Personel Genel Mdrl bu linke bi bakan pdr de atanacak adam kalmazsa felsefeyi falan atarız dediler .yani yaza hazırlıklı olalam aynı şeyi bize yapacaklar yeni mezunlarımız çok zor günler bekliyor tabi bizi de
hocam ben baktım sizin yayınladığınız okulların çoğu mebin yayınladıkları arasında yok ben anlamadım yine bir şeyler mi dönüyorica ederim güle güle kullanın
bakın hocam ağzınızla diyorsunuz atanacak adam kalmazsa diye tek bir okul önceci kalmayına kadar bizim bölüme kimseyi a-ta- ya -maz -lar, ha tabi yeni mezunlar da bu yıl öyle bir şey olursa atanıtlar gelecek yıldan sonrakiler için zor olurPersonel Genel Mdrl bu linke bi bakan pdr de atanacak adam kalmazsa felsefeyi falan atarız dediler .yani yaza hazırlıklı olalam aynı şeyi bize yapacaklar yeni mezunlarımız çok zor günler bekliyor tabi bizi de
Hocam ana liste bizde bir usulsuzlu varsa meb e dava açarız takipçisi oluruz.hocam ben baktım sizin yayınladığınız okulların çoğu mebin yayınladıkları arasında yok ben anlamadım yine bir şeyler mi dönüyo
Rica ederim hocam ana liste bizde bir usulsuzlu varsa meb e dava açarız takipçisi oluruz.hocam yanlışlık olmuş gördüm o okullarıda teşekkürler
GüncelSADECE OKUL ÖNCESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLA .
TÜM BRANŞLARI İNDİRMEK İÇİN TIKLA .
Tercih Listesi Burada Türkiyede İlk Biz Yayınlıyoruz.(Bakanlıktan bile önce)
Bakanlıgın bozuk yüklemesinden dolayı açamayan arkadaşlar bizim linki kullanabilirler.
NOT:BAKANLIK HATASINI DÜZELTİNCE ORADAN DA KONTROLLERİNİZİ YAPINIZ.SONUÇTA ASIL LİSTE BAKANLIĞIN LİSTESİ OLACAKTIR.
Asıl liste bizde olduğundan sonra açıklanacak listede gözünüze çarpan değişiklikleri bize bildirirseniz bu konunun takipçisi oluruz.Varsa bi oyun ortaya çıkartırız.
Selçuk aydın notu: okul öncesi ve genel liste 2 side ilk mesajda mevcut.
Açıktan atama v.s. onlarıda karşılaştır kardeş sorun varsa yine yaz takipçisi olalım meb e nedenini soralım.Aydın Hocam asıl listeye baktınmı sendeki listede Antalya 23 okul görünüyor. Bizim tercih listelerinde 14 okul görünüyor. Bu listede Antalya Serik ilçesinden dört okul var bizim listede hiç yok. Anlamadım ben bunu.