- Tepki Skoru
- 0
Arkadaşlar herkesin farklı tahmini VAR. bunu bir okul önceci olarak oyuna dönüştürelim.Açılışı yapıyorum.bence 700 kadrolu olur 900 de sözleşmeli..var mı artıran
sözleşmeli kadroludan fazla olamaz.Arkadaşlar herkesin farklı tahmini VAR. bunu bir okul önceci olarak oyuna dönüştürelim.Açılışı yapıyorum.bence 700 kadrolu olur 900 de sözleşmeli..var mı artıran
hocam size katılmamak elde değil süpersiniz:36_7_8::77wu[1]::36_11_12:ben de katılıyorum bu oyuna
ben biraz bonkör olmak istiyorum nasılsa bu bir oyun değil mi ama?
4500 KADROLU 1000 SÖZLEŞMELİ
teşekkür ederimhocam size katılmamak elde değil süpersiniz:36_7_8::77wu[1]::36_11_12:
zaten 10 binin 8 bini okul öncesi öğretmen olacak[
.ama sadece bunu söyledi.bu resmi bi acıklama değil.sohpet sırasında gecen bi acıklama.bunun sorumlulugu bizlerin yani platformun değil.milletvekilide sahhittir.sınıf öğretmenliğinden veya baska bölümlerden atama sayılarından bahsetmedi kesinlikle.sadece bu cümleyi kurdu.bizde paylasma istedik.özel kurumların öğretmenleri sömürdüğünü söyledik.anmlayacağınız elimizden geldiği kadar sıkıstırdık bakanı.ama bu devlet politikası ve bakan cok istediğini elinden bişey gelmediğini defalarca söyledi.ayrıca kpss nin güvenirliliğini kaybettiğini söyledik kopylaradan bahsettik.neticede su cıktı bu sorun para olmadıgı için cözülemiyor.
bu saatten sonra cok eleştiri var ama hepsine cvb verip polemiğe girmek dogru değil.cünkü bu hedeften sapmaya yol acar.biz bir eylem yaptık ses getirdi.hiç bizamangetirmediği kadar.bunun nedeni vuruc iz bırakan bi eylem olmasıdır.
buradaki arkadaslar olarak ataması yapılmayan öğretmenler platformu adı altında birleştik baında böyle tanındık.baska illerde kendini böyle ifade etti arkadaslar ve cogalıp sesimizi duyurmak için bir site üzerinden birleşmek istedik.orada iletişim adresi vedik.bunları yapmak için gecemizi gündüzümüze kattık cebimizdeki bütün parayı harcadık.sadece hesaba gelen toplam para 200 lira oldu.tek derdimiz şimdiye kadar bekleyen ve baska bişey yapmayan öğretmenler için artık ses cıkarmaktır.bizim bunlardan hiçbir menfaatimiz yoktur.gelin birlik beraberlik olalım yoksa bizim bugünkü görüşmeden anladığım bu hükümet bize hiçbişey vermeyecek.bazı illerle iletişimimiz oldu.sizlerde hangi illerdeyseniz haşim hoca ile iletişime gecin ve tek ses olup büyük ve sesimizin cıkacağı bir eylem yapalım.buradaki parazitleri bırakın.onlar şimdiye kadar hep yazdılar.ama sadece yazdılar.destek olun ve bu sefer basaralım örgütlenelim.ortak hareket edelim.herkes bi bas cekmesin.yoksa cılızlasabilir eylemler.tek eylem ama net eylem.
sabırla okudugunuz için tesekkürler buradaki özellikle benim için yazılan iğrenc menfaatçi özünde baltalayıcı basarıyı hazım edemeyen yazılara kulak tıkıyorum.platform olarak kulak tıkıyoruz.
facebook linki veriyorum oraya üye olursanızda mesajla haber alabilirsiniz.
http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=111562784520
herkese desteklerinden dolayı tekrar tesekkür ediyorum.bos durmak yok calısalım yenelim kaderimiz yapılmak isteneni