Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tahmini Kadro Sayımız??

Tepki Skoru
0
arkdaşlar 60 düşme ihtimali varmış yine bir duyum çünkü lise mezunalrının alınmaması durumu kötüleştirmiş yani şuanki anlaşmazlığın sebebi bizim bölümün kontenjanından kaynaklanıyrmuş bilmyrm ama fazla alım olcağını güvenilir yerlerden duydum bilginize

Tepki Skoru
0
arkadaşlar meb'den gayri resmi açıklama var

.....

Milli Eğitim Bakanlığı, 244 bin öğretmen adayının merakla beklediği öğretmen alımı için resmi bir açıklama yapmak yerine, Devletin resmi ajansı olan AA'ya bilgi verdi. Anadolu Ajansının elde ettiği bilgilere göre, 1-) 10 bini sözleşmeli, 5 bini kadrolu olmak üzere toplam 15 bin öğretmen ataması yapılacak. 2-) Başvuruların, 4-14 Eylül tarihleri arasında alınması planlanıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 10 bini sözleşmeli, 5 bini kadrolu toplam 15 bin öğretmen ataması yapacak.
Bakanlık atamalar için 26 Ağustos 2009 tarihinde sonuçlanacak öğretmenlerin özür grubuna göre yer değiştirme sonuçlarını bekliyor.
Buna göre bakanlık, illerden 31 Ağustos-4 Eylül 2009 tarihleri arasında yer değiştirme sonuçlarına göre boşalan kontenjanları kurum ve alan bazında isteyecek. Buna göre atanacak öğretmenlerin hangi branşlarda olacağı belirlenecek.
MEB, 10 bin sözleşmeli ve 5 bin kadrolu öğretmenin ataması için başvuruları 4-14 Eylül 2009 tarihleri arasında almayı, atamaları da 15 Eylül 2009 tarihinde yapmayı planlıyor.
İhtiyaç doğrultusunda atanacak öğretmen sayısının yaklaşık 16 bine çıkması da bekleniyor.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar idareci bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre bu yıl zorunlu hizmet okullara göre olacakmış.onun çalışması varmış.bundan kaynaklı da kontenjanlar belli değilmiş.neticede zorunlu hizmet yerine göre tercih yapılacak yada yapılmayacak.bana mantıklı geldi.26 sında açıklanır dendi bana.bakalım...

Tepki Skoru
0
evet artık hakkari'nin ilçesindeki bir okul da doğu görevi sayılmayacak. bulunduğu yere göre , çevresindeki sosyal olanaklara göre değerlendirilcekmiş okullar.

Tepki Skoru
0
Günaydın arkadaşlar.
Benim eşimde bu sene sınava girdi ama puanı o kadar yüksek değildi. Geçenlerde bende duymuştum 8000 kadro vereceklerini ama ne kadar doğru bilemiyor.

Herneyse benim değinmek istediğim konu başka. Az önce memurlar.net'te MEB'in 15.000 kişi alacağı, başvuruların 4-14 eylül tarihleri arasında olcaağına dair gayri resmi açıklamasını okudum, kısa bir haber idi. Daha sonra yorumları okudum, okurkende bu öğretmen arkadaşlara gerçekten üzülüyordum, daha sonra yorumları okumaya başladıkça sinir olmaya başladım. Bu sizin meslektaşımız dediğiniz insanlar resmen artık okul öncesine takmaya başlamışlar. Nasıl insanlar anlamadım. Kaç senedir biz atama bekliyoruz, ağızımızı açıpta şu şu kadar alıyor bu bu kadar alıyor muhabbeti yapmadık. Hele bir tanesi "Nimet Çubukçu kafayı okul öncesine taktı, biz öğretmen değilmiyiz" benzeri demiş. Ya bu bahsedilen sayı kendilerinde olsun ağızını bile açmazlar, döner arkalarını giderler. Bu kadar çekememezlik olmaz ya. allah'ta zaten gönüllerine göre veriyor.

Bende yorumumu yazdım. Umarım hepinizin adına cevap vermişimdir.

Saygılar.

Tepki Skoru
0
okulöncesinin önemini bi öğretmen olarak anlayamamışlarsa söylenecek birşey yok bence.
okulöncesinde çocuklar sıralarda oturmaya alışmasınlar da sınıf öğretmenleri nasıl baş ediyo bakalım çocuklar disiplini öğreniyor önce sabretmeyi öğreniyorlar.
tesekkür ederiz adımıza yorumunuz için :)

Tepki Skoru
0
Günaydın arkadaşlar.
Benim eşimde bu sene sınava girdi ama puanı o kadar yüksek değildi. Geçenlerde bende duymuştum 8000 kadro vereceklerini ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Herneyse benim değinmek istediğim konu başka. Az önce memurlar.net'te MEB'in 15.000 kişi alacağı, başvuruların 4-14 eylül tarihleri arasında olcağına dair gayri resmi açıklamasını okudum, kısa bir haber idi. Daha sonra yorumları okudum, okurken de öğretmen arkadaşlara gerçekten üzülüyordum, daha sonra yorumları okumaya başladıkça sinir olmaya başladım. Sizin, bizim meslektaşımız dediğiniz insanlar resmen artık okul öncesine takmaya başlamışlar. Nasıl insanlar anlamadım. Kaç senedir biz atama bekliyoruz, ağızımızı açıpta şu şu kadar alıyor bu bu kadar alıyor muhabbeti yapmadık. Hele bir tanesi "Nimet Çubukçu kafayı okul öncesine taktı, biz öğretmen değilmiyiz" benzeri şeyler demiş. Ya bu bahsedilen sayı kendilerinde olsun ağızını bile açmazlar, döner arkalarını giderler. Bu kadar çekememezlik olmaz ya. Allah'ta zaten gönüllerine göre veriyor.

Saygılar.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar acaba 8000 oö öğretmeninin ne kadarı kadrolu olur bi fikriniz varı????? yoksa bu sayının hepsi sözleşmeli mi?

Tepki Skoru
0
Günaydın arkadaşlar.
Benim eşimde bu sene sınava girdi ama puanı o kadar yüksek değildi. Geçenlerde bende duymuştum 8000 kadro vereceklerini ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Herneyse benim değinmek istediğim konu başka. Az önce memurlar.net'te MEB'in 15.000 kişi alacağı, başvuruların 4-14 eylül tarihleri arasında olcağına dair gayri resmi açıklamasını okudum, kısa bir haber idi. Daha sonra yorumları okudum, okurken de öğretmen arkadaşlara gerçekten üzülüyordum, daha sonra yorumları okumaya başladıkça sinir olmaya başladım. Sizin, bizim meslektaşımız dediğiniz insanlar resmen artık okul öncesine takmaya başlamışlar. Nasıl insanlar anlamadım. Kaç senedir biz atama bekliyoruz, ağızımızı açıpta şu şu kadar alıyor bu bu kadar alıyor muhabbeti yapmadık. Hele bir tanesi "Nimet Çubukçu kafayı okul öncesine taktı, biz öğretmen değilmiyiz" benzeri şeyler demiş. Ya bu bahsedilen sayı kendilerinde olsun ağızını bile açmazlar, döner arkalarını giderler. Bu kadar çekememezlik olmaz ya. Allah'ta zaten gönüllerine göre veriyor.

Saygılar.
ii yapmışın arkadaşım, bende okudum yazılanları ve cevapladım. bu ne kıskançlık ya...oh ii olmuş....inşallah hepimiz atanırız....

Tepki Skoru
0
mahmut hocam sözleşmeli kadroludan fazla olamaz sözüne karşılık ben de diyorum ki 500 kadrolu 7500 sözleşmeli... sonuçlar açıklanınca bakalım en doğru tahmini kim yapmış olacak:)))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle