Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tepsi benim için ne anlam taşıyor

Tepki Skoru
0
Öğretmen öğrencilere bu tepsiyi hepinze tek tek vereceğim.Tepsiyi elinixe aldığınızda bakalım ne yapacaksınız der. Öğrencilerin tümü plastik tepsinin kendilerinde yarattıkları çağrışımları canlandırır.
Öğretmen son kez plastik tepsiyi ileri doğru fırlatarak FRİZBİ olarak kullanır. Bu öğrencilerin çok hoşuna gider. Öğrenciler tek tek tepsiyi frizbi gibi fırlatır.Tepsi parçalanana kadar oyun sürer.

DEĞERLENDİRME
Tüm öğrenciler kendilerini sözle ve beden diliyle anlattılar mı
Birbirleini izlediler mi
Yeni bir fikir üretmek ya da davranış yaratmak için çaba gösterdiler mi

Tepki Skoru
0
evet ben bu dramayı çocuklara yaptırdım.çocuklar çok beğendiler ve değişik fikirler çıktı.ardından oyuna geçip plastik tepsi ile kafada tutup yürüme yarışı yaptırdım.çok eğlenceliydi....

Tepki Skoru
0
merhsbss herseyı anladımda tepsıyı neden parcalıyolar onu çözemedim

Tepki Skoru
0
Sevgili baa tepsi plastik olduğu için ve ona frizbi gibi kulandıkları için doğal olarak belli bir süreden sonra parçalanıyor.amaç tepsiyi parçalamak değil eğlenceli vakit geçirmek.

Tepki Skoru
0
sayın hocam paylasım için saolun yalnız bu anında görüntü show die bir show var ordada yapılıyor saygılar

Tepki Skoru
0
tşkkr ederm güzel bi çalışma fakat tepsinin parçalanma olayıyla ilgilenir çocuklar iyi bir örnek olmaz kırılmayan bir plastik tabak olursa mesela amacına daha uygun olur.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle