Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tam Gün Sınıflarda Çalışanlar?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar anaokullarında tam gün 6 yaş grubunda çalışanlardan yardıma ihtiyacım var...Öncelikle 6 yaş uyumuyor biliyorsunuz 8 den 5 e kadar günü nasıl doldurabiliriz?Planlar bu konuda yetersiz gibi geldi bana yada bunun için ayrı planlar varsa benim haberim yok...

Tepki Skoru
0
aslıhancım ben 13:30 ve 15:00 e kadar uyutuyorum planda dinlenme saati şeklinde düzenleyebilirsin. tabi hergün uyutmak olmuyor eğer o gün yoğun bir günse öyle uyutuyordum bu sene de öyle yapcam.bir de tam gün öğretmeni 8-5 çalışmaz pazartesi cuma 15:30 salı çarşamba perşembe 14:40 a kadar okul öncesi yönetmeliğinde de açık ve net bir şekilde ifade ediliyor pazartesi cuma 9 ders saati derse gireriz salı çarşamba perşembe ise 8 ders saati derse gireriz bu pazartesi ve cuma 7 buçuk; diğer günler ise 6 buçuk saat okulda kalacağımız anlamına geliyor kesinlikle müdürüne bu konuyu aç ve benim gibi geçen sene 5 gün 9 saat okulda kalma canım

Tepki Skoru
0
aslıhancım ben 13:30 ve 15:00 e kadar uyutuyorum planda dinlenme saati şeklinde düzenleyebilirsin. tabi hergün uyutmak olmuyor eğer o gün yoğun bir günse öyle uyutuyordum bu sene de öyle yapcam.bir de tam gün öğretmeni 8-5 çalışmaz pazartesi cuma 15:30 salı çarşamba perşembe 14:40 a kadar okul öncesi yönetmeliğinde de açık ve net bir şekilde ifade ediliyor pazartesi cuma 9 ders saati derse gireriz salı çarşamba perşembe ise 8 ders saati derse gireriz bu pazartesi ve cuma 7 buçuk; diğer günler ise 6 buçuk saat okulda kalacağımız anlamına geliyor kesinlikle müdürüne bu konuyu aç ve benim gibi geçen sene 5 gün 9 saat okulda kalma canım
cok dogru ılgıt a katılıyorum hakkınızı yedrmeyın kesınlıkle 8 5 calısmayın bız 2 yıldır dıretıyoruz bu yıl bıraz olsun calısma saatlerımız duzenlendı.6 yas dıyede dınlenme saatı yapmaktan vazgecmeyn uyumasalar bıle uzanıp dınlensınler hocam olan sıze olur okulda 9 saat canınız cıkıo uyku saatınde dınlenebılıosunuz ancak hoscakalın

Tepki Skoru
0
ben de hep tam günlerin 8-5 çalıştığını sanıyodum.. bu sene bir tam gün sınıfımız var ve hiç söylediğiniz saatler gündeme gelmedi. mesela okulumuzun küçük bir girişi var. çocukların giriş çıkışlarda ayakkabı-pantif değişimleri sorun oluyo. hani söylendiği gibi 2 gün 15:30, diğer günler günler 14:40 saatleri olsa giriş çıkışlar hiç sorun olmayacak ama şimdiye kadar hep 8-5 konuşuldu. o yüzden çok şaşırdım. yönetmeliğe tekrar bakıcam ama siz de ilgili maddeleri eklerseniz çok sevinirim..
bu arada bizim de tam gün sınıfımız 6 yaş grubu. uyku saati yerine dinlenme saati yapmak, tv. de uzanarak Cd izlemek, dinlendirici müzikler eşliğinde görsel materyaller incelemek de bu saatlerde yapılabilir.

Tepki Skoru
0
Geçen yıl bizde malesef 8-5 çalıştık ama bu yıl diretince pazartesi-cuma 8-5 diğer günler 9-16:30 arası çalışıyoruz. Nöbetçi öğretmende 7:30 da okulda oluyo ve sabah sporu yada değşik aktiviteler yapıyor çocuklarla..Malesef yönetmelikte yazılanlar uygulanmıyo ancak bu kadar esnetebildik.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle