Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tahmini Kadro Sayımız??

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar herkesin farklı tahmini VAR. bunu bir okul önceci olarak oyuna dönüştürelim.Açılışı yapıyorum.bence 700 kadrolu olur 900 de sözleşmeli..var mı artıran:)

Tepki Skoru
0
hımm:) bilmiyodum tsk düzeltme için.peki o zamn 700 e 700 diyorum.

Tepki Skoru
0
ben de katılıyorum bu oyuna :):)
ben biraz bonkör olmak istiyorum nasılsa bu bir oyun değil mi ama?:):)

4500 KADROLU 1000 SÖZLEŞMELİ :):):)

Tepki Skoru
0
resmı olmamakla birlikte 8 bin okul öncesi ataması yaplacağını duydum

Tepki Skoru
0
ben de 8000 diye duydum
cidden merak ettim kadro sayısını.ama bu sene 8000 alıp,puanı 60 a cekerlerse,seneye de cook az kadro ayrılıp (gecen sene cok alım yaptık diye)o da 78 lerde kalırsa hiiç hoş olmaz...

Tepki Skoru
0
8.000 diye bakandan duymuşlar. ama bence maximum 3000-5000 arası olur... 8.000 olursa da seviniriz elbette... :)

Tepki Skoru
0
ben 2000 ile 3000 arasında bir alım olur diyorum hatta 2500:Dortası olsun

Tepki Skoru
0
ne bileyim bu tahminler bi mutlu ediyo bi içimizi karartıyo 13 gün oldu net başında sabahlıyoz. nimet hanım prosüdürleri biraz hızlandırsadfa bir an önce artık gerekli açıklamaları yapsa insanlar önünü görebilse.

Tepki Skoru
0
her girdiğim sitede 8000 lafı dolaşıyor, Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, doğruluk payına inanmaya başladım. Yaptıkları açıklamalar da mantıklı, 15000 + 8000 yani biz genel atamaların dışındaymışık, ve yine aynı söylenti, bu sene mecburi eğitime geçildiği için alımlar yükselmiş.. mecburi eğitimin hemen arkasından da açılan dava ile liseliler çalışamayacak, onlar bunu baştan hesaba katmamış, ama kanun çıkınca bir sendikanın girişimleri ile liseliler de çalışmayacak kanunu çıkınca kköşeye sıkışmışlar, eğer liselilerin kanunu önce çıksaymış, mecburi eğitim ertelenebilirmiş. Şimdi sonuçların açıklanmasının gecikmesinin tek sebebi biziz, 32 ilin millieğitiminden sayılar geliyor, oralardaki açık kapanmak zorundave bu da mecburi eğitime geçildiğinden dönem başında olacak. yani bir seferde 8000 kişi atanacak, sayı düşmez bence ama yükselebilir, maliye bak. ile yapılan görüşmelerin uzaması bizim açımızdan çok güzel haberlerin geleceğini düşündürüyor bana.
Bu arada kpss ile ilgili olan form sitelerinde bize küfür etmedikleri kalmış çok kızıyolar, onlar da belki kendi açılarından haklıdır, ama her zaman söylediğim gibi bu olaylar bir de ilköğretimin zorunlu olduğu sene yaşandı.....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bu yıl bizden fazla alım yapılcağını duydum remzi inanli beyfendi benm çok yakınen tanıdığım bir insanla çok yakın arkadaşlar ama sayı olarak bişi söylemiyo yanılmıyrsam 3000 ile 4500 arası bişi değişcek 8000 olmasını imkansız görüyrm çünkü diğer branşlardan alım olcak

Tepki Skoru
0
gecen yıl sözleşme ve kadrolu olarak toplam 2209 kişi alındı yanlışım yoksa bu sene 4000 den aşağı olmaz diye düşünüyorumm ama puan 65 düşermi bilmem

Tepki Skoru
0
Bakan Nimet Çubukçu ile görüştüm 10 Ağustos 2009 20:31 Düzenle Sil BASLIK ACAMADIGIMDAN DOLAYI BU YAZIMI BASLIK OLARAK ACARSANIZ SEVİNİRİM.VE BİRDE HERYERDE PAYLASIRSANIZ.
arkadaslar maalesef memurlar netin nye oldugunu bilmediğim bi nedenden dolayı baslık acmama izin vermediğini bildirmek durumundayım.ben burada anlatacağım ne oldugunu anlatacağım.bunun üzerine lafım yok.herkes vicdanıyla hareket etsin.hekesin yazdıkları kendini baglar.polemiğe girmeyeceğim.bakanla ben şafak bay (debiyatcı)nickli arkadas haşim turan ve ebru yaman arkadas birde bize görüşmeyi ayarlayan milletvekili ile beraber cıktık bakanın yanına.zaten sürekli bahsettiğimiz talepleri en iyi sekilde anlattık.ücretli öğretmenliğin gereksizliğini anlattık.nedenlerini söyledik.kesinlikle kaldırılması gerektiğini söyledik.arkadaslardan gelen şikayetleri söyledik.bunun dısında şimdi acıkta olan herkes atansa bile acıgın kapanmayacağını söyledik.bunu tüm yetkili agızların söylediğini ve inkar edilemeyeceğini söyledik.o yüzden bu sene herkesin atanması gerektiğini söyledik.kendisi bunun olamayacağını mali sıkıntılar oldugunu ve kaynk ayrılamayaağını söyledi.bizde bi kac kaynak söyledik ama kabul görmedi.kendisi acıgın oldugunu kabul etti.ilkdefa bakan agzından kabul etti bunu.ama elinden bişey gelmeyeceğini söyledi.hatta dediki bende anlamıyorum bu kadar bosta öğretmen varken niye yeni fakülteler ve acıköğretimden öğreetmenlik olduunu kendi agzıyla söylei.biz herseye ragmen atamanın arttırılmasını ve egitimin maliye sorunu değil bireysel sıkıntımız değil ülke sorunu oldugunu söyledik.en anlasılır kelimelerle.kendiside laf arasında deiki
zaten 10 binin 8 bini okul öncesi öğretmen olacak[
.ama sadece bunu söyledi.bu resmi bi acıklama değil.sohpet sırasında gecen bi acıklama.bunun sorumlulugu bizlerin yani platformun değil.milletvekilide sahhittir.sınıf öğretmenliğinden veya baska bölümlerden atama sayılarından bahsetmedi kesinlikle.sadece bu cümleyi kurdu.bizde paylasma istedik.özel kurumların öğretmenleri sömürdüğünü söyledik.anmlayacağınız elimizden geldiği kadar sıkıstırdık bakanı.ama bu devlet politikası ve bakan cok istediğini elinden bişey gelmediğini defalarca söyledi.ayrıca kpss nin güvenirliliğini kaybettiğini söyledik kopylaradan bahsettik.neticede su cıktı bu sorun para olmadıgı için cözülemiyor.
bu saatten sonra cok eleştiri var ama hepsine cvb verip polemiğe girmek dogru değil.cünkü bu hedeften sapmaya yol acar.biz bir eylem yaptık ses getirdi.hiç bizamangetirmediği kadar.bunun nedeni vuruc iz bırakan bi eylem olmasıdır.
buradaki arkadaslar olarak ataması yapılmayan öğretmenler platformu adı altında birleştik baında böyle tanındık.baska illerde kendini böyle ifade etti arkadaslar ve cogalıp sesimizi duyurmak için bir site üzerinden birleşmek istedik.orada iletişim adresi vedik.bunları yapmak için gecemizi gündüzümüze kattık cebimizdeki bütün parayı harcadık.sadece hesaba gelen toplam para 200 lira oldu.tek derdimiz şimdiye kadar bekleyen ve baska bişey yapmayan öğretmenler için artık ses cıkarmaktır.bizim bunlardan hiçbir menfaatimiz yoktur.gelin birlik beraberlik olalım yoksa bizim bugünkü görüşmeden anladığım bu hükümet bize hiçbişey vermeyecek.bazı illerle iletişimimiz oldu.sizlerde hangi illerdeyseniz haşim hoca ile iletişime gecin ve tek ses olup büyük ve sesimizin cıkacağı bir eylem yapalım.buradaki parazitleri bırakın.onlar şimdiye kadar hep yazdılar.ama sadece yazdılar.destek olun ve bu sefer basaralım örgütlenelim.ortak hareket edelim.herkes bi bas cekmesin.yoksa cılızlasabilir eylemler.tek eylem ama net eylem.
sabırla okudugunuz için tesekkürler buradaki özellikle benim için yazılan iğrenc menfaatçi özünde baltalayıcı basarıyı hazım edemeyen yazılara kulak tıkıyorum.platform olarak kulak tıkıyoruz.
facebook linki veriyorum oraya üye olursanızda mesajla haber alabilirsiniz.
http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=111562784520
herkese desteklerinden dolayı tekrar tesekkür ediyorum.bos durmak yok calısalım yenelim kaderimiz yapılmak isteneni

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar bizim için çok hoş söylentiler var.ama ben yinede bukadar iyimser bakamıyorum.resmi açıklamayı duymadan da hayaller kurmayalım sonra üzülen biz oluruz.bekleyip görelim.hayırlısı..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle