Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tam bir hababam sınıfı örneği

Tepki Skoru
0
hepimiz izlemişizdir hababam sınıfı serisinin birinde tüm sınıf geziye gitmek için yola çıkar ama asıl amaçları maça gitmektir. hoca önde bunlar arkada yürürler veeeeee.........
   bu anlattığıma benzer bir olayı yaşadım cuma günü ve yaşadığım şoku anlatmamın tarifi yok. öğrencilerimi okulumuzun bir alışveriş merkezindeki sergisine götürmek için hazırladım.sırayla sınıftan çıkıp koridoru geçerken öğretmen arkadaşlarımdan birisi seslendi ve bende çocuklar siz bahceye cıkın ben geliyorum diyip arkadaşımın sınıfına girdim.1 dakika bile geçmeden çıktığımda bahçede kimseyi göremedim...allahım 1 değil 2 değil tüm sınıf yok.nereye gitti bunlar nasıl olur derken.bahçe deyince onların arka bahceye çıkmış olabileceklerini düşünüp hemen oraya koştum ve evetttt onları geziyi falan unutmuş bahçede keyifle oynarken bulunca sevinçten ağlayayımmı yoksa durumun komikliğiyle güleyimmi bilemedim :36_1_21:

Tepki Skoru
0
ay hocam ilk önce içten bir şükredin ve oooh çekin.ah çocuklar aaahhhh

Tepki Skoru
0
canlarım ya.bizler için çok önemli olan faaliyetler,onlara oyun kadar zevk vermiyor bazen.bir gün bizim neden bu kadar koşuşturduğumuzu anlayacaklar.
çok hoş bir anı teşekkürler arkadaşım.

Tepki Skoru
0
canlarım kıyamam onlara... ama yine de aferin demek lazım ya bahçe dışına çıksalardı.çok geçmiş olsun arkadaşım

Tepki Skoru
0
evet gerçekten çok şükür ki tatlı bir anı oldu bu olay.benim gözbebeklerimdi onlar ve çok olgun, bilinçli, kendilerini kontrol edebilen bir sınıftı.bugun mezun ettim minik yıldızlarımı.bahtları açık olsun.daima benimle olacaklar....

Tepki Skoru
0
çok güzel bi anı ilk başta hiç güzel gibi gözükmüyo:)

Tepki Skoru
0
EVETTTT ÇOK GÜZEL BİR ANIDA OKURKEN,Bİ ANDA ŞOK GEÇİRDİM.... SONRA GÜLDÜM:)::):):) ÇOK ÇOK ÇOK geçmiş olsun hocam

Tepki Skoru
0
arkadaşım geçmiş olsun...hoş bi anı olmuş ama iyi koku yaşamışsındır......çocuk işte

Tepki Skoru
0
başta geçmiş olsun diyeceğim çünkü yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum canım. çocuklar sözünü dinlemişler ne yapsınlar :)

Tepki Skoru
0
temizlik bir omur boyu, kirlenmek 1 dakika... :):):)
Reklam yapmayalim lutfen... dimi....

geçmiş olsun.
ben çocuklarıma güveniyorum.(nede olsa cocuk yapcağı tutarda demekten kendimi alamıyorum)
ne zaman bahceye cıksak onların görevleri var,önce okulun bahçe kapısı açıksa kapatırlar,kum havuzu oyuncaklarını yardımlasarak çıkarırlar.
birine bişi olsa ben görsem görmesem hemen haber verirler.
bahce dısına cıkmamalarını hep tembihledim.
büyük sehir (izmir) belli mi olur kötü niyetli biri cağırır kandırır,sonra al başına belayı.
yok yok gözüm devamlı üzerilerinde,
düşsünler,yaralansınlar (küçük şeyler olsun mümkünse) ama öbür türlüsünü düşünemiyorum.
çocuk bu elbet düşecek yaralanacak,öle büyümedik mi hepimiz?
ben liseye gelene kadar diz kapaklarım hiç iyileşmedi mesela birinin kabuğu gecse diğeri kabuk bağlardı.

kirlenmek güzeldir.....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.