Radyo-Televizyon Rehber Öğretmen Rusça Sağlık Bilgisi Sağlık/Acil Sağlık Hizmetleri Sağlık/Hemşirelik Sağlık/Sağlık Hizmetleri Sekreterliği. Sınıf Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Tarih Teknoloji ve Tasarım Tekstil Tek./Tekstil Dokuma-Örme Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Türk Dili ve Edebiyatı Türkçe Yiyecek İçecek Hizmetleri Zihin Engelliler Sınıfı ÖğretmenliğiBaşvuruyu Onaylatacağınız İl: ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AĞRI AKSARAY AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN ARTVİN AYDIN BALIKESİR BARTIN BATMAN BAYBURT BİLECİK BİNGÖL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZLİ DİYARBAKIR DÜZCE EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN GÜMÜŞHANE HAKKARİ HATAY IĞDIR ISPARTA İSTANBUL İZMİR KAHRAMANMARAŞ KARABÜK KARAMAN KARS KASTAMONU KAYSERİ KIRIKKALE KIRKLARELİ KIRŞEHİR KİLİS KOCAELİ KONYA KÜTAHYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA MUŞ NEVŞEHİR NİĞDE ORDU OSMANİYE RİZE SAKARYA SAMSUN SİİRT SİNOP SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TEKİRDAĞ TOKAT TRABZON TUNCELİ UŞAK VAN YALOVA YOZGAT ZONGULDAKİlk Defa Memurluğa Başlama Tarihi:Ayrılma Tarihi:Ayrılma Nedeni : İstifa Müstafi Görevine Son Meslekten Çıkarılma Memuriyetten ÇıkarılmaAyrıldığı Unvan:Ayrıldığı Kurum Adı: Milli Eğitim Bakanlığı DiğerDiğer Kurum Adı:Ayrıldığı Görev Yeri Adı (İl - İlçe -Görev Yeri Adı):Ayrıldığı Derece:Ayrıldığı Kademe:Kamu üniversitelerinde öğretim üyesi, öğretim görevlisi, okutman, uzman ve araştırma görevlisi olarak geçirilen hizmet süreleri öğretmenlikten sayılacaktır. Ancak özel ve vakıf üniversiteleri dâhil özel öğretim kurumlarında, vekil öğretmenlikte, ücretli öğretmenlikte ve kısmî zamanlı geçici öğreticilikte geçirilen süreler, öğretmenlikte geçen hizmet süresi hesabında dikkate alınmayacaktır.
Devlet memurluğunda geçirilen hizmet süresi esas alınarak değerlendirilecektir. Bunun dışındaki aylıksız izinde geçirilen süreler ile vekil olarak geçirilen süreler dikkate alınmayacaktır.
Öğretmenlikteki Hizmet SüreleriMemurluktaki Hizmet Süreleri (Öğretmenlik Hariç.) Başlama Tarihi Ayrılma Tarihi Hizmet SüresiÖğretmenlikteki Toplam Hizmet : Başlama Tarihi Ayrılma Tarihi Hizmet SüresiMemurluktaki Toplam Hizmet :
Arkadaşlar İlk Kez Tercih Yapacak Olanlar Bu Bilgileri Doldurmuyor Dimi :S Yanlış Yerde miyim Yoksa Ben :S

Tepki Skoru
0
Tercih Sayfamda Çok Az İl Var Anlamadım Ben Neyi Yanlış Yapıyorum :S Birileri Yardımcı Olabilir mi ?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle